Тунджа 28.11 село Крушаре

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Тунджа 28.11 село Крушаре

Мнение от Rapala_Team »

Здравейте и от мен колеги след известна пауза в сайта ,, реших да попиша малко :) . Днес решихме с един колега да направим един излет на Тунджа .Мястото е до Село Крушаре от горната страна на моста има едно каналче колегите които са от региона го знаят .всяка зима рибата се събира там , но както и да е .. пристигнахме на мястото около 7 и 30 сутринта но по пътя видях нещо което никога няма да забравя .. в участък около 500 метра имаше 4 катастрофи ... 3 буса се бяха обърнали и 1 тир у1астъка беше много хлъзгав а и мъглата беше ужасна.. :( :( и така ... пристигаме на мястото пием по едно кафенце хапваме и се захващаме ... аз си бях довел и помощник .. моята жена (приятелка) беше с мен :D :D да ми кечосва големите риби .. хах . е имаше и такива .. но откачени :D използвах болонезе .. такъма беше плувка1.5гр .. кука 16 номер ЧЕРВЕНА ,, а за стръв ползвах жълъжов червей с едно червено пънки ,, не съм ползвал захранка само стрелях с прашката червей ... на отсрешният бряг имаше папур а вътре си вреше от риба ..разпънах пръчката стрелнах 2 прашки и заметнах .. още на 2 рото изтичане имах кълване и то какво :D :D засичам и що да видя закачил съм расперче около 20 см и то за Дупето :ANAL: викам си аха ще е интересно .. рибата даваше цял ден .. почти без да спре .... разбира се аз си давах и почивки защото от време на време си ме хващаше студа :rolleyes: крайният резултат беше около 40 риби от които съм си взел само няколко по едри да ги опитаме с една биричка :drinkers: ЕТО и малко снимки
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

.. а и между другото там се засякох с колегата grandal331 който също си ги дърпаше доста добре .. е това е от мен Наслука :wink: :wink:
CARP FISHING :fishing9:
ivo_bsl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Тунджа 28.11 село Крушаре

Мнение от ivo_bsl »

Rapala_Team написа: Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
..
Taка е по-добре. Браво за уловените риби :)
Последно промяна от ivo_bsl на Сря Дек 28, 2011 10:45 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

мерси колега .. забравил съм как става :shock:
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Страхотен излет на хубава река с много риби БРАВО.
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Браво! Между другото първата снимка е заковаващо красива!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Хубав излет,браво за релийза.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

Страхотен риболов,на хубава река.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Чудесен излет, хубави рибки си хванал, наистина първата снимка е станала много ефектна :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Браво!
AC/DC
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

Браво страхотен излет!На слука и през новата година!!
dimitar1914
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar1914 »

Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички. :)
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

dimitar1914 написа:Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички. :)
страшно си прав колега ... но не всички пазят мястото си в тайна защото не искат никой да го знае а защото знаят колко много "бракониери" посещават сайта (тройкаджий,парашутисти и какви ли не ) а що се отнася до мен на мен ми прави кеф да споделям за успешните излети техники и похвати .. защото повечето неща съм научил тук от сайта и съм благодарен на такива хора които споделят такива неща ... затова и аз ще споделям с вас колеги всичките си излети от самото начало до захранване,стръв и всичко останало :drinkers:
dimitar1914
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar1914 »

Rapala_Team написа:
dimitar1914 написа:Поздрави за колегата, но не за успешния улов, снимки или рилийз. Адмирациите за тях са по дефолт! Поднасям искрени благодарности от името на всички колеги заради точно описание на риболовния излет- място, стръв и използвана техника. Зверски ми е писнало от риболовци, които пазят като в тайна местата на които са срещнали слуката така както пазят ключа за благоверния пояс на жените си. В крайна сметка споделянето на успешен излет не следва да се ограничава до хвалби пред другите риболовци. Лично според мен крайно време е описанието на мястото и посочването на точни ориентири да се въведе като стандарт в този форум. Да не забравяме, че голяма част от колегите ползват GPS-устройства и в случая копиране на координатите може да свърши отлична работа на всички. :)
страшно си прав колега ... но не всички пазят мястото си в тайна защото не искат никой да го знае а защото знаят колко много "бракониери" посещават сайта (тройкаджий,парашутисти и какви ли не ) а що се отнася до мен на мен ми прави кеф да споделям за успешните излети техники и похвати .. защото повечето неща съм научил тук от сайта и съм благодарен на такива хора които споделят такива неща ... затова и аз ще споделям с вас колеги всичките си излети от самото начало до захранване,стръв и всичко останало :drinkers:
Форумната война с бракониерството е causa perduta. Тежко и горко нам ако "криеницата" е начин да се справим с този проблем. Има и друго обаче, колкото повече "изправни риболовци" посещават едно място за риболов, толкова е по-голям шансът да срещнат бракониери и съответно да се сезират надлежните органи. Но хайде да не си разваляме настроението с подобни неща. Нека обаче забележката ми да бъде отбелязана. Ето, следващият път като гостувам в Стара Загора ще посетя посоченото от колегата Rapala_Team местенце и дай боже да снимам още по-пълни живарници. :mrgreen:
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Същия ден пътувах с камиона от Стара Загора през Сливен към Ямбол,поледицита беше убийствена , на моменти ми тръгваше ремаркето,а преди с.Крушаре имаше и обърнат камион в канавката към 10.30,евала колега на ентусиазма ти и мерака да си за риба.Пожелавам ти все така за напред,адмирации за излета и рибата.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”