Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На плувка с директен
-
- и господ не е толокова добър
На плувка с директен
Днес реших да искарам осмицата,че откакто я счупих не бях хващал риба с него.Първо да обясна,че при един риболов излезе силен вятър при замятането и се счупи второто дебело коляно.Но аз съм занаятчия и го ремонтирах,стана като нов.И тъй,в 8ч.съм на язовира захранка от най ефтината плюс цревица и ароматизатор на сенсас.Ооще с хвърлането и започна яко скубане.До обед имах над 50 шаранчета които варират от100гр до 700гр.
А отстрани женами стриктно наблюдава дали спазвам етичните норми спрямо рибата.

и ето малък разказ в картинки.

и така на обяд си тръгнах доволен от риболова и от ремонта на пръчката.Пожелавам на всеки такъв хубав риболов
А отстрани женами стриктно наблюдава дали спазвам етичните норми спрямо рибата.
и ето малък разказ в картинки.
и така на обяд си тръгнах доволен от риболова и от ремонта на пръчката.Пожелавам на всеки такъв хубав риболов

-
браво колега.завиждам ти благородно и евала за връщането на улова

-
- и господ не е толокова добър
wewewe -явно ма харесваш.Ти да не си педал брат,че вървиш след всяко мое мнение и ръсиш простотии.На теб и във ваната да ти ги сложа пак няма да ги хванеш защото ръцетети са в гъза.Ходи си тури нещо друго в устата и недей да едеш лайна.
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир
[яуоте=&яуот;снегк&яуот;]вевеве -явно ма харесваш.Ти да не си педал брат,че вървиш след всяко мое мнение и ръсиш простотии.На теб и във ваната да ти ги сложа пак няма да ги хванеш защото ръцетети са в гъза.Ходи си тури нещо друго в устата и недей да едеш лайна.[cолор=ред]
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир [/cолор][/яуоте]
ВЁбще не ме интересува кой е написал тази тема.Просто с каквото не съм съгласен го посоЧвам.И ми обЯсни къде зрЯл Човек като теб намира удоволствие да тероризира микро шаранЧета,да ги държи смаЧкани в живарник,да се снима с тЯх,Че и да им се радва все едно е хванал крокодил.Като си толкова добър рибар,което е напълно бъзможно,отиди на някои свободен гйол и хвани толкова плевелна риба за същото време.Това да се вреш в един басейн,където рибата е повеЧе от водата и после да се хвалиш с риболовните си успехи е нищо друго освен комплексарщина!
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир [/cолор][/яуоте]
ВЁбще не ме интересува кой е написал тази тема.Просто с каквото не съм съгласен го посоЧвам.И ми обЯсни къде зрЯл Човек като теб намира удоволствие да тероризира микро шаранЧета,да ги държи смаЧкани в живарник,да се снима с тЯх,Че и да им се радва все едно е хванал крокодил.Като си толкова добър рибар,което е напълно бъзможно,отиди на някои свободен гйол и хвани толкова плевелна риба за същото време.Това да се вреш в един басейн,където рибата е повеЧе от водата и после да се хвалиш с риболовните си успехи е нищо друго освен комплексарщина!
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
we we we ... не мисля че ти си човека , който ще казва на много по вещи хора от теб какво да правят и къде да ходят ... толкова много простотии намирам в постовете ти , че направо се чудя как може да има такива баламурници на тоя свят ... снег е гражданин на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , има риболовен билет и може да ходи КЪДЕТО СИ ПОИСКА ... ти къде си вреш главата не мога да разбера !?! Втората простотия която искам да опровергая е относно думата "сплескани шаранчета" ... явно нещо главата ти е сплескана за да мислиш така ... ДА НЕ ГИ Е ТЪПКАЛ че са сплескани бе !?! Човека си е отишъл , направил си е кефа , хванал си е риби и си ги е пуснал да плуват и да растат големи ! Не им е навредил по никакъв начин !!! И сега имам нещо към колегата снег ...
Колега , според мен от такива паразити няма отърване , така че лови си рибочетата и хич да не ти пука ! Аз ако бях нямаше да му чета постовете ! Успех и все големи риби
Колега , според мен от такива паразити няма отърване , така че лови си рибочетата и хич да не ти пука ! Аз ако бях нямаше да му чета постовете ! Успех и все големи риби

SPINING FOREVER 

На плувка с директен
Аз лесен водоем - платен или не - още не съм виждалкамен написа:А колкото до платените,не всички са толкова лесни.

На snegk

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Що да няма тръпка аз на моя си язовир си ги скубя като праз лук шаранчетата, тъпча си ги в живарника, тегля си ги след като приключи риболова (за да видя дали напредвам със знанията
) и си ги пускам .
Досега не ми е умряло ни едно
Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав

Досега не ми е умряло ни едно

Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав