Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

За карагьоз...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За всякаква риба обичам да ходя и да пътувам по море...и с лодки и с яхти и с кораби, мой човек, стига да има нещо в наличност...ама сега все още.........н я м а м...уви, работя по въпроса икакто се знае хубавите работи стават много б а в н о. А ти защо ме питаш, имаш предложение ли ...joro1973 написа:Дурумов, ти за сафрид с лодка обичаш ли да ходиш?

СТАНА...СТАНА...СТАНА...ТОЗ ПЪТ С Т А Н А

ЕЙ ТУКА, ВЕРНО НЕ ГО ЗНАМ КЪДЕ Е АМА Е ЖЕСТОКО...ВЗИМАМ СИ ЦЯЛОТО БАГАЖЧЕ ОТ КЪЩИ И СЕ ИЗСЕЛВАМ ТАМ....ЕЛАТЕ И ВИЕ...ВСЕКИ ДА НОСИ МЕЗЕ И \_/
Последно промяна от durumov на Чет Май 12, 2005 3:11 pm, променено общо 3 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- joro1973
- вече хвърля и на тежко

Между другото днеска скочих в един фидер - 390 см, карбон, SPRO - надявам се, че съм уцелил... Ти чувал ли си нещо за тази марка? При всички случаи така съм му се наточил, че в събота и неделя отивам да го пробвам! Много поздрави на варненските заргани!!!

Ама снимката пак не си я уцелил... Сайта, в който се съхранява иска парола през този линк. Иначе аз видях коя е

Кво ще ка`иш за тая рибка?
колкото повече вали, толкова повече вали
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Рибата си я бива! Чудно, къде ли е хваната? Дали се въдят такива и в средиземно море? Имам приятели гърци - ще ги питам.atillas написа:маааааалеееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
къв е тоя monster ве
ти направо изби рибата с тая снимка
ей такъв зарган да чопна и после мога да умрам
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Този на снимката със зарганата е Майк Трусел - един от асовете на морския риболов в Англия. Тази заргана е хваната в залива Торбей при град Пейнтън - южна Англия. Мястото се казва Бери Хед. Аз ходя там всяка година. Толкова голяма не съм хващал но тази година със сбирото ще видим какво ще стане 

BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
DOCTORA написа:Този на снимката със зарганата е Майк Трусел - един от асовете на морския риболов в Англия. Тази заргана е хваната в залива Торбей при град Пейнтън - южна Англия. Мястото се казва Бери Хед. Аз ходя там всяка година. Толкова голяма не съм хващал но тази година със сбирото ще видим какво ще стане
Докторе, точен си като швейцарец! Тази година дано хванеш по-голяма от неговата!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
]joro1973 написа:durumov написа:JoJo1973 виж кой ни избива рибата, приятел:
Познай къде е пъхнала зарганата!
Тя ми е сърдита защото не и давам пръчка в ръцете да лови и за това с голи ръце го дава
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е любимата семейна марка......joro1973 написа:Между другото днеска скочих в един фидер - 390 см, карбон, SPRO - надявам се, че съм уцелил... Ти чувал ли си нещо за тази марка? При всички случаи така съм му се наточил, че в събота и неделя отивам да го пробвам!
виж модела на SPRO - Titan Hybrid Sbirulino - 3тата от горе надолу във сайта :
http://www.orozov.com/rods-spro.html
измислено от японци, пък те му разбират
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
batmilen написа:Направих снимки,стига сте се хвалили с чужда слука.Дуруме 100 долара са си 100 долара,к'во ми ги показваш тези мацки.Ела в Бургас и по пътя за по-малко пари ще натвариш цяла кола с "компаньонки"...
На чуждата слука само се радваме! Дай да видим и твоите снимки!
Ще ги искарам до края на седмицата,снимам с един обикновен "Полароид",трябва да промия филмчето, да го качат в цифров формат на SD, след това ще помоля някай да му ги пусна по пощата и да ги качи във форума защото от моя компютър не става,системния администратор не позволява.Та затова съм по-бавен...