Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: ПОПЧЕТА - 2011
А ве Пешо само стронгили и отбалъци...,нема ли некое попче да фатати за замезване.Pe6o_Tikvata написа:Днес с приятели отскочихме до нефтеното пристанище в Отманли за 2 часа 2 стронгила трима човека от там газ към Поморие където извадихме 15-20 отбълъка средни .Като цяло мноо ялов риболов за стръв ползвахме филе от сардина и сафрид,пилишки гърди,калмар,рапан и скарида ударите бяха само на скаридата на дргият ем дори небутна.Наслука на всички![]()

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
колеги днес докато си дърпах каите, хванах риба непозната за мен. Малка около 7-8 см, в началото помислих че е попче, но като се вгледах беше със спескана глава като на лихнуса, а на хрилете имаше ярко червени три черти от всяка страна, както и същото оцветяване на гръбната перка. Реших че е морска мишка, но мишка с червен цвят няма според книгата. Един от по старите рибари каза че е малък лихнус, но аз не съм убеден. Съжалявам че нямах апарат за да я снимам, а я върнах обратно.......
Мишка трябва да е.Аз също съм хващал с подобни разцветки.
- недялко радков
- ще става разбирач
Морска мишка е,само че скална,затова не е светла като пясъчната.Коремната и перка е като вакуум,залепя се за камъка.Някои и казват прилепало.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- ще става разбирач
да след като поогледах по обстойно и аз смятам че е прилепало, просто беше по тъмно явно както каза майстор недялко заради скалите
ако го повторя ще го взема за сесия
и относно темата днес бе по слабо от вчера, повечето дупки не даваха , имаше и кучки заразлика от предните по студени дни които минаха, място фар Св.никола -вълнолома

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
В Несебър вчера обикалях, къде ли не... Стария и новия град и на края само 4 попчета от южното пристанище и 2 из между дупките на другото пристанище, зад кръста.... Иначе хора имаше много... повечето за калкан. Поздрави!

- glarusa
- кандидат преподавател
Миналата година по това време нямах много акъл и стоях до тъмно на моста, на плочата...хвърлях посока Поморие и излизаха добри лихнуси, но тази година не знам как е там!Pe6o_Tikvata написа:Колеги някой знаели дали на Германката потова време ще даде попчета защото там е дълбоко и е скала и би трябвало да има??И ако знете къде около Бургас може да се пробва за попчета като изклучим Поморие ще съм благодарен да споделите??Наслука на всички
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Червенка ... но с лодка .... едри. Ако ти се ходи на юг от Ахтопол
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
- недялко радков
- ще става разбирач
Вчера следобед буната на Аспарухово отново се представи добре-от 14.30 до 16.30 около 4 кг. по дупките на скарида.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Недялкооо,почна се уливаш бре...

Имат ли хайвер тези ?

Имат ли хайвер тези ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- недялко радков
- ще става разбирач
Татарите вече имат,но много слабичък,не става още.
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес пак доволно в Аспарухово-над 4 кг.
Времето и морето-приказка,рибата я лових само на скарида,другите на бяла и черна мида-много слабо,по десетина риби.Най-добре даваше по плиткото,на 50 см. дълбочина.Явно рибата излезе да се пече на слънцето
Времето и морето-приказка,рибата я лових само на скарида,другите на бяла и черна мида-много слабо,по десетина риби.Най-добре даваше по плиткото,на 50 см. дълбочина.Явно рибата излезе да се пече на слънцето

Евала,по това време така се прави-предишни години по това време се ловят в плиткача,на кранево ги разпилях.
- недялко радков
- ще става разбирач
Гледам тука само аз пиша,другите не ходят или нямат с какво да се похвалят
Вчера отидох на гости на вечерен риболов в Каварна по информация за разбиване предната вечер.Пристигнах малко преди 16 часа и веднага се заех с изпразването на една дупка на носа на буната,която докато се стъмни пусна почти 3 кг.За разлика от предната вечер по тъмно ядеше много слабо.Издържах до 18.30 с малко повече от кило,общо стана около 4 кг,което въобще не е зле,имайки впредвид датата.

Вчера отидох на гости на вечерен риболов в Каварна по информация за разбиване предната вечер.Пристигнах малко преди 16 часа и веднага се заех с изпразването на една дупка на носа на буната,която докато се стъмни пусна почти 3 кг.За разлика от предната вечер по тъмно ядеше много слабо.Издържах до 18.30 с малко повече от кило,общо стана около 4 кг,което въобще не е зле,имайки впредвид датата.