Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Предколедни алаи...!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предколедни алаи...!
Здравейте отново... дано не съм Ви омръзнал с моите репортажи от любимата рекичка...ама такаи ли иначе съм го направил, ще го пусна 
Прекрасно утро, леко мразовито, но с изгледи за добър и ползотворен ден...и най естественото нещо е да се отдадем на любимото хоби...около 11 часа се бях настанил на местото, на което вече правя 7-8 риболов, като познавам горе-долу релефа на вира...
Така чаканото покачване на водата е факт, който малко или много е повишил апетита на тлъстите алаи, които днес наистина бяха много добри...а колеги бол, някои дошли още в ранни зори, да си пазят места...повечето от тях, също направиха добър риболов...

Стандартен такъм...куки ОWNER Chinta 10 номер, 25-30 см. повод D.A.M Tectan Premium 0,10, а след две късания и 0,12, микровирбел с две дроперчета и оливетка 20-25 см. по-нагоре, също стопирана с два дропера...а плувката първоначално Promiх 2 гр., а в последствие и 1 гр. Терико, като преправих целия такъм...което ме учуди, предвид високото ниво на реката и по силното течение...рибата си искаше отново финна линия...изключвам куката, но за сметка на нея, нямах откачена риба...като основната стръв беше,мънисто, 2-3 пинки и земен червей... Жъладовия не влезе в играта.

Храна подадох много малко...червей от ръка регулярно и 10-на ''мандаринки''...със сладка троха...

Слънцето така хубаво затопли времето, както се затопли и душата ми, от кефа който последва...много добри и изключително борбени скобари, които вземаха много леко, но все пак и много чисто...само в устата...е днес шарани нямаше, но имаше други емоции...

Алаите ту влизаха в периметъра на болото, ту изчезваха и дълги периоди ги нямаше, като всъщност индикираха присъствието си във вира с мощна игра на повърхността, но не вземаха, докато не започваха изведнъж отново да търсят храна и да кълват...за 6-те часа риболов, мисля, че се уловиха приличен брой риби, с тегло от 400-450 гр., до 580-600 гр.
Аз нося ботуш 46 номер...

Така протече денят с много адреналин, раздумка с колеги и добри, силни, и борбени риби...весели празници и до нови срещи...
Извинявам е за качеството на някои снимки, но са правени с мобилния...
Бъдете здрави за да ходите на риба и НАСЛУКА !!!

Прекрасно утро, леко мразовито, но с изгледи за добър и ползотворен ден...и най естественото нещо е да се отдадем на любимото хоби...около 11 часа се бях настанил на местото, на което вече правя 7-8 риболов, като познавам горе-долу релефа на вира...
Така чаканото покачване на водата е факт, който малко или много е повишил апетита на тлъстите алаи, които днес наистина бяха много добри...а колеги бол, някои дошли още в ранни зори, да си пазят места...повечето от тях, също направиха добър риболов...

Стандартен такъм...куки ОWNER Chinta 10 номер, 25-30 см. повод D.A.M Tectan Premium 0,10, а след две късания и 0,12, микровирбел с две дроперчета и оливетка 20-25 см. по-нагоре, също стопирана с два дропера...а плувката първоначално Promiх 2 гр., а в последствие и 1 гр. Терико, като преправих целия такъм...което ме учуди, предвид високото ниво на реката и по силното течение...рибата си искаше отново финна линия...изключвам куката, но за сметка на нея, нямах откачена риба...като основната стръв беше,мънисто, 2-3 пинки и земен червей... Жъладовия не влезе в играта.

Храна подадох много малко...червей от ръка регулярно и 10-на ''мандаринки''...със сладка троха...

Слънцето така хубаво затопли времето, както се затопли и душата ми, от кефа който последва...много добри и изключително борбени скобари, които вземаха много леко, но все пак и много чисто...само в устата...е днес шарани нямаше, но имаше други емоции...

Алаите ту влизаха в периметъра на болото, ту изчезваха и дълги периоди ги нямаше, като всъщност индикираха присъствието си във вира с мощна игра на повърхността, но не вземаха, докато не започваха изведнъж отново да търсят храна и да кълват...за 6-те часа риболов, мисля, че се уловиха приличен брой риби, с тегло от 400-450 гр., до 580-600 гр.
Аз нося ботуш 46 номер...

Така протече денят с много адреналин, раздумка с колеги и добри, силни, и борбени риби...весели празници и до нови срещи...

Извинявам е за качеството на някои снимки, но са правени с мобилния...

Бъдете здрави за да ходите на риба и НАСЛУКА !!!
Последно промяна от tamihal на Съб Дек 24, 2011 7:59 pm, променено общо 2 пъти.
Re: Предколедни алаи...!
Страхотен излет
Поздравления за риболова и ... Весела Коледа 

- pacho109
- сериозен играч
D.A.Mihal,D.A.Mihal

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Stamen1986
- новобранец
Страхотен излет, очевидно с емоции, прекрасен репортаж. Продължавай с репортажите колега, защото не мисля, че ние дето ходим по реките ще ни омръзне да гледаме такива репортажи
Весели празници .... и наздраве

Весели празници .... и наздраве

Чудесен излет и много добър предколеден подарък,чудесни рибоци!!!
Весели празници и през Новата година голяма слука и приятни риболовни емоции!
Весели празници и през Новата година голяма слука и приятни риболовни емоции!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Доста добро представяне

Е това вече е хубава новина...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- mitko ribara
- ще става разбирач
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, Тамер
Дойде време за ваканция, а и моята частна работа поприключва, та .......
Време е за риболов
, и скоро може и да се видим
Весели празници, приятелю. Здраве и късмет

Дойде време за ваканция, а и моята частна работа поприключва, та .......
Време е за риболов

Весели празници, приятелю. Здраве и късмет

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- сериозен играч
Прекрасен риболов!Поздравления! 

Прекрасен риболов. Благодаря за хубавия репортаж.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- koda33
- разбира нещата
Поздравления колега, супер излет.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Страхотно си се представил колега
. Мисля и аз тези дни да посетя реката в този участък , на кое място ще ми препоръчаш да застана