Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гьола в с.Петрич - Смолско
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Гьола в с.Петрич - Смолско
Колеги,заведоха ме на един гьол в село Петрич - Смолско.....това е по подбалканския път за Бургас води се към община Златица.Много хубав гьол но риба така и не хванахме.Ако някой го знае и е ловил нещо там скоро нека да сподели какво точно е ловил и как,ще съм благодарен.Гьола се намира в близост до една пясъчна кариера а точно зад него минава река Тополница....
-
- новобранец
Re: Гьола в с.Петрич - Смолско
щука на тапи
- mitko ribara
- ще става разбирач
Гьола е наистина хубав често го посещавам...ловят се щука каракуда червеноперка костур уклей дори аз лятото хванах едно шаранче към 1кг. на дъно.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Казвайбързоималиледнямалиданететърсякъдеживеешидаидвамдатиизтръгнасамопризнаниятасъссила?!ogi_peugeot написа:Колеги,заведоха ме на един гьол в село Петрич - Смолско.....това е по подбалканския път за Бургас води се към община Златица.Много хубав гьол но риба така и не хванахме.Ако някой го знае и е ловил нещо там скоро нека да сподели какво точно е ловил и как,ще съм благодарен.Гьола се намира в близост до една пясъчна кариера а точно зад него минава река Тополница....

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Бат Стане,
Тази много засекретена шифрограма!
Щото засега лед няма
!
Щото засега лед няма

товаеневъзможнотрябватамдаималедвреметоестуденоигаднотоестдоброзариболов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!G.Petkov написа:Бат Стане,
Щото засега лед няма!
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
лед има само няма с кои да ги пробаме .Аз живея в с.Мирково и ако има мераклии може да ги поскубеме
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Има и доста добри линове.mitko ribara написа:Гьола е наистина хубав често го посещавам...ловят се щука каракуда червеноперка костур уклей дори аз лятото хванах едно шаранче към 1кг. на дъно.
- pismana
- новобранец
та откога има линовеgeorgi_sarafov написа:Има и доста добри линове.mitko ribara написа:Гьола е наистина хубав често го посещавам...ловят се щука каракуда червеноперка костур уклей дори аз лятото хванах едно шаранче към 1кг. на дъно.

око за две,зъб за чене
- mitko ribara
- ще става разбирач
несъм хващалgeorgi_sarafov написа:Има и доста добри линове.mitko ribara написа:Гьола е наистина хубав често го посещавам...ловят се щука каракуда червеноперка костур уклей дори аз лятото хванах едно шаранче към 1кг. на дъно.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
На 30 декември или на 31-ви планираме едно ходене натам. Костурите според мен ще стават за риболов. Въпросът е да намерим чисто място за замятане, тъй като има много водорасли.georgi_sarafov написа:лед има само няма с кои да ги пробаме .Аз живея в с.Мирково и ако има мераклии може да ги поскубеме
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
От както го има гьола само че много рано сутрин или вечер и през ноща.През деня лин не чакай да хванеш.pismana написа:та откога има линовеgeorgi_sarafov написа:Има и доста добри линове.mitko ribara написа:Гьола е наистина хубав често го посещавам...ловят се щука каракуда червеноперка костур уклей дори аз лятото хванах едно шаранче към 1кг. на дъно.![]()
- istinata72
- ще става разбирач
....е вече няма да има.. 

-
- разбира нещата
Дали се разшава рибата в този гьол колеги?