Ха Сега Де

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Ха Сега Де

Мнение от pitcha »

Бря – ся скивах – имаме си подфорум.

Браво на който се е сетил.

Имам новина за всички, които се вълнуват – Остават Само 42 дена. /Днеска ги броя за трети път и се толко ги изкарвам – не намаляват по никъв начин???/

Май ша устискаме и тая зима.

P.S.
Некой знае ли къде се будят мечките най-рано, че нещо ми липсва адреналинът – та мое а се наложи да ида с Бат Стан на некой тънък лед с преминаване по дървета и едно две пропадания – за да съм във форма за Откриването.
Последно промяна от pitcha на Пет Дек 23, 2011 1:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Ха Сега Де

Мнение от ribolovcho »

:)) ти гледай ако те нападне мечка, наблизо да има изпражнения за да се намажеш...тогава мечката ще избяга...:))
Изображение
Най добрите са тук
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

ribolovcho написа:... ако те нападне мечка, наблизо да има изпражнения за да се намажеш...
Ще има,ще има :D ...много наблизо.
Изображение
Аватар
atufektchi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от atufektchi »

Да ни е честито!

Така както ги броиш, ще се окаже, че пак няма време за набелязване на новите места и оправяне на такъмите!

:drinkers:
Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Глей ся – моите взаимоотношения с мечките са дългогодишни, многопластови и остросюжетни. Освен тва знам секи виц, свързан с тях – някои са описания на мои непосредствени преживявания и контакти от първи вид. Така че – не моеш ма изкатери на джанката и да ме подлъжеш към некой стар виц..
Мнооо моля – въпросът с мечките е сериозен като заупокойна молитва. За тях или добро или нищо. И никви нецензурни думи. Добре че спят в момента и не чуват кви ги говорим. Тука скоро ша пусна специална тема по тоя вълнуващ въпрос.

Освен тва – тука темата е друга – „Ха Сега Де”.
Ква е тая тема и откъде ми дойде – и аз се чудя. Като за първа тема не ми е мнооо ясно кво ша съдържа. Дано понататък се сетя. Хубууто й е, че не е ясно и кво ша е спам и кво – не.

Май тряаше по-сериозно, ама дали все тряа а сме сериозни – не знам.

Ся ми светна - смисълът на тая тема е – „Ха Сега Де – остаат само 42 дена”. Няма грешка – пак ги броих и па толко си бяха. Не помръдват изобщо.
Аватар
atufektchi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от atufektchi »

Сметката ти не излиза защото ги броиш в грешния ден!
Опитай утре и ще видиш, че са намалели :lol:
pitcha написа:Глей ся – моите взаимоотношения с мечките са дългогодишни, многопластови и остросюжетни. Освен тва знам секи виц, свързан с тях – някои са описания на мои непосредствени преживявания и контакти от първи вид. Така че – не моеш ма изкатери на джанката и да ме подлъжеш към некой стар виц..
Мнооо моля – въпросът с мечките е сериозен като заупокойна молитва. За тях или добро или нищо. И никви нецензурни думи. Добре че спят в момента и не чуват кви ги говорим. Тука скоро ша пусна специална тема по тоя вълнуващ въпрос.

Освен тва – тука темата е друга – „Ха Сега Де”.
Ква е тая тема и откъде ми дойде – и аз се чудя. Като за първа тема не ми е мнооо ясно кво ша съдържа. Дано понататък се сетя. Хубууто й е, че не е ясно и кво ша е спам и кво – не.

Май тряаше по-сериозно, ама дали все тряа а сме сериозни – не знам.

Ся ми светна - смисълът на тая тема е – „Ха Сега Де – остаат само 42 дена”. Няма грешка – пак ги броих и па толко си бяха. Не помръдват изобщо.
www.balkanka.bg
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

atufektchi написа:Сметката ти не излиза защото ги броиш в грешния ден!
Алан,
Стига си ме обърквал, че забраих дали съм броил днешния ден или не – ся ша тряа а почвам пак отначало. Па ся не съм сигурен дали да го броя или не, че мина повече от половината.
Чудя се – тия риби не могат ли да се размножават малко по-бързо??? Кво се бавят толко??? На сички останали им стигат 45 дена - на тия – цели четири месеца. Кво е тва размножаване, кво е тва чудо? Верно че хубавите работи бавно стават, ма чак пък толкоз???
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

