Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Доспат
Модератор: sapuna
яз.Доспат
здравеите колеги можетели да кажите не6то за яз.Доспат акква риба дава в момента ина какво калве,какви таками се искат 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Здравей колега. Петък събота и неделя бях на язовир доспат на гости на едно семейство което къмпингуваше там. Като цяло риболова от брега е труден. На торен излизат малки каракудии (при касмет), на бял излизат слънчаци и евентуално някое костурче. През деня на открито е много горещо. Рибата е навътре в дъбокото. Нашият домакин ловеше костури, със стръв симеон на дълбочина от порядъка на 8 метра (според неговите думи) с подвижна плувка. Ако искаш да имаш шансове за успех трябва да намериш някое дълбоко място.
Надявам се да съм ти бил полезен.
Успех.
ПС: Може да се пробваш на Беглик. Язовира е на по-голяма надморска височина и температурите са по поносими както за рибите така и за хората. Освен това къмпингуващите като че ли са по-малко.
Надявам се да съм ти бил полезен.
Успех.
ПС: Може да се пробваш на Беглик. Язовира е на по-голяма надморска височина и температурите са по поносими както за рибите така и за хората. Освен това къмпингуващите като че ли са по-малко.