На плувка с директен

Модератори: bobopeli, sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

На плувка с директен

Мнение от snegk »

Днес реших да искарам осмицата,че откакто я счупих не бях хващал риба с него.Първо да обясна,че при един риболов излезе силен вятър при замятането и се счупи второто дебело коляно.Но аз съм занаятчия и го ремонтирах,стана като нов.И тъй,в 8ч.съм на язовира захранка от най ефтината плюс цревица и ароматизатор на сенсас.Ооще с хвърлането и започна яко скубане.До обед имах над 50 шаранчета които варират от100гр до 700гр.
А отстрани женами стриктно наблюдава дали спазвам етичните норми спрямо рибата.
Изображение
и ето малък разказ в картинки.
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и така на обяд си тръгнах доволен от риболова и от ремонта на пръчката.Пожелавам на всеки такъв хубав риболов :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

екстра добре си си искарал ам това къде е смисъл кои язовир е като гледам има форгони маи се заплаща :–)
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Тя Росито ти е къдем на тебе! :wink:

Почини малко бе човече,в тази жега иди на планина/ама да няма водоем наблизо/ :lol:
Майтап разбира се!Браво братле!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

-

Мнение от ceco65 »

браво колега.завиждам ти благородно и евала за връщането на улова :lol: :drinkers:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ами така е,то на солото си е най големия КЕФ :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Митака да на платено е то другаде неможе да се искара толкова риба за толкова време.Рино наистина е кеф с директния,но като удари голяма на дъно удоволствието е огромно.Е аз отивам да видя кадема в спалнята,че утре имам сделка. :wink:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Ебати кефа да скубеш на платено шаранЧета по 200 грама.И какво му е успешното на този излет????
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

wewewe написа:Ебати кефа да скубеш на платено шаранЧета по 200 грама.И какво му е успешното на този излет????
о май сме се научили да пишем???Ами кеф си е метнеш вадиш,накрая ако искаш взимаш едно две шаранчета и останалото пускаш.
То риба има ама водата е повече.
snegk

Мнение от snegk »

wewewe -явно ма харесваш.Ти да не си педал брат,че вървиш след всяко мое мнение и ръсиш простотии.На теб и във ваната да ти ги сложа пак няма да ги хванеш защото ръцетети са в гъза.Ходи си тури нещо друго в устата и недей да едеш лайна.
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

[яуоте=&яуот;снегк&яуот;]вевеве -явно ма харесваш.Ти да не си педал брат,че вървиш след всяко мое мнение и ръсиш простотии.На теб и във ваната да ти ги сложа пак няма да ги хванеш защото ръцетети са в гъза.Ходи си тури нещо друго в устата и недей да едеш лайна.[cолор=ред]
Модовете обърнете внимание на тази дрога,че ще има мръсни думи в ефир [/cолор][/яуоте]

ВЁбще не ме интересува кой е написал тази тема.Просто с каквото не съм съгласен го посоЧвам.И ми обЯсни къде зрЯл Човек като теб намира удоволствие да тероризира микро шаранЧета,да ги държи смаЧкани в живарник,да се снима с тЯх,Че и да им се радва все едно е хванал крокодил.Като си толкова добър рибар,което е напълно бъзможно,отиди на някои свободен гйол и хвани толкова плевелна риба за същото време.Това да се вреш в един басейн,където рибата е повеЧе от водата и после да се хвалиш с риболовните си успехи е нищо друго освен комплексарщина!
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

we we we ... не мисля че ти си човека , който ще казва на много по вещи хора от теб какво да правят и къде да ходят ... толкова много простотии намирам в постовете ти , че направо се чудя как може да има такива баламурници на тоя свят ... снег е гражданин на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , има риболовен билет и може да ходи КЪДЕТО СИ ПОИСКА ... ти къде си вреш главата не мога да разбера !?! Втората простотия която искам да опровергая е относно думата "сплескани шаранчета" ... явно нещо главата ти е сплескана за да мислиш така ... ДА НЕ ГИ Е ТЪПКАЛ че са сплескани бе !?! Човека си е отишъл , направил си е кефа , хванал си е риби и си ги е пуснал да плуват и да растат големи ! Не им е навредил по никакъв начин !!! И сега имам нещо към колегата снег ...
Колега , според мен от такива паразити няма отърване , така че лови си рибочетата и хич да не ти пука ! Аз ако бях нямаше да му чета постовете ! Успех и все големи риби ;)
SPINING FOREVER ;)
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Вие вЯрно,обаЧе,сте в РусиЯ!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Мисля,че snegk се е доказал и на свободни водоеми.Просто му разгледай мненията :wink: А колкото до платените,не всички са толкова лесни.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

На плувка с директен

Мнение от rap66 »

камен написа:А колкото до платените,не всички са толкова лесни.
Аз лесен водоем - платен или не - още не съм виждал :x
На snegk :supz: И за излета, и за труда да пише за него. За мен лично вече няма тръпка в риба под 2 кг,но и през ум няма да ми дойде да мърморя на някого, че ги лови. Аз миналата година по това време как се радвах на едни половинки ... Ами като ловим 4-8 кг. риби и пишем за тях, тия с 20-150 кг-вите какво трябва да ни кажат ???
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Що да няма тръпка аз на моя си язовир си ги скубя като праз лук шаранчетата, тъпча си ги в живарника, тегля си ги след като приключи риболова (за да видя дали напредвам със знанията :lol: ) и си ги пускам .
Досега не ми е умряло ни едно :lol: :lol:

Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав :evil:
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”