Bait boat+Humminbird rf 15

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Bait boat+Humminbird rf 15

Мнение от kapsula »

Наскоро си купих Waverunner и ми попадна въпросното сонарче. Икам да си направя такова нещо http://www.youtube.com/watch?v=R-MHh-r1 ... r_embedded ма не ми е много ясно :( Някой правил ли го е?
Аватар
tihomir tanev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Bait boat+Humminbird rf 15

Мнение от tihomir tanev »

Да и аз имам същия проблем,искам да си удалжа обхвата а незнам как, но на самата лодка си има легло за Патето и искам то да си е там а не отзад на лодката.Ако някои го е пражил да помогне на бедните невежи :lol: :lol: :lol:
Има ли значение какжи кабели се използват за удължаването на антената на Патето и как да се избегне преплитането на честотите сас лодката
Няма значение каде,важното е да се хваща!!!
plamen1111
новобранец
новобранец

Мнение от plamen1111 »

здравеите....намерих една фирма за удължаване на обхвата,но е в германия и цената е около 200 евро...продават и smartcast rf15e със вече одължен обхват за 450 евро....обхвата е 500 метра,но 450 евро за любителски сонар си е доста...мисълта ми е че не е невъзможно одължаването на обхвата,само трябва да се измисли по изгоден вариант...ще кача линк на сонара с усилвателя за да го видят вси4ки и след това можем да потърсим някои които да разбира от такива неща и да ни помогне...самият усилвател предполагам че не е много скъп,просто трябва да се инсталира правилно
plamen1111
новобранец
новобранец

Мнение от plamen1111 »

plamen1111
новобранец
новобранец

Мнение от plamen1111 »

plamen1111
новобранец
новобранец

Мнение от plamen1111 »

вториат линк е на сонар с 500 метра обхват...и забравих да кажа че тази фирма освен че усилва обхвата,прави и яицето на батерии и вече не е нужно да се купува ново яице,а само да му се сменят батериите....ако някои има идея кои може да подобри сонара,моля нека да пише
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”