Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ТЕЦ-2
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За сваряване не знам,но тази сутрин дочух,че е ограничена до минимум зоната за любителски риболов.Поставени са шамандури по протежение на целия ръкав за Студен кладенец и то доста близко до брега.Зад тях започва"промишлената зона".С две думи ни оставят само треволяка.Информацията ми е на 90%,ако някой има от извора моля да я сподели!Мислех утре да пътувам,но ще поизчакам докато се уверя.Лишават ни от още един водоем за осъществяване на риболовен празник!
- dedeff
- разбира нещата
Пуснали са вода с температура около 80 градуса,рибата инстинктивно тръгва по-течениеето и се получава сваряване.Много риба е умряла а информацията ми е на 100%.За промишления риболов щте разбера до ден-два и ще пусна в форума информация.А както спомена Sapuna,където е рибата там ограничават а ние да му мислим.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В момента говоря с Илийката/snegk/ и информацията ми се потвърждава.Пича току що разпъва цирка и ми каза,че наистина има поставени шамандури,но не е таксуван още и няма идея с каква цел са.За попарена риба каза,че никой и не е чувал.Вероятно става въпрос за отходния канал!До довечера ще имам пълна информация!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
горещо от теца
преди 2 часа се върнах от овчарица
няма попарена риба !
има шамандури за ограничаване на спортния риболов !
оправданията са че е намаляла рибата в студеното и нямали пари за заплати
затова бригадите от студеното щели да ловят с мрежи и в топлото
а колкото до активността за рибата ! тя определено е като попарена с гореща вода
за 3 денонощия 1 удар
за дребни сомчета няма да говорим !
няма попарена риба !
има шамандури за ограничаване на спортния риболов !
оправданията са че е намаляла рибата в студеното и нямали пари за заплати

а колкото до активността за рибата ! тя определено е като попарена с гореща вода

за 3 денонощия 1 удар

за дребни сомчета няма да говорим !