Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

М'глата, скобарите и ....
- nikidilov
- ще става разбирач
Re: М'глата, скобарите и ....

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еййййй, баси красивото диваче, как ме изкефи тази снимка ... Пичове, прекрасен излет, благодаря за неговото споделяне и емоцията, която ни доставяте!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав риболов и репортаж се е получило. 

-
- кандидат преподавател
Майстора си е майстор !
Перфекно представяне , и много добре поднесено !!!
Перфекно представяне , и много добре поднесено !!!
Върл Shimano фен!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За мен ще бъде удоволствие, да направим съвместен риболов...INCUBUS написа:Въх,tamihal,както днеска погребах колега 68-ми набор,като ти видях мъглата и въобще част от излета в тези изображения,неистов копнеж ме обзе за Харманлийската река...Няма да говоря големи думи,има голям смисъл в твоите риболовни попълзновения,чакай ме на пролет преди забраната,реминисценции и много кеф!?

-
- ще става разбирач
- pacho109
- сериозен играч
Човекът е верен фен на D.A.M,признал съм го
Само се чудя,защо не е D.A.Mihal 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Поздравления
Виждам, че се ползва мънисто
Интересно е , че по Струма и Искър нама убедително доказателство за ползата от него, а на изток от Пазарджик май се включва в задължителния аксесоар 

Виждам, че се ползва мънисто

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Просто пробвай колега по-настоятелно и ще си промениш мнениетоnaskobo написа:Поздравления![]()
Виждам, че се ползва мънистоИнтересно е , че по Струма и Искър нама убедително доказателство за ползата от него, а на изток от Пазарджик май се включва в задължителния аксесоар

Иначе евала на колегите за този излет...........,определено и аз съм се влюбил в тази река -без дори и да съм я виждал на живо

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ха, pacho... не се бях сетил..pacho109 написа:Човекът е верен фен на D.A.M,признал съм гоСамо се чудя,защо не е D.A.Mihal

Да ти кажа колега, 100% и аз не съм сигурен за ползата от него...но аз си го слагам задължително и ми работи, макар да има колеги, които си ловят доста добре и без него...по скоро, сякаш е въпрос на вкус... но ако не помага, то определено и не пречиnaskobo написа:Поздравления![]()
Виждам, че се ползва мънистоИнтересно е , че по Струма и Искър нама убедително доказателство за ползата от него, а на изток от Пазарджик май се включва в задължителния аксесоар

-
- научил се да хвърля
- joro_ko
- вече хвърля и на тежко
Да ти кажа колега, 100% и аз не съм сигурен за ползата от него...но аз си го слагам задължително и ми работи, макар да има колеги, които си ловят доста добре и без него...по скоро, сякаш е въпрос на вкус... но ако не помага, то определено и не пречиnaskobo написа:Поздравления![]()

Има полза, има