Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

Ролер 85
Модератор: nkolev66
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Re: Ролер 85
Ааа, Преторе Тия са "нова генерация" ...Коеф. 100% телешко, а на другата дърта алуминка( Имерсиона) са  с коеф. 80% конско и 20% свинско  ....Ще ходя зимата към Акулски и ще занеса да пробваме изстрела на тия напречни ролки
 ....Ще ходя зимата към Акулски и ще занеса да пробваме изстрела на тия напречни ролки 

....Ще ходя зимата към Акулски и ще занеса да пробваме изстрела на тия напречни ролки
Това го разбрах как работи, но не му схванах смисъла   

http://www.youtube.com/watch?v=W024HcP7 ... MfYUPYiVbT
Приятно гледане

http://www.youtube.com/watch?v=W024HcP7 ... MfYUPYiVbT
Приятно гледане

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.

Инверсен полиспастен ролер с добавен ластик на плитки.   

Така и така има готова дупка от пред -мушнал е едно въженце и е вързал ощюе еин ластик.

Така и така има готова дупка от пред -мушнал е едно въженце и е вързал ощюе еин ластик.

- Jack Daniels
- разбира нещата 
yavorsub написа:Инверсен полиспастен ролер с добавен ластик на плитки.
Колкото повече, толкова повече- казал мечо Пух .....и сложил още един ластик

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад

- Jack Daniels
- разбира нещата 
Колкото повече, толкова повече- казал мечо Пух .....и сложил още един ластик

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад

Тя ачик-ачик си е "мойта" система, но явно (като мен) не е случил на ролки и лагери, та си е сложил още един ластик отгоре да му помага. Сложно съоръжение и за правене и за обслужване (особено да го заредиш по водата) да го е...yavorsub написа:Инверсен полиспастен ролер с добавен ластик на плитки.
 Пък явно кой знае каква работа не върши.
 Пък явно кой знае каква работа не върши. 

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Пък аз това съм го направил отдавна, но вместо помощен ластик, използвам друга хитрост  и зареждането е елементарно и бързо
  и зареждането е елементарно и бързо  ...Весели празници!
 ...Весели празници!
П.П. Сега съм в Бургас за празниците.....като се върна, ще помисля за снимки, а малко по нататък за подводно (басейнско) видео.

и зареждането е елементарно и бързо
  и зареждането е елементарно и бързо  ...Весели празници!
 ...Весели празници!П.П. Сега съм в Бургас за празниците.....като се върна, ще помисля за снимки, а малко по нататък за подводно (басейнско) видео.
- 
				GEORGE_SHARK
- новобранец 
Тук се води безмислен спор! Не разбирам от правене на харпуни и затова си ги купувам от производители. Всеки си избира пушкалото и преклонение пред тези, които се опитват да си го направят сами, съобразно собствения си опит. Тук ми се струва не е сайт за иновации, а за колеги. Момчета, дръжте се като колеги! Всички сме жертви на една и съща страст.......не ме карайте да си мисля, че сме около бъргарския казан в Ада. Желая ви само положителни емоции и Щастлива Коледа!

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Колега Шарк, не спорим според мен, а обсъждаме, а сайта си е сайт за риболов и не пречи да сме едновременно и колеги и иноватори   . От 82- ра се занимавам с подводен риболов и навремето, като беше проблем човек да си купи оборудване, де от липса на пари, де защото имаше внос основно чрез Кореком, си правехме харпунчета и др. Сега тия проблеми ги няма и точно затова си  се занимаваме с правенето и измислянето на по съвършени "играчки". Купешки имам колкото за един отбор, но вече не ме кефят
 . От 82- ра се занимавам с подводен риболов и навремето, като беше проблем човек да си купи оборудване, де от липса на пари, де защото имаше внос основно чрез Кореком, си правехме харпунчета и др. Сега тия проблеми ги няма и точно затова си  се занимаваме с правенето и измислянето на по съвършени "играчки". Купешки имам колкото за един отбор, но вече не ме кефят 
Колкото до вица за казана в Ада си АБСОЛЮТНО ПРАВ и затова често се чудим защо буксуваме на място.....

. От 82- ра се занимавам с подводен риболов и навремето, като беше проблем човек да си купи оборудване, де от липса на пари, де защото имаше внос основно чрез Кореком, си правехме харпунчета и др. Сега тия проблеми ги няма и точно затова си  се занимаваме с правенето и измислянето на по съвършени "играчки". Купешки имам колкото за един отбор, но вече не ме кефят
Колкото до вица за казана в Ада си АБСОЛЮТНО ПРАВ и затова често се чудим защо буксуваме на място.....
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Честита Нова Година на всички! Въдете здрави, весели и Ви пожелавам успехи в начинанията! 

За много години и от мен! Да сте живи и здрави и все така търсещи най-доброто  

Юли, да те попитам само:
Гледам рекламата на това, новото влакно - NANOFIL. Няма ли изпълнение по-голям диаметър, като за нашите нужди ?
Честита нова 2012 на всички!!!

Гледам рекламата на това, новото влакно - NANOFIL. Няма ли изпълнение по-голям диаметър, като за нашите нужди ?
Честита нова 2012 на всички!!!

Владо и аз това най-напред попитах   , но засега няма.
 , но засега няма.

, но засега няма.
 , но засега няма.Re: Ролер 85
По принцип не е проблем. Щеше да е хубаво да има нещо, в порядъка 1.2-1.8-2.2мм, но след като няма   Значи остава да се надяваме, че един ден някой от маркетинга или мениджмънта на фирмата производител ще се запали по нашия спорт и... както се казва: Слънцето ще огрее и на на нашата нивичка.
  Значи остава да се надяваме, че един ден някой от маркетинга или мениджмънта на фирмата производител ще се запали по нашия спорт и... както се казва: Слънцето ще огрее и на на нашата нивичка.

Значи остава да се надяваме, че един ден някой от маркетинга или мениджмънта на фирмата производител ще се запали по нашия спорт и... както се казва: Слънцето ще огрее и на на нашата нивичка.
  Значи остава да се надяваме, че един ден някой от маркетинга или мениджмънта на фирмата производител ще се запали по нашия спорт и... както се казва: Слънцето ще огрее и на на нашата нивичка.Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
Направих кратък клип на "Полиролера" , както съм го кръстил  . Всъщност представлява фулролер с полиспастни ролки на края на ластиците....доразвивам първоначалната си идея. На последните кадри произвеждам изстрел, не се вижда добре, но дори на сухо сякаш няма откат и изстрела е много бърз.Доколко съм се справил с файлсървъра не знам, но ето линка за изтегляне:
 . Всъщност представлява фулролер с полиспастни ролки на края на ластиците....доразвивам първоначалната си идея. На последните кадри произвеждам изстрел, не се вижда добре, но дори на сухо сякаш няма откат и изстрела е много бърз.Доколко съм се справил с файлсървъра не знам, но ето линка за изтегляне:
http://dox.bg/files/dw?a=dcc26bb241

. Всъщност представлява фулролер с полиспастни ролки на края на ластиците....доразвивам първоначалната си идея. На последните кадри произвеждам изстрел, не се вижда добре, но дори на сухо сякаш няма откат и изстрела е много бърз.Доколко съм се справил с файлсървъра не знам, но ето линка за изтегляне:
 . Всъщност представлява фулролер с полиспастни ролки на края на ластиците....доразвивам първоначалната си идея. На последните кадри произвеждам изстрел, не се вижда добре, но дори на сухо сякаш няма откат и изстрела е много бърз.Доколко съм се справил с файлсървъра не знам, но ето линка за изтегляне:http://dox.bg/files/dw?a=dcc26bb241