Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Гигантски сомове по дъното на язовир „Цонево”
Модератор: emo vasilev
Re: Гигантски сомове по дъното на язовир „Цонево”
Напротив,колега!Напълно са наясно какво пишат,но тяхната цел не е истината,а сензацията!!!При тях важи принципа-Една лъжа повторена сто пъти,туко виж,че станала истина!?boki speca написа:"..............................................................................................
За пореден път журналисти доказват че си нямат понятие от темите по които пишат.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
nedevi30 написа:Остава сега да отрепем някой мангал(търмъкчия) и да хвърляме на крак или ръка.

Рибата винаги е на другия бряг
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:

да бе да!Ivoto92 написа:За там съм по съгласен за едно лято прекарано на това езеро съм видял доста прилични сомове над 100-те кг , ама за тези митични по 200-300 кг без коментар

- kostakosta
- научил се да хвърля
Ще се въздържа да хвърлям на човешки крак поради морални и законови съображения,но в събота мятам единия бут на прасето и ГАЗ към Цонево за адските сомове

Съжалявам , че нямам снимков материал да ти докажаvenito80 написа:да бе да!Ivoto92 написа:За там съм по съгласен за едно лято прекарано на това езеро съм видял доста прилични сомове над 100-те кг , ама за тези митични по 200-300 кг без коментар

то тва за всеки язовир със сомове се разправя , маи са изпуснали ,че единя водолаз като е излезнал е бил побелял от страх

- antivik
- кандидат преподавател
tokaitopd написа:поредната смешна история.хората по света влизат при акули вече без клетка, а ние пак се занимаваме с чудовища, побелели коси , изскачане от вода като тапа и куп други глупости.и да са яли човешки труп ако не са те други риби и раци ще го изядат.при по продължителен престой във водата трупа независимо човешки или животински се надува и размеква и какъв е проблема да бъде лесно разкъсан.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- antivik
- кандидат преподавател
kostakosta написа:Ще се въздържа да хвърлям на човешки крак поради морални и законови съображения,но в събота мятам единия бут на прасето и ГАЗ към Цонево за адските сомове![]()
![]()
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
Ей,че то на Овчарица(дето Менделеевата таблица не стига)няма такива дзверове ,че на Цонево ли?Поредната измама и реклама на един обезрибен язовир.

- svetlio86
- ще става разбирач
Подобна легенда съм чувал като малък за язовир Стамболийски!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Някой да има връзки по моргите за стръв!?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- bokser
- ще става разбирач
Само казвай какво ти трябва (на половин цена за съфорумци)!naskobo написа:Някой да има връзки по моргите за стръв!?