Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица 18-21.07.2007/поредния успешен-продължение/
-
- новобранец
- ivotatos
- ще става разбирач
браво колега разпорили сте ги така да се каже по български и аз бях на Овчарица преди месец но бях от ляво на вас почти на плиткото и нашия излет беше успешен имаме общо 8 амура но единият си отиде беше кам 12кг но пак сме доволни?Наслука на жсички колеги пожелавам.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря за пожеланията момчета!
Явно късметът бе с мен тогава.След едно тесте талони,накрая нацелих шаранското семейство!
Наистина нямаше трофейни екземпляри,но удоволствието е неописуемо.Особенно,ако три дни си пил бира при 40 градуса,а на четвъртия си нямал време и за една цигара!Пожелавам го на всеки един от Вас!
Съжалявам,че тази седмица пропуснах,но няколко дни държах друга въдица в ръка!

Илийката е там /горко му в тази жега/ и се надявам като се върне да продължи темата!В началото на другата седмица отново съм на линия.Ще се радвам,ако се срещна с още някой от Вас!Има ли желаещи-пишете,не ме жалете!
Успех и НАСЛУКА!!!
Явно късметът бе с мен тогава.След едно тесте талони,накрая нацелих шаранското семейство!

Съжалявам,че тази седмица пропуснах,но няколко дни държах друга въдица в ръка!
Илийката е там /горко му в тази жега/ и се надявам като се върне да продължи темата!В началото на другата седмица отново съм на линия.Ще се радвам,ако се срещна с още някой от Вас!Има ли желаещи-пишете,не ме жалете!
Успех и НАСЛУКА!!!
-
- сериозен играч
- ivotatos
- ще става разбирач
здравейте колеги смятам тази седмица вав неделя 08.05.2007г. да ходя на Овчарица някой може ли да ме светне как е там положението какво излиза вав момента.благодаря на всеки отзовал се 10x.
p.s. И наслука на всички.
Здрасти но защо тук го прасна това питане?Я в опитай в подфорумите Информация за водоеми или Отивам на излет
p.s. И наслука на всички.

Здрасти но защо тук го прасна това питане?Я в опитай в подфорумите Информация за водоеми или Отивам на излет

Никога не забравяй от каде си трагнал!!!