Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stonetales »

Чируз:)
Току що ми отпадна от "списъка" за "притеснения". Ти вече му хвана цаката:)

Весело Изкарване, весели празници и пиши после как е било - да се изкефиме заедно с теб:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Преходът върви с пълна пара през Бъдната вечер към Коледа и май няма спирачки до и след Новата година :):drinkers:,като основното служене е на себе си - в смисъл изпразване на чашите :lol:
kapitan djalikra
новобранец
новобранец

Мнение от kapitan djalikra »

Ми май сами си пишете ,аз съм новак тук ,но като гледам тая тема май се е изчерпала от словоизлеянията на INCUBOS
kapitan djalikra
новобранец
новобранец

Пояснение- малко млад съм за форума, но съм от месеци 1,2 в сайта ,само гледам и се уча на 28 год съм, хващам риба в яз студен кладенец щото в Хасково няма и свястна ряка ха ха .А ако трябва да се произнеса по темата, бих казал, че човек служи на себе си искрено, само ако не е обременен от системата т е ако не е зависим от държавни служители :idea:
kapitan djalikra
новобранец
новобранец

до INCUBOS :Ти господин корифей на правото и всевишното съблюдаване на закона,като си тръгна в 2.40 дали бе леко или тежко пиинал ,питам и чакам отговор,а пък на др ден дали пиина тия бирички и пак си шофира през стъкленцето на магистрат
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

По негово мнение, човека е служел на себе си - и преди 2,40 и след това и на другия ден:)

Да пием за това:)

Наздраве на всички :drinkers: :)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Честита Коледа на участниците в темата и на всички членове на "На Риба".
Да сме живи и здрави всички.
Да пишем с леко сърце и по възможност с усмивка на лицето :D !
Аз затова и участвам в тази тема - за да се забавлявам, т.е. да служа на себе си :D !
Малко изоставих писането, но имам гости у дома, след празниците ще се върна към прехода, който както знаем е безкраен!
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Честита Коледа на всички приятели! То че ще служим на себе си е ясно, по-важно е другите да служат на нас :lol: ... и както казва един известен зевзек - по-добре Весела Коледа и малки подаръци, отколкото Весела Лечева и голям пистолет :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Честита Коледа! :D :drinkers:

@kapitan djalikra, твоите писания ще ги отдадем на коледна депресия...
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тоз капитан с рогата напред-нещо го е накарало и на ЛС да ми пусне оназ първа му творба :lol: Не му понася май прехода,че и не иска да служи.Капитаните всичките служат,та пушек се вдига.За негова справка -магистратите не са държавни служители ...друг независим статут,уреден в съвсем друг закон....
Честита Коледа на всички пишещи и четящи конкретно тук-в тази тема!Живи,здрави,прави и корави,много късмет и хубави риболови! Да празнуваме и тази вечер,че утре пак е делник! :drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

И аз благодаря за включванията на всеки един от вас:)

На сърце каквото си пожелаете или сте си пожелали вече - там да ви "пренесе" прехода:)

Наздраве:) :partyman:
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Той, Прехода,
Не се понася от всички, затова е и преход. Важното е всеки от нас да се опита да предостави на другите доброто си настроение.
Може да сподели и киселото си настроение, но без натрапчиви опити за конфронтация.
Аз, често се заглеждам в заглавието на темата, то ми помага да построя постовете си, така че да са в мир с мен си, а надявам се и с много от вас.
И така напред, до пролетта има много време, засега!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

В тази връзка и със празниците също:)
Чудя се, дали да не даря всички посетители тук, с едно Пожизнено право?:)

Какво ще кажете?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

На всички колеги от темата - много здраве, много късмет, много риболовен берекет. Нека бъдем по-усмихнати и да приемаме и несгодите с усмивка и чувство за хумор. Нека всеки направи своя преход по начин, по който в годините ще се радва само на мили и радостни спомени. Весела коледа и весели новогодишни празници. С усмивка на лице и без негативен товар на сърце ви поздравявам с това клипче и ви казвам НАЗДРАВЕ :drinkers:

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1MmYg2GcmjU?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1MmYg2GcmjU?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

През целия си живот съм преследвал собствените си фикс-идеи. Къде по-успешно, къде – не.
В края на краищата се научих да бъда себе си. Тоест – да следвам това, което ми идва отвътре, а не това, което ми се налага отвън. С течение на времето двете – вътре и вън - започнаха да се припокриват.

Ставайки, по този начин, във все по - голяма степен себе си, започнах с удоволствие да откривам, че попадналите в моя компания, понякога напълно непознати за мен хора, започваха да се чувстват по-добре, поне за момента. Имал съм малко на брой близки приятели за много дълги срокове от време, след това сме поемали по различни пътища, но отпечатъка ми е оставал завинаги във тях. Във мен също така оставаше частица от тях, за което съм благодарен.

Специфичната настройка, тоест, поемането на частици от специфичната настройка на който и да е човек, пресякъл пътя ни, е може би най-големият подарък, който сме способни да получим.

Предполагам, че затова форумите привличат толкова хора. Е, някои играят роли, други се прикриват, трети пишат каквото им е в главата и т.н. Пъстър свят.

Едно от нещата, които си пожелах за новата година е занапред да срещна на живо колкото се може повече хора от двата рибарски форума, в които участвам. По простата причина, че почти само в тях се заформи и продължи дискусия около писанията ми. Предполагам, че при всяка една среща със Чешит от рибарски форум, бих могъл да обогатя колекцията си от специфични настройки – тоест – да изчиствам и преподреждам своята собствена.

Нямам представа дали това е физически възможно? Но замислянето по подобен “проблем” само би ме отдалечило от възможността. Затова реших да подходя по “рибарски”:)

Реших да Ви даря с Пожизненото право да почерпите:)

Моля, не го тълкувайте в егоистичен смисъл. Това е Право, не Задължение:)
На всеки, с когото съм прекарал определено време някъде, и съм сметнал, че Заслужава такова внимание и отношение, съм дарявал това Пожизнено право. Подарявал съм го – без никакви ангажименти:)

Невероятни са били моментите, в които съм наблюдавал реакциите на Дарените. В зависимост от тяхната настройка, по лицата им са се изписвали различни настроения и чувства.
В края на краищата, едни го приемаха с радост, други завинаги се лишаваха от възможността да се почувстват по-добре – дори и на майтап.

Тези, които отказваха да приемат Правото, получаваха моменталното успокоение, че аз ще почерпя – важното е да се въртят нещата. Но дори и след черпенето от моя страна, си отиваха ограбени.
Не аз ги крадях – те самите ограбваха себе си.

Възможността да дадеш нещичко от себе си , за да получиш частица от другия, е Изключителен подарък.

За Новата Година:)

Дарявам ви с Пожизненото право да почерпите:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Заключено

Обратно към “Разни”