Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма,скобарите и ...
-
- фен клуб-скобар
Re: Струма,скобарите и ...
Веднъж на едно язовирче, пак некви ловяха с много въдици ли риба ли взимаха маломерки и .... "обаждат" ми се по телефона как днес са щяли да идват горски и аз на глас се вайкам и псувам как нямам билет и таквиа работи. Ония след малко дойдоха да ме питат вярно ли е и се изнесоха.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Догодина и занапред ще ми ловите парашути и тройки по Струма .....,а и по всички водоеми
Цървулска държава ,от цървулани
п.п.Всеки плаче ,а не си прави труда да предприеме нещо...........,сполай ви ТРЪНДАФОРИ

п.п.Всеки плаче ,а не си прави труда да предприеме нещо...........,сполай ви ТРЪНДАФОРИ

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Хубави рибета Колега ,браво.Не мисля , че скоро ще изчезнат и "парашутистите" , и "тройкарите" по скоро ще изчезнат рибите. Проблема е в закона и прилагането му, ако "органите" и "членовете" в тази държава не бъдат заместени от истински Хора , Компетентни и Милеещи за Държава и Народ НИКОГА НЯМА да оправят нещата. Или с други думи : само с бой не става , трябва и малко кютек -§22.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Много професори из форума много нещо, каде предприемат нещо само зад клавиатуратаbkd написа:Догодина и занапред ще ми ловите парашути и тройки по Струма .....,а и по всички водоеми![]()
Цървулска държава ,от цървулани
![]()

-
- фен клуб-скобар
+1Trout написа:
Много професори из форума много нещо, каде предприемат нещо само зад клавиатурата
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мамецата им да............................ninastefanina написа:Добър излет,а за тройкаджиите-няма отърване.
Страхотен излет си спретнал, браво !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- фен клуб-скобар
От тези железари няма оттърване
Само си приказваме и псуваме
А за излета браво колега
Само си приказваме и псуваме
А за излета браво колега
Много се палите някой от колегите.Израснал съм по Струма и на тройки е имало хора дето ловят още преди много много години,когато някой още не са били родени,но риба е имало.Не ги защитавам,но не са главните виновници за този хал на който сме.В реката край Сандански имаше много шаран,распер и сом по онези времена.Но в един слънчев ден реката дойде много кална и с нещо в нея което наште приятелчета от компетентните органи така и не разбраха какво е и чудото се случи ,масов мор на големи риби който хората ловяха замаяни с голи ръце.И така като измряха големите, нямаше от къде да се вземам малките и популацията намаля да не кажа,че разпера направо изчезна.Сега питам Аз, някой правил ли си е труда да ходи в Гърция да лови малки разперчета на стръв и да се мъчи да ги докара живи до България да сътвори това което беше унищожено с един замах,да лови шаранчета от малки водоемчета и да ги пуска в реката и да вижда как колеги ги хващат и ги прибитат и освен саморазправа друго не може да стори, е да звъним на 112 ли?Това не е решение поне според мен.Здравата екосистема на една река се измерва с популацията на възрастните риби,когато тя намалява не 112 а 1012 да звъните файдата е никаква.Истината е пускайте голямите риби за да не се чудите къде да ходите за риба в бъдеще.
-
- кандидат преподавател
Гео-метеорологическите фактори и културното ниво на средностатистическия българин определят присъствието на "тройкаджии" и "парашутисти"по реките.След м.октомври до м.април по нашите реки няма кьорав такъв ентусиаст,щото няма и риба -нито тройката,нито парашута може да бъде заврян в подмолите или, под камъните,при повече упоритост могат да си ги заврат отзад,ама няма чак такива гладни идиоти.Там където ги има,съм съгласен,че трябва да увиснете пред вратата на съответния мързелив местен шеф на ИАРА -звеното и да му набиете в тъпата глава,че ако не му достига кураж и мощност,има законното право да иска съдействие от началника на РУ"Полиция",за да вкара горепосочените играчи ако трябва и в Кучи финансов гъз!
..............опала изскочи още един "професор"........,ама защо ли си говорим/пишем/,ами не вземем да скокнем да захраним с разноцветни тройчици и да ги поцепим с парашутлетата - тази ми ти люспеста твар..........INCUBUS написа:Гео-метеорологическите фактори и културното ниво на средностатистическия българин определят присъствието на "тройкаджии" и "парашутисти"по реките.След м.октомври до м.април по нашите реки няма кьорав такъв ентусиаст,щото няма и риба -нито тройката,нито парашута може да бъде заврян в подмолите или, под камъните,при повече упоритост могат да си ги заврат отзад,ама няма чак такива гладни идиоти.Там където ги има,съм съгласен,че трябва да увиснете пред вратата на съответния мързелив местен шеф на ИАРА -звеното и да му набиете в тъпата глава,че ако не му достига кураж и мощност,има законното право да иска съдействие от началника на РУ"Полиция",за да вкара горепосочените играчи ако трябва и в Кучи финансов гъз!

-
- кандидат преподавател
Я прочети пак за какво става въпрос,нито стила е професорски,нито има фактическа сложност на текста 

Тъй де тъй.............прочети и ти