Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
krstankov
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от krstankov »

buci написа:
driu написа:
galin don4ev написа:Колеги вторник мисля да посетя Звънец , ако има някои които има някаква скорошна информация за там ще съм благодарен ако сподели. :drinkers:
Миналата седмица мислех да ходя, но двама приятели ме разубедиха с думите, че арендатора е напускал мрежи....дори й посред бял ден. Ако все пак мислиш да отидеш излизат 500-600гр. бели рибки на тапа с живо рибе, на каквито и да е други методи не съм изкарвал, вечер излизат по-едрите. Поне така беше през лятото :wink:

Поздрави!
Звънец ??!!! Вече е обезрибен :evil:
п.п. За тези които не знаят собствениците на Одринци и Звънец са едни и същи - МРЕЖАРИ
Прав си, лично видях как пуснаха 7 мрежи на Звънец. То и на Одринци постоянно това правят. Докато не сменят арендаторите, няма да има риба. Бойкотирам ги и призовавам и колеги да не им плащат вече такси. Наслука.
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

krstankov написа:....Бойкотирам ги и призовавам и колеги да не им плащат вече такси. Наслука.
И какъв е смисъла ? Да се збием с пазачите, който с нищо не са виновни, арендаторите да пускат мрежи ? Най-добрият вариант е, който аз "практикувам" - просто не ходя на тези водоеми... вече.

Поздрави! :wink:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
krstankov
новобранец
новобранец

Мнение от krstankov »

driu написа:
krstankov написа:....Бойкотирам ги и призовавам и колеги да не им плащат вече такси. Наслука.
И какъв е смисъла ? Да се збием с пазачите, който с нищо не са виновни, арендаторите да пускат мрежи ? Най-добрият вариант е, който аз "практикувам" - просто не ходя на тези водоеми... вече.

Поздрави! :wink:

Точно такъв бойкот имах впредвид, да спрем да ходим на платени водоеми. Поздрави!
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

аз от 3 години съм ги боикотирал и ходя само на свободни водоеми ама около варна няма такива много много,поне такива които си заслужават.така че платен неплатен риболов около варна няма.така че зареждаите автомобилите и си биите камшика надалеч поне риболов да направите.между другото някои да има инфо за девненска и провадииска река.....?
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

На провадийска има кефали само че искат да ги намериш къде са групирани.
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

иванко написа:На провадийска има кефали само че искат да ги намериш къде са групирани.
Вярно е колега! От миналата година ходя по-често на тази малка река, т.е. преди това не я считах за риболовен обект и никога не съм я посещавал защото прилича на малък канал. Успешните ми риболови са общо около три, като за успешен считам хващането на три максимум до пет кефалчета. Абе много трудна работа е да хванеш някоя риба. Необходимо е много настояване и слука.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Предната неделя имам седем,а по-предната девет кефала от там.Лятото хванах и шаранче.Много съм доволен от тая дестинация.Само трябва да понаучиш месенцата и става супер. :wink:
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

в началото на годината имах 2-3 излета с по около 20 риби.сега не съм ходил.иначе ходя около село юнак и съм доволен :drinkers:
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Ако има някой зарибен за провадийска река след нова година да пише, че ми се ходи :D
peshocmeta
новобранец
новобранец

Мнение от peshocmeta »

Честит имен ден на всички именници,и весело посрещане на новата 2012год.С пожелания за много и успешни риболовни излети за всички Варненци.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

на какво и как се ловят тези кефали на реката :?:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

На бял,на изтичане.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

До белия червей, добре.Но какво ще рече на изтичане? Течението да носи плувката ли (с директен или с водачи е по добре) ? И нещо по специално в монтажа има ли и кой номер куки и влакно да ползвам?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

За предпочитане когато ловиш на изтичане е да ползваш болонезе с подходяща за съответната река дължина. Мисля, че за риболов на Провадииска река е идеално 5 метрово болонезе , за да имаш постоянно добър контрол върху линията си. Плувката е тип буре, а утежнението е верижка от съчми, като начина по които правиш верижката зависи от течението в което ловиш.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Вчера, 02.01.2012 всички които бяхме на Провадийска бяхме капо :(
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”