Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Риболов край ямбол!!!
Вчера на Елхово,4 човек 2 риби
, а местните "майстори" буквално я скъсаха.Риба наистина има много.Риболова беше около Родопа.

Ribarche
-
- научил се да хвърля
здравеите колеги.за съжаление повечето станахме бракониери,колкото и да не ми се искаше и аз станах от колегите троикаджии.в неделя на срем на моста рибата не вземаше на нищо друго, освен на червена троика с жълто мънисто, и един жълъдов.до 11 часа нямах нищо след тая комбинация.нещата се промениха.супер доволен останах.така че понякога и забранените методи помагат.взех риба само колкото да отпразнувам празника.тая седмица пак там и дано имам същата слука.
уникат-без дубликат!!!
Мога да споря със всеки който твърди че рибата кълве единствено и само на тройка.Винаги ловя с единична кука и резултатите ми не са по лоши от тези на тройките.Опитай същата комбинация но с единична червена/или друга/кука.Опитвал съм с тройка и резултата е че особено алаите се хващат повече защото вървят на пасаж и колкото риби са хванати за устата толкова са и покрай нея.Знам какво става по Тунджа зимата,затова ми прави истинско удоволствие когато съм в страни от масовите тройкаджии но хващам много често повече от тях и пускам рибите обратно.Опитай и ще ти хареса.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Присъединявам се към казаното от теб на 100%, колега! Напълно съм съгласен, няма кой да ме убеди, че ако вместо единична кука, на същия монтаж било едва ли не задължително да има тройка, за да почне рибата да дава по-добре!Wikstil написа:Мога да споря със всеки който твърди че рибата кълве единствено и само на тройка.Винаги ловя с единична кука и резултатите ми не са по лоши от тези на тройките.Опитай същата комбинация но с единична червена/или друга/кука.Опитвал съм с тройка и резултата е че особено алаите се хващат повече защото вървят на пасаж и колкото риби са хванати за устата толкова са и покрай нея.Знам какво става по Тунджа зимата,затова ми прави истинско удоволствие когато съм в страни от масовите тройкаджии но хващам много често повече от тях и пускам рибите обратно.Опитай и ще ти хареса.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
На тези които хващат с тройка им пожелавам, СПОКОЙНИ ПЛУВКИ!Кой квото и да ми говори,не може да стържеш по дъното и да засичаш всяко едно помръдване на плувката и да твърдиш че кълве! Това от където и да го погледнеш и се СЕЧ отвсякаде!!!
КОТУИ, ТАКОЗ"
- S.Koychev
- разбира нещата
Утре с колеги ще ходим към Коневец или Елхово, ще пиша като се върна.
Ribarche
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Точно на това колега му се вика "Тармък"-замяташ и почваш да навиваш и тройката дето се забие.Мисля че всякакъв друг коментар е излишен.Wikstil написа:Мога да споря със всеки който твърди че рибата кълве единствено и само на тройка.Винаги ловя с единична кука и резултатите ми не са по лоши от тези на тройките.Опитай същата комбинация но с единична червена/или друга/кука.Опитвал съм с тройка и резултата е че особено алаите се хващат повече защото вървят на пасаж и колкото риби са хванати за устата толкова са и покрай нея.Знам какво става по Тунджа зимата,затова ми прави истинско удоволствие когато съм в страни от масовите тройкаджии но хващам много често повече от тях и пускам рибите обратно.Опитай и ще ти хареса.

Щото ма фаща яд че гняв.

Че къде пък пише , че риболовът на тройка е забранен
! Що не си ловите щуката на тапа с единички примерно ?!?! Или пък аз като съм спинингист да не би да трябва да си сменям тройките с единични куки ! И аз съм ловил зимата на тройка и не съм търмъчил ! Не е задължително като е с тройка да е бракониерство и търмъкчийство ! Зависи си най вече от етиката на рибаря
! Поздрави и не ангажирам никого с мнението си
!

Туй риболова не е за мен 

- sabin
- научил се да хвърля
Не само от етиката на рибаря, а и от големината на тройката
.

-
- новобранец
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска с приятели направихме един излет на р.Тунджа,мястото беше малко след Елхово,изкарахме по 10-15 риби на човек,имаше колеги които имаха и по 1 бака.Риба има много по реката,ама нещо не е много активна,може би като стане малко по-студено ще тръгнат нещата,монтажа беше 2.5 гр плувка, 2-3 бели с 14 номер кука, с жълто мънисто,рибите стоят около и под дърветата и искат обилно захранка.
Ribarche
Горски,земи утре и за мене некоя от тея в кутийката....
- pechat
- научил се да хвърля
В неделя на Срем доста тегав риболов,рибата беше пръсната и не се влияеше от захранака,по-добре се отразяваше стрелбата с бял.Хванахме по 20 -25 риби .
-
- ще става разбирач
Какви бяха , каква големина и на каква стръв кълвеше колега ?pechat написа:В неделя на Срем доста тегав риболов,рибата беше пръсната и не се влияеше от захранака,по-добре се отразяваше стрелбата с бял.Хванахме по 20 -25 риби .