Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Къде около Царево ???
Модератори: emo vasilev, alekst
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Дели ти си напълно прав за фризера и барбекюто.Аз бях 10 дни на Китен като в казарма.Ставаш в 8:00 часа ядеш до обяд плаж.В 12:00 пак ядеш после спане до 18:00.19:00 вечеря.Не беше лошо,но ми е за първи и последен път без лодка и барбекю.Ето и няколко снимки:Дели написа:Имам предвид, че на рибар му трябва преди всичко барбекю на двора под хасмата и фризер за уловената риба. Телевизор и климатик нямаш ли в къщи?
Втората седмица на август съм на Ахтопол да посрещам чернокопа и заргана.
Това е на ММЦ без нито една хваната рибка.

Това е на плажа на хотел Марина в Китен.Там дава дребна Платеринка и от време на време по някои добър Кефал.

Снощи на плажа Атлиман даваше мн Платерина на дъно с блатен червей.
- emo vasilev
- сериозен играч
Та ....... на 17 този месец с Косьо Лечев ( по-известен като barutchiata) се засякохме в Царево .
След кратко обсъждане на ситуацията се заехме с риболова.
Аз предпочетох дънния монтаж с тапички , а Косьо - бомбардата.
Предишните дни много колеги мятаха бомбарди , но резултат - 0 . На дъно излизаше понякоя платерина , но като цяло - слаб риболов .
Утрото ни посрещаше така !

Сутрин се вадеха по 3-4 платерини и толкоз ! Вечер рибата беше по- активна и естествено резултатите бяха по-добри .
Една вечер Барута ги беше подпукал здраво , но адско заплитане на плетеняка го извади от играта .На другия ден нещата се подредиха и царя на бомбардата беше на линия!

Аз сутрин ходех на Арапя и там пробвах на скалите отдясно на плажа.
Там излизаха по три - ама само дракони !

Последния ден се похвалиха , че са хванали 2 заргана и бате Косьо остана да ги преследва .
Дано е имал успех!
Очаквайте още снимки и коментари лично от barutchiata !
След кратко обсъждане на ситуацията се заехме с риболова.
Аз предпочетох дънния монтаж с тапички , а Косьо - бомбардата.
Предишните дни много колеги мятаха бомбарди , но резултат - 0 . На дъно излизаше понякоя платерина , но като цяло - слаб риболов .
Утрото ни посрещаше така !
Сутрин се вадеха по 3-4 платерини и толкоз ! Вечер рибата беше по- активна и естествено резултатите бяха по-добри .
Една вечер Барута ги беше подпукал здраво , но адско заплитане на плетеняка го извади от играта .На другия ден нещата се подредиха и царя на бомбардата беше на линия!
Аз сутрин ходех на Арапя и там пробвах на скалите отдясно на плажа.
Там излизаха по три - ама само дракони !
Последния ден се похвалиха , че са хванали 2 заргана и бате Косьо остана да ги преследва .
Дано е имал успех!
Очаквайте още снимки и коментари лично от barutchiata !
- barutchiata ©
- Администратор
Е сега се прибирам .Значи който отива на Царево да слага бомбардите на блатен и да търси заргана.Да ходи сутрин рано и надвечер ,останалото време в таа жега е изгубено.Последната вечер реших да настоявам за зарган.За час и нещо хванах два и 4-5 съфрида.Имах и поне 5 заргана откачени.До входа на парка има мноо добре зареден магазин с перфектен блатен червей.
Радвам се ,че се запознах с Emo Vasilev, само където рибата не беше активна та да си изкараме още по гот.Другия път батка
.
Радвам се ,че се запознах с Emo Vasilev, само където рибата не беше активна та да си изкараме още по гот.Другия път батка

- emo vasilev
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор