Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Най-добрия воблер.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stancom
- ще става разбирач
Re: Най-добрия воблер.
Аз това си го знам беsandista написа:Станко, ти си си абен, не е от уоблера !![]()

Иначе от S Horneta бих заложил на прозрачния, освен в много мътна вода. Като универсален цвят, бих казал цвета на основната му храна , това по нашите ширини е уклея за кефала и распера. Така че цвят черно-сребрист, по възможност със холограмно люспи, във всички ситуации, освен около размножителния период, тогава по-провокативен цвят. Което не пречи с горепосочения златисто-зелен Ecogear CK40F07 есен, в много бистра вода да ловя такива рибки

но какво да ги правиш рибите като не четат нашите форуми

-
- вече хвърля и на тежко
Кефал ловя изключително на тези, като до средата на декември нямам капо, след това не съм ходил...sandista написа:![]()
- М. Сталев
- разбира нещата
На Марица при мен и при един приятел най успешен се оказа Салмо Хорнет във окраската на костур ,но и тази на белия със синьото гръбче също работи добре 

Сред всички японци, китайци и сякви други красоти на Фофлеровата индустрия попаднали в мен и потопени по Тунджа край Ямбол , Хорнета си остава моя фаворит ! Бял със син гръб !!!PikeM написа:На Марица при мен и при един приятел най успешен се оказа Салмо Хорнет във окраската на костур ,но и тази на белия със синьото гръбче също работи добре
Туй риболова не е за мен 

- М. Сталев
- разбира нещата
Не знам по Тунджа как е но тук при нас обикновено на Хорнета удрят Щуки, и чат пат и по някое сомче 

Освен дотук показаните, да добавя и аз 2 воблера с отлични резултати при риболова на клен. Още една разцветка на Екогиър CK40F07 цвят 313 и Пупето на Антракс.
- Прикачени файлове
-
- Ecogear 313.jpg (10.13 KiB) Преглеждано 3382 пъти
-
- antaxpupep2SB.jpg (9.59 KiB) Преглеждано 3382 пъти
Когато водата ти стигне до устата – горе главата!
- Vid
- кандидат преподавател
И при мен е най-успешен конкретно по Марица, но ползвам малко по-големия размер с двете тройки.tachev написа:
Поне при мен си работи най - успешно !
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
И при мен , просто тва беше първата снимка , която набарах в нета ! Иначе 4 санта потъващ ми е любимеца
!

Туй риболова не е за мен 

- pavkata_10
- новобранец
И на мен ми е ЛЮБИМЕЦ! Лови всичко що е хищно!cronos39 написа:OSP RUDRA

- pavkata_10
- новобранец
Салмото с синьото гръбче ми е ЛЮБИМЕЦ! Лови всичко що е хищно! 

И аз да повторя мненията на колегите-"синьото гръбче" ми е хванало доста рибки.Ползвам го предимно за клен-и все около килограм го нападат,нямам малки кленчета с него...ама и щуките го харесват.Усещам го на самата пръчка като играеtachev написа:
Поне при мен си работи най - успешно !

-
- новобранец
здравейте вчера си купих ново Ugly Duckling 4 см sinking цвят bs гази от 03 до 2 м каква риба може да хваща примерно по тунджа
По Тунджа няма риба , която да не съм хващал на такъв модел , само , че на BGI разцветка ! Иначе по темата Няма НАЙ-ДОБЪР воблерantonivanov написа:здравейте вчера си купих ново Ugly Duckling 4 см sinking цвят bs гази от 03 до 2 м каква риба може да хваща примерно по тунджа

Туй риболова не е за мен