Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

охлювец
Модератор: sapuna
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
охлювец
знам че има такава тема но последното мнение от преди повече от година. някой ходил ли е там тази година. това е единствения разрешен водоем в Кърджалийско. изобщо струва ли си да се ходи . и ако някой знае някой платен водоем в региона и условията.благодаря
-
- кандидат преподавател
Re: охлювец
Не е единствения -другия е Кюмюрлук,с.Багрилци,общ.Крумовград.Там не съм ходил,щото предполагам че е като Охлювец.Охлювец е една голяма осрана от крави и патки локва,в която има като живи същества само изключително дребни слънчаци и костурчета / от 3 до 6 см /.Вървете на Черноочене,по-точно 4 км след селото,там е 4 лева май,без ограничение на пръчките,каракудата и бабушките са без пари.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
благодаря колега. я потърси в google.maps. къде е село багрилци
)) и къде му е водоема. това е на поне 80 км от кърджали. и не се вижда нито село нито водоем. вчера ходих на Охлювец да видя сам как е . фрашкано е с кустурчета и слънчак. малкия се забавляваше с едно 3 метрово телескопче много. за 1,5- 2 часа хвана около 50 кустурчета(около 12-15см) и 2-но.3-но повече слънчаци. аз не посмях да хвърля въдиците като наблюдавах с каква настървенос лапат даже и гола кука. а че е осрано и кално няма спор

- antivik
- кандидат преподавател
А някой знае ли какво е дереджето с платените и какви са условията. А някой ако знае какви са условията на Жинзифовския гьол нека драсне някой ред.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
И аз рапитвам наляво-надясно за добър язовир за спининг около Крумовград. Дори да е частен/платен. Тая зима мисля сериозно да атакувам щуките.. поне докато не умре някой от студ де 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За спининг за щука най добре около стената на Студен кладенец да се насочиш. Близо е до Крумовград и чувам хубави неща за там за щукаbza написа:И аз рапитвам наляво-надясно за добър язовир за спининг около Крумовград. Дори да е частен/платен. Тая зима мисля сериозно да атакувам щуките.. поне докато не умре някой от студ де
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ми че то до Крумовград, си имате платен, и то по инфо и добре зарибен-мисля че селото се казва Карамфил ако не бъркам.По посока Кърджали мисля че е третото село.bza написа:И аз рапитвам наляво-надясно за добър язовир за спининг около Крумовград. Дори да е частен/платен. Тая зима мисля сериозно да атакувам щуките.. поне докато не умре някой от студ де
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!