Къде около Царево ???

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Къде около Царево ???

Мнение от barutchiata © »

Тази година мисля да почивам в Царево.До сега почивах в Созопол и Несебър, та искам да попитам как е риболова около Царево .Също ме интересува и риболовните магазини там заредени ли са добре откъм стръв.Въобще всяка информация ще ми бъде от полза.
Последно промяна от barutchiata © на Чет Авг 23, 2007 1:35 am, променено общо 1 път.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Зависи по кое време ще ходиш.Сега се върти грацата в пристанището има и попче. Август и септември след завода за лодки посока Варвара преди първият завой в ляво на скалите дава добра платерина и кефал, а зарган може да търсиш по цялото крайбрежие до Синеморец но по късно - на есен. Относно магазините никога не съм прибягвал до тях,дори незнам къде има в Царево :oops: - всичко си нося от Бургас.Колегите от там да кажат иначе ако няма :shock: (което не ми се вярва) чак от Приморско.Дано съм бил полезен.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
danbyer
новобранец
новобранец

Мнение от danbyer »

колега в царево има много добре зареден магаэин. Намира се в края на главната улица посока морето эавиваш на ляво и трябва да го видиш.той е малък и има авсолютно всичко за морски риболов.Ако не се ориентираш, като стигнеш края на улицата , питай, който е от там го знае. В момента на морето излиза граса(малък сафрит),върши ти перфена работа чепаре N10. желая Ти успех.
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Около Царево и в двете посоки и около пристанището има добри места за риболов. На автогарата има магазин в който винаги съм намирал червеи . Има още един добър магазин , който можеш да намериш като вървиш на север от пристанището покрай парка.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Благодарско за инфото :lol: ,забравих да кажа, че ще ходя средата на юли и ловя предимно на бомбарда. Искам да пробвам и на дъно затова ще взема и една сърф пръчка .Никога не съм ловил на плаж ,а гледам по снимки някой колеги го правят.До сега съм ловил на места където има скали , буни и на пристанища.Струва ли си да се пробва на плаж?
Стръв ще взема от Local на отиване, ама тя ще ми стигне за 2-3 дена .А после :roll: :?: :?:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

barutchiata миналата година на кея на Царево колега от Габрово хранеше със смачкана цаца и хляб за стръв използваше блатен червей и ловеше разкошни Платерини на плувка.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

danbyer написа:колега в царево има много добре зареден магаэин. Намира се в края на главната улица посока морето эавиваш на ляво и трябва да го видиш.той е малък и има авсолютно всичко за морски риболов.Ако не се ориентираш, като стигнеш края на улицата , питай, който е от там го знае. В момента на морето излиза граса(малък сафрит),върши ти перфена работа чепаре N10. желая Ти успех.
Вервайте му и аз миналата година го посетих(заккъсах с бомбардите)и останах очарован от многообразие на стока и най-вече от цени.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Утре мисля да късам синджира към морето .Emo Vasilev трябва да вече там и да ги лови.Ще пишеме от там как са нещата.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Вече съм тука ама риболова хич го няма.Резултатите са слаби.Ще пишеме пак.
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

На въпроса за плажа - има смисъл да се пробва.Първите иларии на бомбарда тая година ги хванах на плажа на Шкорпиловци.Нормално там си ловят на дъно ама аз нали съм KUKU пробвах на бомбарда.Лошо че сте избрали точно тоя момент за почивката.Дано имате късмет и да започне да папка рибата.А да!Ако пробвате на плажа търсете място в близост до камъни - така шансът е по-голям(според посветени).
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Барутчия, има един магазин до пристанището, сигур си го намерил вече. Държат го мъж и жена - много любезни и са "в час" - те ме научиха да си вързвам чепарета. Може да поразпиташ там - какво-що. :lol: :wink:

И на мен ми се ходи до Царево - за 3-4 дни. Досега не съм отсядъл там. Ти където си -бива ли? На мен ми трябва тиха стая, с възел, климатик, TV и хладилник за водката :lol:
Ще съм благодарен ако споделиш нещо :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Mihalich, като ходиш надолу ако ти трябва и шерп да ти носи такъмите и закача червеите - обади се . Ще уредим нещо .
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Ха - Майстор Дели, какво имаш в предвид? :lol: Инъче идеята е добра - аз съм мързелив човек :lol: :wink:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Имам предвид, че на рибар му трябва преди всичко барбекю на двора под хасмата и фризер за уловената риба. Телевизор и климатик нямаш ли в къщи?
Втората седмица на август съм на Ахтопол да посрещам чернокопа и заргана.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Вълците"държат" морето.... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”