язовир Нови Извор

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
mita4itu
новобранец
новобранец

язовир Нови Извор

Мнение от mita4itu »

Ще се радвам някой,ако сподели нещо за язовира в Нови Изовр,Пловдивско (пътя Асеновград-Първомай) веднъж бях там с големи надежди ( бяха ми казали,че излизали по 1кг костури и че много толстолоб и шаран имало...ама...) я кажете,ако пак ида там за какви рибета да чакам и има ли смисъл от нощния риболов там (от брега) ,че иначе пак 6лв само да се ядосвам.. :)
Искам да ви разкажа за последния си подвиг. Бях на язовир "Искър" и хванах един много, ама много голям шаран.Т олкова голям че като го извадих на брега нивото на язовира спадна с половин метър.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Митаче,ами доколкото разбрах,този водоем е спрян за риболов от 01.07.2007г.Някъде из форума го е писал един колега.Наслука.
Аватар
mita4itu
новобранец
новобранец

Мнение от mita4itu »

ми не знам колега... аз бях там април месец,пък и така или иначе ида ли до там няма жръщане назад,освен да побракониерствам малко(без мрежи и бомби и др щуротии,просто с 2-3 въдички) :) :D
Искам да ви разкажа за последния си подвиг. Бях на язовир "Искър" и хванах един много, ама много голям шаран.Т олкова голям че като го извадих на брега нивото на язовира спадна с половин метър.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

на нови извор няма да можеш да побракониерстваш , колега . там кажат ли не значи не , че всички там маи са с големи глави
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

на нови извор маи няма да може да побракониерстваш ,колега . там кажат ли не значи не. освен ако не си търсиш проблеми сам :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”