Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

И до тях ли опряха...
Модератор: bobopeli
- ivalpetkov
- разбира нещата
И до тях ли опряха...
И до тях ли опряха...http://www.focus-news.net/?id=n1597484.
Re: И до тях ли опряха...
Криза
!!!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ще дойде и време дето и гъза ще си дават за пара и х*я ще ми ядат
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- evilduck
- научил се да хвърля
А сега като платят по 2100 да ги видим дали ще ловят жаби
И след като платят им даи по някои лев направо ще го налапат и двамата.Dimitar_allianz написа:Ще дойде и време дето и гъза ще си дават за пара и х*я ще ми ядат
- ivalpetkov
- разбира нещата
Рибите и раците свършиха почти,сега са на ред жабите...обаче се чудя после какво ще измислят?...Най-вероятно ще почнат да изяждат и змиите и гущерите около водоемите и реките....А после?
Преди да се самоизядат, ще опоскат и водораслите за зелена салата ...
- ivalpetkov
- разбира нещата
Онзи ден се случи така,че дочух отделни реплики от странен разговор на двама.
"....тъкмо извадихме мрежите от езерото и дойдоха-черните джипове....Човека държеше голяма буца пари и се смееше....купиха от нас всичко....таранката там вървяла по 2 евро килото...набарахме голямата далавера..."
п.п.Умишлено не казвам нашата съседна държава коя е-просто бракониерите са се оформили вече в една индустрия,със стройна организация и въртят бизнес с оскъдната риба по реките и язовирите-изнася се за съседна на нас държава....започнало е "голямото изгребване" и износ даже...
"....тъкмо извадихме мрежите от езерото и дойдоха-черните джипове....Човека държеше голяма буца пари и се смееше....купиха от нас всичко....таранката там вървяла по 2 евро килото...набарахме голямата далавера..."
п.п.Умишлено не казвам нашата съседна държава коя е-просто бракониерите са се оформили вече в една индустрия,със стройна организация и въртят бизнес с оскъдната риба по реките и язовирите-изнася се за съседна на нас държава....започнало е "голямото изгребване" и износ даже...

Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА Бургас съвместно със служители на Областна Дирекция на "Полицията" Бургас са хванали нарушител, транспортиращ незаконно риба.
В района на ж.к. "Меден рудник" в град Бургас, полицейски екип спира за проверка микробус с добричка регистрация. При проверката от страна на контролните органи и от инспекторите на ИАРА се установява, че водачът на превозното средство е румънски гражданин от град Мангалия и транспортира незаконно риба /сребриста каракуда/. Установеното в буса количество риба е над 1 тон /1 020 кг./
Инспекторите на ИАРА са съставили акт на лицето за нерегламентиран превоз на риба.
Рибата е иззета и дарена от инспекторите на ИАРА на Социалния патронаж към Община Бургас.
Информацията е от ИАРА.
В района на ж.к. "Меден рудник" в град Бургас, полицейски екип спира за проверка микробус с добричка регистрация. При проверката от страна на контролните органи и от инспекторите на ИАРА се установява, че водачът на превозното средство е румънски гражданин от град Мангалия и транспортира незаконно риба /сребриста каракуда/. Установеното в буса количество риба е над 1 тон /1 020 кг./
Инспекторите на ИАРА са съставили акт на лицето за нерегламентиран превоз на риба.
Рибата е иззета и дарена от инспекторите на ИАРА на Социалния патронаж към Община Бургас.
Информацията е от ИАРА.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно точно Ванка...за това говорех.Само не знам дали актовете за чужди граждани имат ефект-в смисъл,че доколкото знам не се плащат. 
Поне такова беше положението с камерите по пътя де...ако правилно съм разбрал....

Поне такова беше положението с камерите по пътя де...ако правилно съм разбрал....