ТЕЦ-2

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

ТЕЦ-2

Мнение от dedeff »

Колеги,дочух ,че нещо посварили рибата на двойката,пуснали гореща вода и не малко риба са уморили.Та запитването ми е дали се е нормализирала ситуацията и как е там с калабалъка :wink:
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Не съм чул такова нещо, честно казано, но не би ме учудило.
Какво е положението със студения? Има ли край него къде да се нощува 4-5 нощи?
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

За сваряване не знам,но тази сутрин дочух,че е ограничена до минимум зоната за любителски риболов.Поставени са шамандури по протежение на целия ръкав за Студен кладенец и то доста близко до брега.Зад тях започва"промишлената зона".С две думи ни оставят само треволяка.Информацията ми е на 90%,ако някой има от извора моля да я сподели!Мислех утре да пътувам,но ще поизчакам докато се уверя.Лишават ни от още един водоем за осъществяване на риболовен празник!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Пуснали са вода с температура около 80 градуса,рибата инстинктивно тръгва по-течениеето и се получава сваряване.Много риба е умряла а информацията ми е на 100%.За промишления риболов щте разбера до ден-два и ще пусна в форума информация.А както спомена Sapuna,където е рибата там ограничават а ние да му мислим.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В момента говоря с Илийката/snegk/ и информацията ми се потвърждава.Пича току що разпъва цирка и ми каза,че наистина има поставени шамандури,но не е таксуван още и няма идея с каква цел са.За попарена риба каза,че никой и не е чувал.Вероятно става въпрос за отходния канал!До довечера ще имам пълна информация!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

това е ново и за мен. на топлото има само един рибар в момента и в понеделник сутрината се жалва от нас , че са му срязани няколко шамансури. предполагам това е ответната реакция. извади около 15 толупа и само два амура. никакъв шаран. така че спокойно . риба има много.
успех на всички
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

горещо от теца

Мнение от alcora »

преди 2 часа се върнах от овчарица
няма попарена риба !
има шамандури за ограничаване на спортния риболов !
оправданията са че е намаляла рибата в студеното и нямали пари за заплати :) затова бригадите от студеното щели да ловят с мрежи и в топлото
а колкото до активността за рибата ! тя определено е като попарена с гореща вода :)
за 3 денонощия 1 удар :(
за дребни сомчета няма да говорим !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”