Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Дай подробности малко.kasabinho написа:Вярно е.Ivak написа:Дочувам за огромно количество умряла и умираща риба по лиманите, особено този на АППД.
Вярно ли е, може ли някакви снимки на да видим, в София съм и няма как да проверя. Ако е вярно пуснете някакви снимки и описание да мога да търся някоя институция, пък белким и някой от Русе си мръдне пръста за нещо.

Аз живея на 100 м от лимана дето е Яхт клуба и утре ще се разходя да видя как е положението.
Above us only sky
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пуснете сигнал до местнито РИОСВ, мой познати са звъняли на ИАРА и 112 в неделя обяснили са какво що. РИОСВ не са намерили никой в неделя.
Звъннете им един телефон да обясните точно за какво става въпрос, ако бях в Русе щях аз да го направя, ще опитам тук в София да подам някакъв сигнал, да се надяваме че ще ми обърнат внимание без да има много какво да им кажа и покажа.
Разбрах за чували с шарани и страшен калабалък по лиманите и никой от нас русенци нищо не прави за да си защитим рибата. Малко ни е да не хващаме нищо на реката, трябва да си измрем с въдици в ръка на нея, никъде няма такова безхаберие и мързел като нашите

Звъннете им един телефон да обясните точно за какво става въпрос, ако бях в Русе щях аз да го направя, ще опитам тук в София да подам някакъв сигнал, да се надяваме че ще ми обърнат внимание без да има много какво да им кажа и покажа.
Разбрах за чували с шарани и страшен калабалък по лиманите и никой от нас русенци нищо не прави за да си защитим рибата. Малко ни е да не хващаме нищо на реката, трябва да си измрем с въдици в ръка на нея, никъде няма такова безхаберие и мързел като нашите

какво става с умираштите риби колеги.има ли ве4е взети мерки? 

Вече рибите, са изядени . Всичко е било събота и неделя в чували и чанти .Лимана под ЗАХАРНА ФАБРИКА .

Някаква отрова сигурно е изтекла.... Халал да са им .... 

Едва ли - гранична полиция е пазела.ORadev написа:Вече рибите, са изядени . Всичко е било събота и неделя в чували и чанти .Лимана под ЗАХАРНА ФАБРИКА .![]()
![]()

а само на него лиман ли инало умрели риби???там на това ниво има много малко вода
и може би затова рибата остава без кислород.а и като падне нивото доста лимана
няма врьзка с дунава

и може би затова рибата остава без кислород.а и като падне нивото доста лимана
няма врьзка с дунава

В неделя бях там,никои не пазеше,имаше умряла риба а водата извън лимана беше червена на цвят.А как миришеше не е истина.Искрено се надявам да е взето сериозно отношение и виновниците да си понесат последствията.Ако някой знае нещо нека сподели.
Няма виновни ,рибата е изядена болни няма.Течението я вкара в лимана мистериа ............,шука , сом , платика ,....всичко в чувала.....
На коледа стават чудеса..............С ТОК ...................Весела Коледа на всички риболовци

как става,биновни няма а със ток

Ето и официална новина:
http://www.ruseinfo.net/news_96239.html
http://www.ruseinfo.net/news_96239.html
Above us only sky
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Те тези по опасни от политиците бе,хиляда приказки а нищо не се разбира.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- научил се да хвърля
за много години на всички колеги,някои можели да даде инфо излиза ли нещо някаде около Русе че утре мисля да направя първи излет за 2012,пък дори и капо да съм важното е да съм на реката.поздрави на всички колеги и наслука през новата година
Знае ли някой как е положението по р. Янтра, визирам най вече вира на с.Долна Студена и при с.Стърмен. Мисля да се разходя в четвъртък но за сега нямам никаква информация а миналата година по това време излизаха прилични кефали. Благодаря предварително.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Рибите са си там (поне на Долна Студена, на Стърмен не съм ходил), но те местата за зимуване са си все едни и същи. На Ценово има навалица на моста. Реката е прекрасна - ниска и кристално бистра, погазих си с кеф като за сефте тази година.