pitcha написа:Бря – ся скивах – имаме си подфорум..
Браво, я! Но ако имаш предвид новата формация "ВИП Балканка", в която не може да влизат непосветените и не-ВИПовете, то продължаваме с деленето на парии и аристократи. Мен лично не ме дразни, защото моите пъстърви, акули, Неси-та, крокодили, барамунди и всякакви други шменти капели ще си ги хвана точно аз, а не някой друг. Но все още не ми е еднозначно ясно, ако имам да споделя с някого кои са най-върховните рецепти за кисело зеле дали трябва да заформя потребителска група "ВИП Армеева чорба". Има други начини за конфиденциална информация като ЛС, имейли, телефонни обаждания, скайп, факс и т.н. без да се издават някакви фундаментални тайни.
Пич, този ми пост няма нищо лично към теб, нито към пъстърваджиите. Възмущението ми е принципно по отношение на достъпа до информация. Представи си, че си вземеш вестник и една трета от страниците му са бели полета, или си пуснеш телевизионен канал и през пет минути ти изключва за минута картината. Това е, братлета!
И аз чакам с нетърпение да открием пъстървата :D
Наслука :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
atufektchi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от atufektchi »

docenta написа:
pitcha написа:Бря – ся скивах – имаме си подфорум..
Браво, я! Но ако имаш предвид новата формация "ВИП Балканка", в която не може да влизат непосветените и не-ВИПовете, то продължаваме с деленето на парии и аристократи. Мен лично не ме дразни, защото моите пъстърви, акули, Неси-та, крокодили, барамунди и всякакви други шменти капели ще си ги хвана точно аз, а не някой друг. Но все още не ми е еднозначно ясно, ако имам да споделя с някого кои са най-върховните рецепти за кисело зеле дали трябва да заформя потребителска група "ВИП Армеева чорба". Има други начини за конфиденциална информация като ЛС, имейли, телефонни обаждания, скайп, факс и т.н. без да се издават някакви фундаментални тайни.
Пич, този ми пост няма нищо лично към теб, нито към пъстърваджиите. Възмущението ми е принципно по отношение на достъпа до информация. Представи си, че си вземеш вестник и една трета от страниците му са бели полета, или си пуснеш телевизионен канал и през пет минути ти изключва за минута картината. Това е, братлета!
И аз чакам с нетърпение да открием пъстървата :D
Наслука :D
Здрасти колега!
Искренно се надявам клуб Балканка да не е прозвучал като нещо ВИП!!!
По отношение на членството условията са 2: съгласие с принципите в моралния кодекс и плащане на членски внос.
Не помня да сме крили информация, а и нямаме намерение да крием такава, с едно изключение: имената на реките, които зарибяваме.
Надявам се, с действията си да те убедим, че сме малко по-различни!

Поздрави и наслука!
www.balkanka.bg
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

docenta написа:Браво, я! Но ако имаш предвид новата формация "ВИП Балканка", D
Братко, тоя пост не го разбирам. Тоя клуб е отворен за всички. /Щом като даже мен ме приеха – дето съм толкова противоречива личност, с толко отрицателни черти./

Има само две изисквания – да се споделят целите на клуба и да се спазва етичния кодекс. Никакви други ограничения – поне доколкото знам. Алан ти пише за членския внос, обаче целия членски внос отива за зарибяване, така че не сме нещо забогатели. Всички, които ни познават – ще ти го потвърдят. С доста хора свършихме доста неща заедно – дори без да членуват при нас. И макар че ще е чест за клуба тия хора да членуват – не се натискаме. И без тва си действаме заедно по нещата, които ни вълнуват, така че само формално не са при нас.
А иначе - некои работи са си тайна в пъстървовия риболов и това си е най-нормалното нещо. Лично аз не ги казвам дори и на брат си, та кво остава за други. На пичовете от клуба – най-малко.
Гледам и че всеки може да си пише в тая тема – къв е проблемът - не знам.

Ако си чул, че има нещо ВИП при нас и си сигурен – пиши ми на ЛС и ша се помъча да я оправим тая работа. Аз не знам такова нещо.

Накрая – малко майтап в моя характерен стил – гледам, че мойте пъстърви си ги имаш за твои. Тва е погрешно според мен. Тука тряа да пием по една ракия и да я видиме тая работа. Акули, крокодили и барамунди ти ги отстъпвам моментално.
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

:) :) :) :D :D :lol:
фен клуб-скобар
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

pitcha написа:..........А иначе - некои работи са си тайна в пъстървовия риболов и това си е най-нормалното нещо. Лично аз не ги казвам дори и на брат си, та кво остава за други. На пичовете от клуба – най-малко............
:shock:
Малииииии,те тия тайни работи са по-секретни и от рецептата за производство на Кока-кола!? :lol:
п.п Колега,надявам се да имаш чувство за хумор !!! :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Ха Сега Де – малко по-сериозно. Друг екзистенциален въпрос – За Кво ми требва да се записвам у тоя клуб? Зема да кажа за кво:

Пъстървовия риболов в планински реки е само за индивидуалисти. Всеки си оди сам и си трае. Много рядко – двама накуп. Всяко познание – за река, за метод и за кво ли още не – си е строго секретна тайна. И никой – на никого – нищо не казва. Аз поне мълча като гроб. Да ме измъчват – не казвам! И цял живот съм отхвърлял всяка организирана проява на обществен живот. Преди две години ако някой ми беше казал, че ша членувам у некъв клуб с такива дето ги ловят моите риби – щях да му се изсмея.

