Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом на Марица
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Сом на Марица
Сега ще ви кажа за една случка..няма шгаа няма измама.Баща ми работи в КЦМ-Пловдив и един негов колега ходил за риба на Марица при Садово за кефал.Хванал един кефал по видима преценка около 1кг и почнал да го вади.на 2 метра от него дошъл големия"дзвер" и изял кефала и скъсал кордата.На следващата седмица(миналата неделя) същият този човек отива на абсолютно същото място с друг колега на баща ми,за да се уверят,че не лъже,но този път се бил приготвил да вади гадина.
Отишъл на реката на същото място и имало 2-ма мъже ,които викат,че изобщо не им кълвяло,предполага се,че това е ,защото ибата се изпокрила като знае за "чудовището".Та хвърлил за сома човека и качнал нещо като видял колко тежи и т.н. разбрал,че "приятеля" му е дошъъл отново на посещение.Казал на колегите за како става дума те извадили въдиците и наджапали 4-мата до коленете във вода.Дошъл сома на 3-4 метра от тях и посегнали с кепа да го вадят,но той ударил кепа и по някакъв начин се освободил.По последна информация сома е още там и според хората,който са го видели не е по-малко от 30кг!
Е скъпи колеги аз нямам въдици за подобен тип риболов!пожелавам ви наслука и ако някой го извади да каже.Искам да кажа,че темата не е ебавка!
Отишъл на реката на същото място и имало 2-ма мъже ,които викат,че изобщо не им кълвяло,предполага се,че това е ,защото ибата се изпокрила като знае за "чудовището".Та хвърлил за сома човека и качнал нещо като видял колко тежи и т.н. разбрал,че "приятеля" му е дошъъл отново на посещение.Казал на колегите за како става дума те извадили въдиците и наджапали 4-мата до коленете във вода.Дошъл сома на 3-4 метра от тях и посегнали с кепа да го вадят,но той ударил кепа и по някакъв начин се освободил.По последна информация сома е още там и според хората,който са го видели не е по-малко от 30кг!
Е скъпи колеги аз нямам въдици за подобен тип риболов!пожелавам ви наслука и ако някой го извади да каже.Искам да кажа,че темата не е ебавка!
То риба има ама водата е повече.
Re: Сом на Марица
ribata92 написа:и посегнали с кепа да го вадят

Освен ако сте решили да си го запазите за аквариума във хола ..

На платено не одим !
- петър власев
- разбира нещата
sampo братко нидей така с критиката веднага бре
има ги такива говеда по марица
особено ако става въпрос за бента на Садово
преди две год. и аз там ударих едно прасенце около 18 кг беши
причината за неуспех беше същата, липса на канджа с кепа не стана и се откачи
да да вервайте ми
има ги такива говеда по марица
особено ако става въпрос за бента на Садово
преди две год. и аз там ударих едно прасенце около 18 кг беши
причината за неуспех беше същата, липса на канджа с кепа не стана и се откачи
да да вервайте ми
я чувствась себя очен хорошо
-
- сериозен играч
- петър власев
- разбира нещата
отец Ми Го Нафърфорий написа:хахахах....кефят ме колегите...знаят че отиват за сом..обаче с кепче ??? това си е чиста проба мазохизъм![]()
![]()
е па можи ли цял живот все да сме подготвени ??
все с опънати нерви ли да ходим
има ги и тези моменти нафърфорйй ко да се праи

на бента на Садово/маноле/ по принцип излизат екземляри от2 до 9 кг.
бай онзи не го очаквах тва е

я чувствась себя очен хорошо
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- новобранец
риболов эа сом
само касмет да имьш

-
- новобранец
Re: риболов эа сом
mariabonevska написа:само касмет да имьш![]()
![]()
![]()