Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
- piro
- научил се да хвърля
Re: Сом на тролинг
нашия резултат е това 6кг
на това

на Жребеца с колегата karakudki
на това
на Жребеца с колегата karakudki
-
- научил се да хвърля
Мога да се похваля с един 52кг 200см това е личния ми рекорд за годината .И не си губете времето да влачите с нещо различно от rapala. Всичко останало е компромисен вариянт.
моята риба няма кой да я хване
Интересно ми е на какъв кантар е мерен..? И колко е дълъг, яко не е тайна?piro написа:нашия резултат е това 6кг

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Юли,съгласен съм с теб и те поздравявам за поредният ти хубав сом!Ти и Oldman,сте царете на тролинг,на сом,на тоя гьол и го доказвате вече неколко години!
Знам ви моделите и аз бачкам с тях,та съм доволен! 

Всеки влак си има пътници.julian nachevski написа:И не си губете времето да влачите с нещо различно от rapala. Всичко останало е компромисен вариянт.

Защо е авантюра,не мога да разбера.За сега най-големите са точно с канджа,но не през корема и кръста.Нито се вадят по подобен начин от пуснатия линк.

Ето хората са измислили щипки,но го правят и със ръкавици.
http://www.youtube.com/watch?v=AwGuyYnc24A
http://www.youtube.com/watch?v=2DWfXClS ... re=related
Авантюра е да се хваща с обикновена канджа, като тази от клипа - купешка без въже. Този от клипа ни изправи канджата и иска много здрави въже. С ръкавица се вади по-леко, но понякога е закачен слабо и трябва малко да се избърза с ваденето. Най-добре ще е, според мен, със сомска канджа - къса дръжка и въже, та по тоя случай ако някой иска да ми направи такава, ще съм му много благодарен!
Сомът обича смелите!
- karakudki
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Цитирам :
" Има ли мисъл , има ли чувство , само тогава има изкуство ! " Т. Колев
От както ползвам ръкавица нямам повод за псувни . Това с канджата много касапско ми изглежда ( лично мнение ) , за кепове няма да коментирам само ще разкажа .
Влачкаме си ние , ама не кълвееее
и какво да видим - един колега вади ... опиии . Загледахме се в него с цел шпионаж
Воблер не видяхме но видяхме "the КепА" ! Гребна сулката човека - опиииии пляс пляс ... човека седна и видимо споменаваше роднини и глаголи и пак от начало
ДРАМА ! Кепа се скъса и бялата рибка му сви и воблера и кефа
То си е казано око да види ръка да пипне 
" Има ли мисъл , има ли чувство , само тогава има изкуство ! " Т. Колев

От както ползвам ръкавица нямам повод за псувни . Това с канджата много касапско ми изглежда ( лично мнение ) , за кепове няма да коментирам само ще разкажа .
Влачкаме си ние , ама не кълвееее

-
- научил се да хвърля
Е , и аз да се похваля с първият си сом на Жребчево...Точно 1 метър и един сантиметър, 6 кг./май беше 6 и 100 ама това е подробност/
Хванат е на Рапала Тайл Дансер 9 см.

Хванат е на Рапала Тайл Дансер 9 см.
У единия форум ме обвиняват,че съм му бил партия......сега пък съм му враг....объркахте ме бе хора.
Аз съм за тролинга и да хвана голям сом.Ако правя това което трябва ходейки за риба....ще фатам е рекал дедо Боже.

Аз съм за тролинга и да хвана голям сом.Ако правя това което трябва ходейки за риба....ще фатам е рекал дедо Боже.

-
- вече хвърля и на тежко
Това е тазгодишният ми сом на тролинг. Хваля се тук отново, защото другата тема изчезна

Хванат е на 23-ти около обяд. Тежи 4.5кг.
И тъй като никой не се похвалил за по-ранен сом на тролинг, претендирам да е първи за сезона
. Сега да не ме подпукате и мен като Троли, че съм се хвалил 

Хванат е на 23-ти около обяд. Тежи 4.5кг.
И тъй като никой не се похвалил за по-ранен сом на тролинг, претендирам да е първи за сезона

Мисълта убива действието!
-
- вече хвърля и на тежко
Съжалявам Емо че замесих и твоето име. Вярно е че ти не се заяждаш с него. Грешка.Emo-83 написа:У единия форум ме обвиняват,че съм му бил партия......сега пък съм му враг....объркахте ме бе хора.![]()
![]()
Мисълта убива действието!
Аааааа заяждал съм се с години,ама сега по философски.
На теб браво за сомето......верно си 1-ви.А уж предричаха лоша сомска година, след тези студове.
Любака обвинява Троли в бракониерство,защото той каза същото за Козела.....човек който възроди рибата на Ивайловград.Демек му го връща, да види хубаво ли е да хулиш без да е истина.
На теб браво за сомето......верно си 1-ви.А уж предричаха лоша сомска година, след тези студове.
Любака обвинява Троли в бракониерство,защото той каза същото за Козела.....човек който възроди рибата на Ивайловград.Демек му го връща, да види хубаво ли е да хулиш без да е истина.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво за първият сом за годината! Да ти е успешен сезонът! Ще се радваме на твоите споделени преживявания и снимки! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аве хора кажете ако нее далбока тайна по това време на какви воблери и каде да търся сом по големите язовири