Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Gad975
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Gad975 »

jagger1 написа:Колега fishingman, благодаря ти за инфото. Прости ми забележката обаче, но за онзи тройкаджия със 7-8 скобара за които си написал, той не може да ни е колега. Сигурно по инерция си го написал "колега". Благодаря ти за инфото и много красиви и успешни излети по водоемите.
+1
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Извинете ме за мекия тон дето съм написал за ОНЗИ "КОЛЕГА" но след този дъждец и снежец си мисля, че ще се навъдят повече. Аз напоследък пиша повече за брат ми и братовчеда отколкото за мен, щото нямам толкова време да ходя на риба. Брат ми беше на риба точно на никулден и донесе 11 скобара и то прилични на Невестино.
Прикачени файлове
Снимка0102.jpg
Снимка0102.jpg (103.71 KiB) Преглеждано 1150 пъти
yuzo
фен клуб-скобар

Мнение от yuzo »

бурканчета а? :lol: давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

yuzo написа:бурканчета а? :lol: давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!
Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......
yuzo
фен клуб-скобар

Мнение от yuzo »

Gad975 написа:
yuzo написа:бурканчета а? :lol: давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!
Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

yuzo написа:
Gad975 написа:
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ? :D че крастата започва да сърби многооо :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......[/quote]
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение[/quote]
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ? :D че крастата започва да сърби многооо :)[/quote]
Вчера на железница много пияни тройкари под моста бях на троха 3 изкарах колегата до мен 6 тези на скалата по3-4 и тва е хамалите нищо :lol: и един парашут си изкарах с 2 плувки и 50 тройки :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
pcclene
новобранец
новобранец

Мнение от pcclene »

Днес отидох на реката за някои скобар но беше голямо мъртвило.От Бобошево до Невестино рибата не кълвеше.Рибари имаше само при Невестино до моста. Ловях с болонеза за стръв
ползвах хляб и пинки. Реката е много бистра и нивото е още много ниско.Троикаджий невидях
по реката.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Dimitar_allianz написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение[/quote]
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ? :D че крастата започва да сърби многооо :)[/quote]
Вчера на железница много пияни тройкари под моста бях на троха 3 изкарах колегата до мен 6 тези на скалата по3-4 и тва е хамалите нищо :lol: и един парашут си изкарах с 2 плувки и 50 тройки :)[/quote]
колега понеже зимата съм ловил само на бел .. цяло лято ловя на троха ама захранвам яко с кистнат хляб сега трябва ли пак така или на топки ?
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

prodigy666 написа:
Dimitar_allianz написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......
Вчера на железница много пияни тройкари под моста бях на троха 3 изкарах колегата до мен 6 тези на скалата по3-4 и тва е хамалите нищо :lol: и един парашут си изкарах с 2 плувки и 50 тройки :)[/quote]
колега понеже зимата съм ловил само на бел .. цяло лято ловя на троха ама захранвам яко с кистнат хляб сега трябва ли пак така или на топки ?[/quote]
от време на време киснеме ама например един колега от другата страна измята 2 кофи и нищо тия над него нищо не са меткали пък хванаха ние на 1-2 часа по малко :) ти си вземи за всеки случй
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката :) ... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала :D :D :D маи ще си ставам твърд мренар :D от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве :) :drinkers: :drinkers:
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

prodigy666 написа:Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката :) ... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала :D :D :D маи ще си ставам твърд мренар :D от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве :) :drinkers: :drinkers:
Батка, форума е риболовен и не би трябвало да се формализираме за някоя и друга правописна грешка, но ти направо чупиш рекорда :shock:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

naskobo написа:
prodigy666 написа:Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката :) ... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала :D :D :D маи ще си ставам твърд мренар :D от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве :) :drinkers: :drinkers:
Батка, форума е риболовен и не би трябвало да се формализираме за някоя и друга правописна грешка, но ти направо чупиш рекорда :shock:
ако мислиш че съм гледал да пиша правилно .... правилно си казал че е риболовен а не час по български език аз докато съм го писал си гледам къде са ми грешките но мисля че е по важно да споделя информацията а не да гледам къде да сложа запетая или къде съм написал ф вместо в или а вместо ъ или нз си кво ;) да неби да си даскал ? :D
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

prodigy666 написа: маи ще си ставам твърд мренар :D от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве :) :drinkers: :drinkers:
Хмммм, и аз съм се замислял над това. Есента на Невестино им набарах цаката на мрените и правих по 30-тина на ден, после като ги върна ги хващам пак същите на следващия, ама кеф да има. След 2 часа след всяко задържане следваше удар, а при скобара малко различно стоят нещата, особено с това маловодие :lol:
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Gad975 написа:
prodigy666 написа: маи ще си ставам твърд мренар :D от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве :) :drinkers: :drinkers:
Хмммм, и аз съм се замислял над това. Есента на Невестино им набарах цаката на мрените и правих по 30-тина на ден, после като ги върна ги хващам пак същите на следващия, ама кеф да има. След 2 часа след всяко задържане следваше удар, а при скобара малко различно стоят нещата, особено с това маловодие :lol:

и аз така колега :) тва лято особено август и септември мамицата им таковах ахахха вече не признавам друга стръф освен пресния лебец :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”