Дилема...

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Дилема...

Мнение от Тони 72 »

Здравейте колеги! От 04.08. съм в отпуск за 2 седмици и съм решил да посетя някой прохладен планински язовир. Избрал съм си "Доспат" или "Широка поляна", но се двоумя кой от двата да избера.Моля дайте някакви препоръки.
Наслука!
alexsandern
новобранец
новобранец

Re: Дилема...

Мнение от alexsandern »

Тони 72 написа:Здравейте колеги! От 04.08. съм в отпуск за 2 седмици и съм решил да посетя някой прохладен планински язовир. Избрал съм си "Доспат" или "Широка поляна", но се двоумя кой от двата да избера.Моля дайте някакви препоръки.
Зравей . На "Доспат" кълве дребен костур от брега с лотка на жива стръв илиза по едър но на моменти.Съшто кълве и средна бабушка покрай бабушката може да хваниш и някоя каракуда но за стъв изпозвайварено жито и задъжително захранка ако може с гълабова тор.На "Широка поляна" дава дребна червеноперка позваи същия метод.На" Доспат" е по тапло с 2-4 градуса от "Широка поляна".На слука
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Че ние на вас от Смолян разчитаме за информация пък то... :smt102 :lol: :lol: :lol: :lol:
Да ходите по-често за риба, ей! Стига с тая любов!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Наблюдател,напълно си прав.крайно време е Родопчани да си ходим по родопските язовири,а не да се пържим по равнинните язовири,като Тракиец например. :lol: То поне и риба да хващахме там...
Наслука!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Не хващате щото не ходите. Нали за това говоря.
Ще чакаме репортажи през август :!:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Днес прочетох,че на Доспат са хванали много метри бракониерска мрежа и апаши-БРАВО!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Това с хванатите метри мрежа е похвални защото язовира е тотално обезрибен. Само преди 3-4 години се "мръщехме" на по 20 хубави пастърви за ден,а сега....Според мен няма смисал да се разчита на улов на пастърава защото вече е много инцидентна и кълват предимно маломерни рибки. Най добре е да се гони каракуда и червеноперка.
Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”