Шаран по Дяволската

Модератор: sapuna

kiko_82
новобранец
новобранец

Шаран по Дяволската

Мнение от kiko_82 »

Код за потвърждение: Избери целия код

Ima li sharan na Diavolskata reka koiato se vliva v cherno more krai Aheloi
Има ли шаран в Дяволската река,която се влива в Черно море край Ахелой?

МОДЕРИРАНО!!!
Следваща тема или мнение на латиница биват изтривани без поправка!
А и темата май е за "информация"?!?!
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

то там е забранено до колкото 4увам
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Край Ахелой тече река Ахелой, а Дяволската река тече край Приморско, пък къде има и къде няма SHARAN да ти кажат бургазлии.
NASKO1995
новобранец
новобранец

Мнение от NASKO1995 »

аз сам бургазлия ама мисля че някои бесхе ми казал че е забранено но ! НЕСАМ сигурен !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да това не е дяволска река,има шаран и на реката и на езерото.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Шарани съм хващал на Дяволската река преди 12год.най големия 6,5кг.диваци,сега незнам как е :roll:
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Здравейте на всички.Нов съм във форума но не и в риболова.
Да ви разкажа за моето пребиваване на река Дяволска и малко информация за района на Царево и Лозенец.Миналата седмица бяхме на почивка и както винаги аз повече с въдиците отколкото на плажа.
След като предните години посещавах двата язовира над Лозенец сега за мое учудване бяха забранени и съответно зарибени.Единия тази пролет,а другия миналата есен.Реших да посетя река Дяволска.Бях си взел около 5кг стара варена царевица от Пловдив.И така в 5.00 бях на избраното местенце.Забравих да спомена,че предната вечер захраних доста добре.Отзивите от колегите наоколо не бяха добри.От 5 до 8.30 нямах удар на двете въдици и реших да си тръгвам,като хвърлих още около 2 кг царевица.Ловях на перо с корда 0.20 и 6 номер кука.Вечерта бях пак на място и храних само,че с консервирана този път.На втората сутрин пак там.Резултат едно шаранче около 600-700гр,което пуснах.И пак захранване.След като бяха минали три дни а аз бях хванал само една риба взех да се замислям за друго място,но все пак реших да не променям.Вечерта в Лозенец заваля леко и времето доста се разхлади.Това беше добре за риболов и на сутринта пак бях на мястото.Ако човек не беше ходил предните дни нямаше да повярва,че такава промяна може да има само за един ден.Резултат 12 шаранчета от 400 до 1кг и две зверски късания на корда 0.20.Шараните са диваци и правят страхотно дърпане.Взех едно за проба,но за съжаление не останах очарован от вкуса.
Като информация на реката на Китен се хваща доста морски кефал,на морски червей.Същото видях да ловят и на Царево на кея.Успех !
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

здравей колега би ли ми обяснил точно на кое място си ловил на дяволската река защото на 10 август съм там,познавам реката горе доло но се променя всяка година затова искам да знам къде се върти шарана със сигурност,преди го ловях срещу плажа на първото място до строежа,но откато прокопаха устието имам чуството че се дръпна нагоре към помпената,но ти знаеш най добре предварително ти благодаря спешно е помагай да не се лутам.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Хващаш пътя за Широка поляна.Те са го асфалтирали и са прокопали доста големи канали.Има само едно място където може да се слезе с колата.След това я оставам и ходя пеша срещу течението към 150-200м.Ако питаш мен иди на канала от другата страна.Аз не го посетих,но чух доста добри неща за него.
Приятна почивка и успешен риболов.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

благодаря ти,бях оттатък миналата година ама са до 2кг. а в реката съм ловил един 8 два по 6кг. и много по 3-4
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Най обичам на Дяволската въжения мост-от1страна е морето а от другата нашата база супер е! :wink:И се виждаше и ловеше само кефал!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”