Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тунджа 28.11 село Крушаре
- Rapala_Team
- разбира нещата
Тунджа 28.11 село Крушаре
Здравейте и от мен колеги след известна пауза в сайта ,, реших да попиша малко
. Днес решихме с един колега да направим един излет на Тунджа .Мястото е до Село Крушаре от горната страна на моста има едно каналче колегите които са от региона го знаят .всяка зима рибата се събира там , но както и да е .. пристигнахме на мястото около 7 и 30 сутринта но по пътя видях нещо което никога няма да забравя .. в участък около 500 метра имаше 4 катастрофи ... 3 буса се бяха обърнали и 1 тир у1астъка беше много хлъзгав а и мъглата беше ужасна..
и така ... пристигаме на мястото пием по едно кафенце хапваме и се захващаме ... аз си бях довел и помощник .. моята жена (приятелка) беше с мен
да ми кечосва големите риби .. хах . е имаше и такива .. но откачени
използвах болонезе .. такъма беше плувка1.5гр .. кука 16 номер ЧЕРВЕНА ,, а за стръв ползвах жълъжов червей с едно червено пънки ,, не съм ползвал захранка само стрелях с прашката червей ... на отсрешният бряг имаше папур а вътре си вреше от риба ..разпънах пръчката стрелнах 2 прашки и заметнах .. още на 2 рото изтичане имах кълване и то какво
засичам и що да видя закачил съм расперче около 20 см и то за Дупето
викам си аха ще е интересно .. рибата даваше цял ден .. почти без да спре .... разбира се аз си давах и почивки защото от време на време си ме хващаше студа
крайният резултат беше около 40 риби от които съм си взел само няколко по едри да ги опитаме с една биричка
ЕТО и малко снимки

.. а и между другото там се засякох с колегата grandal331 който също си ги дърпаше доста добре .. е това е от мен Наслука

.. а и между другото там се засякох с колегата grandal331 който също си ги дърпаше доста добре .. е това е от мен Наслука

CARP FISHING 

-
- научил се да хвърля
Re: Тунджа 28.11 село Крушаре
Taка е по-добре. Браво за уловените рибиRapala_Team написа:
![]()
![]()
![]()
..

Последно промяна от ivo_bsl на Сря Дек 28, 2011 10:45 pm, променено общо 1 път.
- Rapala_Team
- разбира нещата
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Браво! Между другото първата снимка е заковаващо красива!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Хубав излет,браво за релийза.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- kokho
- научил се да хвърля
Страхотен риболов,на хубава река.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чудесен излет, хубави рибки си хванал, наистина първата снимка е станала много ефектна 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Браво страхотен излет!На слука и през новата година!!
-
- новобранец
Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички. 

- Rapala_Team
- разбира нещата
страшно си прав колега ... но не всички пазят мястото си в тайна защото не искат никой да го знае а защото знаят колко много "бракониери" посещават сайта (тройкаджий,парашутисти и какви ли не ) а що се отнася до мен на мен ми прави кеф да споделям за успешните излети техники и похвати .. защото повечето неща съм научил тук от сайта и съм благодарен на такива хора които споделят такива неща ... затова и аз ще споделям с вас колеги всичките си излети от самото начало до захранване,стръв и всичко останалоdimitar1914 написа:Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички.

CARP FISHING 

-
- новобранец
Форумната война с бракониерството е causa perduta. Тежко и горко нам ако "криеницата" е начин да се справим с този проблем. Има и друго обаче, колкото повече "изправни риболовци" посещават едно място за риболов, толкова е по-голям шансът да срещнат бракониери и съответно да се сезират надлежните органи. Но хайде да не си разваляме настроението с подобни неща. Нека обаче забележката ми да бъде отбелязана. Ето, следващият път като гостувам в Стара Загора ще посетя посоченото от колегата Rapala_Team местенце и дай боже да снимам още по-пълни живарници.Rapala_Team написа:страшно си прав колега ... но не всички пазят мястото си в тайна защото не искат никой да го знае а защото знаят колко много "бракониери" посещават сайта (тройкаджий,парашутисти и какви ли не ) а що се отнася до мен на мен ми прави кеф да споделям за успешните излети техники и похвати .. защото повечето неща съм научил тук от сайта и съм благодарен на такива хора които споделят такива неща ... затова и аз ще споделям с вас колеги всичките си излети от самото начало до захранване,стръв и всичко останалоdimitar1914 написа:Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички.

- dedeff
- разбира нещата
Същия ден пътувах с камиона от Стара Загора през Сливен към Ямбол,поледицита беше убийствена , на моменти ми тръгваше ремаркето,а преди с.Крушаре имаше и обърнат камион в канавката към 10.30,евала колега на ентусиазма ти и мерака да си за риба.Пожелавам ти все така за напред,адмирации за излета и рибата.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!