Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Браво,добре си го измислилP-etkan написа:
anton_BG написа:Ще може ли да дадеш малко информация как ги правиш? Благодаря предварително.
koko7784 написа:Интересно защо пише SALMO на тяхмалко по-напред е описан начин за създаване на илюзия за люспи с алуминиево фолио/станиол
![]()
е аз използвах цветен принтер вместо станиол. От сайта на SALMO - снимката, малко обработка с "word" - принт и лепене
за това са с надписа на салмо
даже е огледален
- прави сте - трябваше да го замацам с нещо-моя грешка.
ми SALMO не правят размер - 6.5см, а аз точно такъв искам и ме принудиха да си направя сам
![]()
anton_BGако има още въпроси - питай
Поздрави

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега RAVEN ато ходиш на бриколаж си купи CARRELET SAMBA руснаците му казват абачи.И руснаците и финландците освен с балса работят и с абачи.Има различни профили с дължини над 2 м и цени около 5-6 лв.Успех!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колеги очички има в ето тоя саит http://www.pushka.eu/catalog/%D0%9A%D0% ... 0%B2%D0%BE и мн др неща успехи прелистете следващите страници има и очички 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
забравих да попитам плувки сигорно стават да се правят от тоя материал дураформ ли беше каде мога да си намеря в строителен магазин има ли ??
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Провери в някоя фирма за рекламни надписи.Ако не успееш да си намериш мога да ти дам малко.Дебел е е около 2 см/лепен от две по 1 см плоскости/
ето и моите първи играчки
...вчера пробвах на дунава играта им. Най-горните два от оцветените имат перфектна игра. Следващият в бяло и червено - дръвце....ще си поиграя по лопатката. Следващите, грундирани само, също добре се държат...но двуделният - не става...нов ще правя, този го захвърлям. Иначе материалите които използвам са:
- липа
- 1 мм неръждаема тел за арматурата.
- поксипол за лепене
- авто кит и шкурка
- грунд - акрилатна боя
- оцветяване - бяла акрилатна боя + пигменти за цветовете
- четки за рисуване и дунапрен за тампониране
- лак - автомобилен, три слоя върху мокро
- лопатки - вералит - 2 мм
снимките са правени с телефон, затова не са контрастни

- липа
- 1 мм неръждаема тел за арматурата.
- поксипол за лепене
- авто кит и шкурка
- грунд - акрилатна боя
- оцветяване - бяла акрилатна боя + пигменти за цветовете
- четки за рисуване и дунапрен за тампониране
- лак - автомобилен, три слоя върху мокро
- лопатки - вералит - 2 мм
снимките са правени с телефон, затова не са контрастни
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги от няколко дни и аз се заразих по направата на воблери.Та въпроса ми как обработвате воблера преди боя ,китосвате ли ги или ги боядисвате и лакирате .Аз до момента ги китосвам с кит за метал и после пръскам със спрей .Дали е достатъчно защитено от водата? В момента съхнат след това ще покажа снимки.
- P-etkan
- ще става разбирач
...защо така?VIKI_HARI написа:
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
100 процентова защита от водата няма, даже и титаник е потънал
Трябва да се лакират с подходящ лак, след всички дриги процедури.
С паркетен лак стават доста здрави. С яхт лак по-меки, но е по-еластичен и не се напуква.
И пак може да се повреди и да проникне влага, като го засилиш в някоя скала или в камъните...
Вече имам доста, които се прецакаха и ги пребоядисвах и лакирах наново. Това си има и добри страни, защото окраските се променят към по-добро, в следствие на надобряването при боядисването
А и в крайна сметка, не ги правим вечни. Важното е производството да е по-бързо от амортизацията
Даже донякъде съм доволен, когато някой по-стар се прецака, защото като мине известно време, явно се поусъвършенствам и старите не ги харесвам, а в същото време ми е жал да не ги използвам

Трябва да се лакират с подходящ лак, след всички дриги процедури.
С паркетен лак стават доста здрави. С яхт лак по-меки, но е по-еластичен и не се напуква.
И пак може да се повреди и да проникне влага, като го засилиш в някоя скала или в камъните...
Вече имам доста, които се прецакаха и ги пребоядисвах и лакирах наново. Това си има и добри страни, защото окраските се променят към по-добро, в следствие на надобряването при боядисването

А и в крайна сметка, не ги правим вечни. Важното е производството да е по-бързо от амортизацията

Даже донякъде съм доволен, когато някой по-стар се прецака, защото като мине известно време, явно се поусъвършенствам и старите не ги харесвам, а в същото време ми е жал да не ги използвам

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- каридата
- учете се от него
Ето ги и моите нови бойци.Тенкс на Франки за съпорта.

Тествани с аи добре въртят гъзягата,надявам се напролет да косят кленовете а и не само,и да стават все по хубави.

Тествани с аи добре въртят гъзягата,надявам се напролет да косят кленовете а и не само,и да стават все по хубави.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- ще става разбирач
Качих и мойте изобретения в галерията се намират .Ще помоля който може да ги качи.Не че са кой знае какво
но така е .Искам да попитам как ги балансирате ,защото този с черния гръб създаде нов стил в плуването
мета се като луд дали защото не съм му направил очи
незнае на каде да хване.Другите сравнително добре плуват, но като ги сравнявам с оригиналите са зле.Лопатките са от алуминии 2 мм дали това е проблема незнам

- P-etkan
- ще става разбирач
VIKI_HARI написа:Качих и мойте изобретения в галерията се намират .Ще помоля който може да ги качи.