Обаче от доста време ме дразнеше законодателството за тоя риболов – безмислието на забраната през седмицата, целогодишната забрана и много други неща. Също от доста време наблюдавам как рибите в реките намаляват все повече и повече.
В началото на тая година пратих в ИАРА писмо с описание на всички сбъркани реки в пет-шест области, които познавам отлично. Поне петнайсет грешки. Обясних и защо концепцията на тая забрана е тотално сбъркана. Пратих им и телефон за връзка – ако искат да представя доказателствата за грешките. Ефектът от цялата работа – никой не обърна никво внимание. Така разбрах, че сам нищо няма да постигна.

По едно време гледам – обява на Бат Стан за създаване на такъв клуб. Мина ми през акъла да се запиша, ма си викам – чаай да ги скивам кви ша ги дъвчат. И без тва не успявах да се регистрирам в тия форуми, че никак не е лесно – и нямаше как да се свържа. Не, че съм се и напъвал много де.
После гледам – първата им проява, преди още да са се регистрирали – зарибяване с пъстърви. Викам си – „Опа – Тука нещо става. Тия май са от мойта кръвна група - Я да скивам за кво иде реч”. Свързах се, отидох и ги видях – се такива кат мене. Същия блясък в очите, само „малко” по-млади. Обаче тая болест с възрастта само се задълбочава и лечение нема – на мойта възраст ша са доста по-зле от мен. Скивахме, че мислим еднакво и зеха, че ме приеха. – без да знаят ква беля им се отваря.

Оттогава ква сме я свършили – сигурно Алан ша го опише в друга, сериозна тема. Но заедно успяхме в някои неща – само едно ще кажа тук – Целогодишната забрана ще учуди доста хора, ако не ни мине котка път. Не успяхме за всички области да повлияем, но все пак е доста по-добре в тия области, в които успяхме. Като имам време – ще пусна отделна тема за принципите на тая забрана.
А пък за зарибяването с пъстърви ква сме я свършили – всички знаят. Доста над очакванията ми. Дано да можем да си го позволяваме и занапред.

Ся верно – има и недостатъци. Некои работи, ща – не ща, ги издадох. Щото те все ме подпитват. Кат се съберем да обсъждаме нещо – гледат да ме напият и питат - ли питат. Обаче съм им казал – не всичко дето им го разпраям е верно. Някой път напрао си ги лъжа, както си искам – да не ми се мотат по реките. Майтап бе, но си има и истина.

На тях да им кажа – пичове, тая година свършихме доста неща. За мен е удоволствие, че ви познавам, и чест, че сме заедно в тая работа. Пожелавам на всички вас за догодина:
По-често, Повече и По-големи! И още повече рибки в реките!
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Това е комлексарска работа. Но вие си знаете само се замислете колко е обидно да четете общи мнениа, защото повечето от вас практикуват и друг вид риболов ,а да не допускате към (вашият под форум) :oops:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

pitcha написа:
docenta написа:Браво, я! Но ако имаш предвид новата формация "ВИП Балканка", D
Братко, тоя пост не го разбирам. Тоя клуб е отворен за всички. /Щом като даже мен ме приеха – дето съм толкова противоречива личност, с толко отрицателни черти./
Гледам и че всеки може да си пише в тая тема – къв е проблемът - не знам.

Ако си чул, че има нещо ВИП при нас и си сигурен – пиши ми на ЛС и ша се помъча да я оправим тая работа. Аз не знам такова нещо.

.
Pitcha, здравей пак,
Гледаме и не виждаме. Виж цитатите, които съм отделил тук с цвят. Изобщо не става дума за клуб Балканка, а за ВИП Балканка - първа тема Тя се намира на заглавната страница на форума и може да избоде очите на всеки. Но примерно аз и други не ВИП не можем да влезем там, щото ни е забранено. Не, че искам да влизам, но сега може би разбрахте за що иде реч. Гледайте заглавната страница на форума малко над настоящата тема! :D :D
Смешно ми е :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”