Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: На лафче за подводния риболов
И аз да Ви предам, поздрави от Иво! Липсва му форума, по Коледа се надява да се прибере!
Добре поне, че не е и той в Токио!
Добре поне, че не е и той в Токио!

- Jack Daniels
- разбира нещата
охайоу, хайимемшише,тадаима....... уакаримаска ?
Много за малко бях в Токио и само това успях да науча
, навръщане се поотбих при Иво, и чрез мен ви праща поздрави че да сте по-здрави 
Много за малко бях в Токио и само това успях да науча

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- новобранец
Здравейте !! Аз сам нов в подводния риболов на 14 години съм и съм от бургас . до сега сам се гмуркал само за рапани , но реших да пробвам с харпун . днес си купих един като за начало по евтин и смятам да се оборудвам до лятото !! за 2012 да съм готов !! ако може някои да ми даде линкове за клипчета които ще са ми от полза или да ми дадете насоки за това мое ново хоби !!! Мерси предварително !!
Батка с клипчета няма да стане.Има много колеги от Бургас,свържи се с някой от тях ако имат желание да ти обяснят за какво иде реч и ще ти е много по лесно.Та това е моето мнение.
На първо време се нагледай на клипчета а като се стопли водата в морето тренирай. Отваряш в Тубата и пишеш spearfish и си готов , само да ти се гледа. И не бързай да си купуваш екипировка, за да не се набуташ с мангите. Питай ако нещо не ти е ясно, с удоволствие ще ти отговорим.
Пашата обича смелите.
-
- новобранец
поразрових се из интернет и намерих харпуна които си закупих http://www.synchronbg.com/diving/beucha ... casse.html това е линка моя го няма там но е с траба 75 см и стрелата е 90 см без варха сас варха е около 93 см според вас добар ли е за начинаещ на 14 години ?
-
- ще става разбирач
Добро ти е харпунчето...Ама сега, докато харпунджилъка е в застой, вземи наблегни на други неща 

-
- новобранец
на какви други неща ? 

- Jack Daniels
- разбира нещата
...например на четене и гледане, но ако искаш може и сам, на ново да откриваш топлата вода.
Чети батка има много изписано из форума което ще ти бъде полезно,ако ли не мъчи се както ние се мъчихме навремето.
Здравеите момци Честита ви коледа и Весело посрещане на новата година .
Много студено тука бе . Оня ден се прибрах и гледам доста неща сам пропуснал но се радвам че добрия тон и коледния дух са още тук . Липсвахте ми всички и се радвам че пак имам вазможност да ви чета .Бъдете здрави и се пазете на тоя студ !
Много студено тука бе . Оня ден се прибрах и гледам доста неща сам пропуснал но се радвам че добрия тон и коледния дух са още тук . Липсвахте ми всички и се радвам че пак имам вазможност да ви чета .Бъдете здрави и се пазете на тоя студ !
- Jack Daniels
- разбира нещата
Иво, дай по една виза и да идваме в Австралията на топло 

Що бе Весо в Япония не те ли кефи ? Малко друса ма под вода не се усеща толкова,па и рибите там са светат на тъмно и по лесно се целят