Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Да си покажем "Реликвите"
Модератор: sapuna
Re: Да си покажем "Реликвите"
с интерсна конструкция е горната макара -червячен предавателен механизъм. контрата преставлява. пръстенчето на тръжката -завива се и няма заден ход, а като се завърти дръжката то се саморазвива о освобождава задния ход
Тази макара се казваше май "ТАР" с леко наклонена спрямо централната ос шпула. Ех, едно време, колко се редяхме за тях пред магазините на БЛРС.
Ех,колко бързо лети времето,сменях гаджета,а сега макари,но първата ми любов-макара си я пазя и още може да лови.Играх си да направя нова дръжка и скоба от спица за да мога барем на безопасен риболов да я ползвам.Макарата я придобих на 5 г. хлапе от дядо ми и е чешка Роен-40 годишна.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Дай да я видим де.Все пак темата е за това- приятни спомени.Между другото на Кумата баща и още кара с РЕЛЕТО.starcho написа:Ех,колко бързо лети времето,сменях гаджета,а сега макари,но първата ми любов-макара си я пазя и още може да лови.Играх си да направя нова дръжка и скоба от спица за да мога барем на безопасен риболов да я ползвам.Макарата я придобих на 5 г. хлапе от дядо ми и е чешка Роен-40 годишна.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- научил се да хвърля
АЗ и сега на дъно на ДУНАВА си ловя с роени и стабили.