Къде да ловя шаран около Бургас?

Модератор: sapuna

NASKO1995
новобранец
новобранец

Къде да ловя шаран около Бургас?

Мнение от NASKO1995 »

ИСКАМ ДА ПИТАМ НЯКОИ АКО ЗНАЕ НЯКОИ ВОДОЕМ ЗА СХАРАН ОКОЛО БУГРГАС! ДА НЕ Е МОНОГО ДАЛЕ4Е НАИ МНОГО 40-50 КИЛОМЕТРА! АПАК АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАЙЕТЕ ВСИ4КИ ДРУГИ КОИТО ЗНАЕТЕ БЛАГОДАРЯ !

Писането с главни букви се възприема за повишаване на тон,което не е желателно при общуването ни!
Коригирай поста си и спазвай добрия тон и за напред!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Доколкото съм чел тук в форума от колеги шаран излиза на Мандрата,а и аз съм хващал няколко на Вая ама много малки,а щом има малки значи има и големи ;)
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

колега на мандрата ходул сам от 5 4аса до 6-7 и сам се врусхтал само с каракуда много падна водата ! и доколкото сам 4увал е с билети ! от на бащта ми колегите!
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

абе я споделете как се прави тоя качамак моля ви!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

аааааааааа,братче ти ме уби.....за първи път ли ще ходиш на риба?
Щото то качамаци колкото щеш......?!?!!!
За какъв качамак питаш?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

ето на nasco2 рецептата:
Ето ти мойта рецепта. Половинка хляб на препечени филийки ( предварително накиснат, 250гр. мляно кюспе, 100гр. картофено пюре на прах, 10 пакетчета ванилия от по 2гр. една кафена чаша пудра захар, една кафена чаша бисквитена галета, три топки колкото яйце качамак правен по гореописаните технологии без допълнителни екстри, ако имаш почернели от белите червеи и тях вътре добавяш и стотина грама от евтината универсална захранка. Бъркаш яко ако не е достатъчна водата от хляба добавяш малко вода. Никога и никъде не съм бил капо с тази захранка. Е някои път ( доста пъти ) съм само на платика или каракуда но никога и никъде капо.
Тук прочетох че и вкисната може аз досега я хврлях като се вкисне. Последният път на яз. Искър над пружината прикрепих една светулка от тези дето се слагат на плувките за през ноща и резултата беше три пъти повече удари на съответната пръчка може и случаино да е знам ли?
това е за захранка и пружина а ето ти за качамак:
http://forum.nariba.com/viewtopic7801.html
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”