Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Улов на бяла риба- Смадок
Модератор: sapuna
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Улов на бяла риба- Смадок
За да не се получава корем при вятър, свалям върха на пръчката до водата. Пръчката не е права, а легнала ниско. Обирам влакното до изпъване. Отварям бигела и стиропорчето да легне на водата пред на върха на 20см. Така и при вятър няма корем, а рибата си изтегля кордата без никаква съпротива.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- кандидат преподавател
Псулутно точно-тогава майната му на вятъра,друг е въпроса,че тази година не ми вървеше особено точно на този вид риболов 

- Vid
- кандидат преподавател
Това е разбираемо, около Смолян не се сещам къде може да се лови сулка, за сметка на това при мен 2011г. беше доста успешна (яз.Тракиец, Гарваново, Ивайловград).INCUBUS написа:Псулутно точно-тогава майната му на вятъра,друг е въпроса,че тази година не ми вървеше особено точно на този вид риболов
Не разбирам защо колегата си е задал въпроса в този раздел, да не би да се е разочаровал от спининга в частност от джига поради липса на слука? Резултатите идват с упорство и постоянство особено в нашите обезрибени водоеми.
В допълнение - най-големия враг на джиговия риболов е вятъра, топенето на върха помага донякъде...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
Vid,около Смолян ,в смисъл на до 50 км сулки има само на снимки
Вариантите бяха яз.Въча /на над 50 км /,тази година не -остана само яз.Кърджали,с най-близка точка 87,100 км