Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кратък излет с фидера
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Кратък излет с фидера
Сутринта след като малчугана се събуди първата реч му бе -ай за риба да ме водиш.И нямаше измъкване,стъкмихме набързо закуска и в 9.20 бяхме на реката почти в центъра на града.Носех само фидер с мен,малко захранка Мило Каведано в микс с Мило Вип Маджик за стръв малко шарен и жълъдов червей.Фидера беше с готов монтаж тип Прост,повод 0.12 Мило Фортрес и кука 16 номер В611.Заметнах фидера и с малкия зачакахме

Фотографа е ясно кой е

Последва удар след третото презамятане,но пред брега в краката ни се откачи.Нищо-наново зареждаме хранилката и замятане.След около 10-на презамятания последва леко почукване и потрепване на върха,напън и подсечка.Викам на малкия това е рибата за днес май,усещах голяма тяга на въдицата,рибата тръгна първоначално по течението,успях да я поспра,насочи се към брега

фидера приятно припукваше от тежеста на рибата,след 10 минутна борба успях да я докарам близо до мен и като се обърна първоначално малкия извика-Деде шаран е
Това всичко стана по учебник,ами кеп,брега висок,пред него треволяк,не може да се нагази,че е дълбоко.Малкия се втурна към едни колеги ловящи наблизо за кеп,един от тях най-близко стоящия дойде и с негова помощ успях да извадя рибата на сухо.

и заслужени снимки с рибата на малкия помагач и фотограф

След кратката фотографска сесия рибата се отправи към водата

...колегите неволни свидетели на случката.
Запалих една цигара,че адреналина бе на макс,вече ми бе все едно дали ще има още един удар,изпълнихме с емоции един предиобед с моето подрастващо рибарче.Въпреки това имахме още един удар,но на

Кефала според мен,а и според колегите присъствали на ваденето му е около 1.5кг.Не съм го теглил,че кантарчето правеше компания на кепа в колата.Това не е важно,важното е ,че фидера за пореден път се доказа голям боец.

Преваляше пладне,бяхме поогладняли и към 13 часа щастливи с приповдигнато настроение от улова и от релийза се отправихме към дома.

Фотографа е ясно кой е

Последва удар след третото презамятане,но пред брега в краката ни се откачи.Нищо-наново зареждаме хранилката и замятане.След около 10-на презамятания последва леко почукване и потрепване на върха,напън и подсечка.Викам на малкия това е рибата за днес май,усещах голяма тяга на въдицата,рибата тръгна първоначално по течението,успях да я поспра,насочи се към брега

фидера приятно припукваше от тежеста на рибата,след 10 минутна борба успях да я докарам близо до мен и като се обърна първоначално малкия извика-Деде шаран е

и заслужени снимки с рибата на малкия помагач и фотограф

След кратката фотографска сесия рибата се отправи към водата

...колегите неволни свидетели на случката.
Запалих една цигара,че адреналина бе на макс,вече ми бе все едно дали ще има още един удар,изпълнихме с емоции един предиобед с моето подрастващо рибарче.Въпреки това имахме още един удар,но на

Кефала според мен,а и според колегите присъствали на ваденето му е около 1.5кг.Не съм го теглил,че кантарчето правеше компания на кепа в колата.Това не е важно,важното е ,че фидера за пореден път се доказа голям боец.

Преваляше пладне,бяхме поогладняли и към 13 часа щастливи с приповдигнато настроение от улова и от релийза се отправихме към дома.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- pacho109
- сериозен играч
Re: Кратък излет с фидера
Браво за риболова
Има къде да ходите за риба
А пък ние тука... 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Рибите кефят,ма ... бал съм ги ... Ице,някой ден и аз ще се дуя така с малкия по водоемите!!!
Да ви е жив и здрав Приятелю!И да продължавате двамцата да ни радвате!
Да ви е жив и здрав Приятелю!И да продължавате двамцата да ни радвате!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Благодаря Мите за топлите думи!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Майстора си е майстор!Поздравления! 

- indalo
- фен клуб-скобар
Супер тръпка. Кефалчето яко кефи, малкия също. Само мерак да има, има кой да го учи.
Поздрави и за релийза.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
.....А пък на теб хич не ти се ходи,ама......butnik написа:Сутринта след като малчугана се събуди първата реч му бе -ай за риба да ме водиш.И нямаше измъкване,...........

Чудо Ице,чудо е да си за риба с малкия,било Син или Внук...
Поздрави.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- научил се да хвърля
Браво колега!! Поклод пред теб за пускането на такава риба !!
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво колеги,расте достоен заместник,да е късметлия дано!!!
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Е,това е приказка,заслужава си"коронясването" на малкия!Сутринта след като малчугана се събуди първата реч му бе -ай за риба да ме водиш...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
СТрахотен кефал 
Браво и на двама ви!

Браво и на двама ви!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Евала за излета и големия кефал.Еххх де да можеше и ние да си ловим рибите в центъра на града..........
- ignatov78
- ще става разбирач
Браво за репортажа!