Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
купувам катализатори
-
aaa11
- вече хвърля и на тежко

купувам катализатори
купувам катализатори
Re: купувам катализатори
даи някаква цена по колко ги купуваш на грам ли -килограм ли????? имам щото имам 5 килограм общо.
Не се купуват на килограм,а по каталог ги изкупуваме вече колега.Всеки катализатор си има номерkacelinio написа:даи някаква цена по колко ги купуваш на грам ли -килограм ли????? имам щото имам 5 килограм общо.
- bokser
- ще става разбирач

... доста коли "изгърмяха" с катализатори ... 
-
s4etovod
- ще става разбирач

Мда, ние имаме две фирмени Пежо Партнер: паркираш вечерта - има катализатор, искаш да тръгнеш сутринта - не ставаа, вече няма катализатор.bokser написа:... доста коли "изгърмяха" с катализатори ...
Голям бизнес става това.... Още повече, че ти оферират някаква цена, ама като покажеш катализатора..кусури, кусури, ама пробит ама тва, ама онова и аре най-много 30-40лв.
абе ако е катализатор е добре да не ти запалят пеженцето 
-
aaa11
- вече хвърля и на тежко

хаха ама са ви ударили и мошенници ,ако са били hdi под 100 лв не падашs4etovod написа:Мда, ние имаме две фирмени Пежо Партнер: паркираш вечерта - има катализатор, искаш да тръгнеш сутринта - не ставаа, вече няма катализатор.bokser написа:... доста коли "изгърмяха" с катализатори ...![]()
При този модел катализатора е на някакви скоби и явно много лесно се махат. Нов струва над 350лв. интересно е, че едната кола е в София, а другата близо до Червен бряг....
Голям бизнес става това.... Още повече, че ти оферират някаква цена, ама като покажеш катализатора..кусури, кусури, ама пробит ама тва, ама онова и аре най-много 30-40лв.
На Пежо Партнер HDI катализатора е доста над 100 лева колега.Ние ги купуваме на 300 лева минимумaaa11 написа:хаха ама са ви ударили и мошенници ,ако са били hdi под 100 лв не падаш
- bokser
- ще става разбирач

ако са крадени...
- RUNER
- научил се да хвърля

И познайте на колко крадци и наркомани вкарахте идея какво да правят че вземете да им кажете и как се свалят.

-
burg
- разбира нещата

А, форума май беше за риболов- или стана за авточасти......? 
- bokser
- ще става разбирач

Риболовен, риболовен, ама темата е на правилното място.Иначе си е за коша, щото не отговаря на никакви правила, а и ми звучи малко като : - изкупувам крадени катализатори!