Кратък излет

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Кратък излет

Мнение от antivik »

Не знам защо не ми позволява да го вградя директно, за това го пускам като връзка.
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.
http://www.youtube.com/watch?v=0kHAemYTdkM
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кратък излет

Мнение от jagger1 »

Малко помощ от мен за клипчето. Поздрави.

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0kHAemYTdkM?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0kHAemYTdkM?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Поздрави и за репортажчето. Чух и ромоленето на водата. Честито за сопичката и много да те радва. А и рибките да бъдат по-любопитни, да видят какво си си купил, да дойдат да ти честитят. Още веднъж, поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Благодаря за помощта, определено имах нужда, сам не можах да я свърша тази работа.
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

:D Страотен репортаж колега. И дано скоро новата придобивка да те зарадва и с много рибки. Весели празници . :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Имам същия мач колега, много съм привързан към него, не го давам за нищо на света :)
Чупи ми го един шаран,поправях го и пак съм с него. Дано ти лепне така и на теб....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

Колега това р.Сютлийка ли? Ако е това е страхотна река правил съм стрхотни риболови там даже май съм ловил на същото место.Там обаче рибате кълве само на зеленка през топлата част на годината ;) за зиманата нз как е :D
barmana
новобранец
новобранец

Мнение от barmana »

Честита придобивка,колега и много риби да хващаш с нея.Страхотен репортаж,Весели празници! :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

yaata написа:....И дано скоро новата придобивка да те зарадва и с много рибки....
:smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

С тоя мач напролет на Даскалово :D И брадчеда има такъв ....и той го счупи ,като колегата писал преди в темата:idea: Затова по-внимателно с шаровците :idea: Аз,за разлика от брадчеда, нещо не съм фен на шимано :roll: Ама всеки си има вкус :)
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Страхотна придобивка.Пожелавам ти се големи да я гънат. :D .Остава да кажеш че и макарето е ново, и то SHIMANO .
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kefeto »

Хубава придобивка Честито!!!!
Много слука с нея и през следващата година. А мен лично ме разчувства, защото преди някакви си 13години редовно риболовах по същите места. Никаква промяна на местата и нормално ниво на водата за сезона. хубава и успещшна Нова година. Жив и здрав!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Благодаря на всинца ви за добрите отзиви, а и макарето не е шимано и не е ново, но си ми върши работа, па и вече съм му свикнал и сме се сработили, та скоро нема да го сменям.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Весели празници с пожелания както си придобил "мерцедеса" на въдиците да се сдобиеш и с мерцедеса на колите за по-далечни и успешни ислети :!:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Прекрасно поднесен репортаж, колега! Много късмет и добра слука да имаш с новат апридобивка и все на красиви места да ловиш доволно още по-красиви и диви рибоци! Весели празници :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”