Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Abu Garcia Soron STX
Модератор: sapuna
- Rdjambito
- новобранец
Abu Garcia Soron STX
Здравейте колеги .Някой може ли да ми каже точното тегло на тази макара Abu Garcia - Soron STX в размерите stx20 и stx40? Благодаря предварително.
- pacho109
- сериозен играч
Re: Abu Garcia Soron STX
По каталог виж товаRdjambito написа:Здравейте колеги .Някой може ли да ми каже точното тегло на тази макара Abu Garcia - Soron STX в размерите stx20 и stx40? Благодаря предварително.
http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7956

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
pacho109 написа:По каталог виж товаRdjambito написа:Здравейте колеги .Някой може ли да ми каже точното тегло на тази макара Abu Garcia - Soron STX в размерите stx20 и stx40? Благодаря предварително.
http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7956
Показателите в интернет-магазина на Видракс / Фишинг-мания не са верни, поне що се отнася до STX 40. Аз донякъде се подведох по тия 289 грама в интернет-магазина на Видракс, купувайки си STX 40, обаче на кутията производителят е посочил 330 грама( ако не се лъжа - ще проверя довечера, и ако е различно числото, ще пиша тук отново).
- Rdjambito
- новобранец
Да колеги точно това ме притеснява че по католог в някой пъти ми се е случвало да не си отговаря на реалното тегло . А иначе използващите тази макара доволни ли сте от нея?
Аз съм изключително доволен. Дори в една тема в другия форум я кръстих "сиромашки Сертейт"
Между другото, скоро се рових за нещо друго в И-бей, и ми направи впечатление, че оттам може да се купи чисто нова за до 120 долара с транспорта, което е доста по-евтина от актуалните цени на Видракс...

Между другото, скоро се рових за нещо друго в И-бей, и ми направи впечатление, че оттам може да се купи чисто нова за до 120 долара с транспорта, което е доста по-евтина от актуалните цени на Видракс...
- Rdjambito
- новобранец
Да колега и аз ги гледах в И-бей , но в момента с коледната промоция в видрах стъпват на около 190 лв и 1 ден чакане за доставка . Но всеки си знае аз не бързам и ще реша от къде ще е . Мерси за информацията за макарата , а сега ще чакам отговор спрямо теглото ,защото пряко ме интересува кой размер ще ми пасне на сопата . Тей като немога да я видя на живо никъде в Търново. Поздрави.Д-р Флекс написа:Аз съм изключително доволен. Дори в една тема в другия форум я кръстих "сиромашки Сертейт"![]()
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Както виждам и на вън отзивите като цяло са положителни - http://reviews.abugarcia.com/1202-en_us ... eviews.htm .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Rdjambito
- новобранец
Благодаря за предоставения линк . То е решено , че ще е такава само чакам някой колега да се отзове с теглото и я поръчвамПавел Иванов написа:Както виждам и на вън отзивите като цяло са положителни - http://reviews.abugarcia.com/1202-en_us ... eviews.htm .

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами навсякъде където много държат на абсолютно точната и достоверна информация за нещо си ги обявяват тъй :
- размер 20 - 9.6 Oz. или 272.16 гр.
- размер 40 - 11 Oz. или 311.85 гр.
В случаят колкото и да е точна би могло да се приеме едни плюс / минус пет грама заради трансакцията .
В случаят колкото и да е точна би могло да се приеме едни плюс / минус пет грама заради трансакцията .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Rdjambito
- новобранец
Мерси много колега. Ето този отговор чаках .Павел Иванов написа:Ами навсякъде където много държат на абсолютно точната и достоверна информация за нещо си ги обявяват тъй :

-
- разбира нещата
Ако се сдобиеш с нея в скоро време, сподели как е ,защото и аз чувам - само добри отзиви ! 

- Rdjambito
- новобранец
Нямаш никакви проблеми надявам се да е до края на месеца като я пробвам ще споделя мнение.burg написа:Ако се сдобиеш с нея в скоро време, сподели как е ,защото и аз чувам - само добри отзиви !

Действително, както е посочил ПИ, STX 40 тежи 313 грама или 11 унции по спецификацията от кутията. Макарата е правена в Китай, и съответно някои неща могат и да подразнят привикналия със Стели и Сертейти, обаче, материал и лагери не са жалени, всичко е от качествени метали, бигела е много солиден, авансът е безупречен (изпробвано още при сефтето с тази макара!), "стайлингът" лично мен ме кефи много. Драгът е цели 10 кила!
Има една тънкост - добре е след покупката макарата да се отвори и да се почисти основно с обезмаслител, след което евентуално отново да се смаже съвсем пестеливо с подходящо леко смазочно масло. Така постъпих по препоръка на продавача в магазина, от който я купих. Оставих му я да я почисти и смаже, той специално беше запазил "боклуците",
извлечени при почистването на чисто новата макара, за да се уверя сам! Китай, братче...стружки, прах, чудесии! Добре е тази работа да я свърши разбирач от малки лагери, примерно, автомоделист, който отбира и от смазки. Аз лично сам не бих се наел, не бих я поверил и на кой да е.
Има една тънкост - добре е след покупката макарата да се отвори и да се почисти основно с обезмаслител, след което евентуално отново да се смаже съвсем пестеливо с подходящо леко смазочно масло. Така постъпих по препоръка на продавача в магазина, от който я купих. Оставих му я да я почисти и смаже, той специално беше запазил "боклуците",
извлечени при почистването на чисто новата макара, за да се уверя сам! Китай, братче...стружки, прах, чудесии! Добре е тази работа да я свърши разбирач от малки лагери, примерно, автомоделист, който отбира и от смазки. Аз лично сам не бих се наел, не бих я поверил и на кой да е.
- Rdjambito
- новобранец
Казах на един познат който е в Австралия , и съм го инструктирал . Ще чакам да ми я донесе от там камо ли че незнам дали ще има разлика с тази от тук. Поне от към цена съм сигурен че ще е по-добре.