Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

iazovir ov4arica
Модератор: sapuna
-
- новобранец
iazovir ov4arica
здравейте колеги имате ли информация за язовир Овчарица,чух че вече и таксата са увеличили,ниакой знае ли колко е,че чувам суми от пориадака на 15,20 лева,чудиат се вече кво да направиат а и чувам че вече са го расипали тотално този прекрасен язовир,ниакой ходил ли е скоро да даде информация,мерси
-
- и господ не е толокова добър
Re: iazovir ov4arica
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- stefan4etoo
- сериозен играч
и аз така постнах линка когата питаше един колега за овчарица,ама друг колега ме смъмри, че съм недовиждал щото темата била от 3-и години ,а човека искал прясна информацийкаsnegk написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=30189

-
- новобранец
много си прав колега,дори повече от 3 години е и вече е истаркана онази тема ,просто само за информация за язовира,а сащто така по онова време имаше много риба за разлика от сега,ако ниакой е ходил скоро да сподели как е,мерси
-
- и господ не е толокова добър
Офффф, абе чети в последните страници, колегааа 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Абе колега какво и е изтъркано на темата незнам ама ти явно не си я и чел.има си информация и от вчера и от оне ден и от миналата седмица и месец.Прочети я от зад на предivan tasev написа:много си прав колега,дори повече от 3 години е и вече е истаркана онази тема ,просто само за информация за язовира,а сащто така по онова време имаше много риба за разлика от сега,ако ниакой е ходил скоро да сподели как е,мерси

п.п. явно не си разбрал предния ми пост