Въпрос за New Hunter -6м.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Въпрос за New Hunter -6м.
Здравейте колеги. Искам да си купя директен и се спрях на този.(опира и до възможности) Та искам да ви попитам дали пръчката има възможност за монтиране на кух връх с ластик,отделно от жилото?
Благодаря предварително и наслука!
Благодаря предварително и наслука!
Re: Въпрос за New Hunter -6м.
Да,няма проблем.Аз имам 7м. и отделно му взех кух връх,на който монтираха ластик.Не знам къде ще го ползваш,но 6м.да не ти дойде къс.Че в магазина изглежда много дълъг,но на водоема все идва къс 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
По - къси са от посоченото.Имам 8м - и е с 30 см по- къс.Взимай 7м . 

Риболовът не е слука,а наука!
- jasonsmith
- разбира нещата
аз имам 6ца- идеален е за малки реки до 10-12м. ширина и до 1-1.5 м дълбочина.
Ако ще взимаш 7ца, хънтъра идва тежък - най - добре си вземи formax legacy- доста по лек и много добра сопа за тия пари!
Ако ще взимаш 7ца, хънтъра идва тежък - най - добре си вземи formax legacy- доста по лек и много добра сопа за тия пари!
Много лъжат в дължините...Ако щеш вярвай,моята "шестица" се оказа 5.60
Иначе за парите си биват,но аз ти препоръчвам 7-ца...

-
- кандидат преподавател
Недей точно Ню Хънтър -пълна измама е относно качеството на карбона -препълни ми се душата от оплаквалите се от фаловете с тези пръчки
Послушай колегата дето ти е казал за не много по-скъпата Формакс-по-добър карбон е там .Отделно от това аз лично бих ти препоръчал на 6 метра Вега Серафик-в сравнение с Ню Хънтъра ще ти се стори извънземна и вечна !

- tsvetkoff
- ще става разбирач
[quote="INCUBUS"Отделно от това аз лично бих ти препоръчал на 6 метра Вега Серафик-в сравнение с Ню Хънтъра ще ти се стори извънземна и вечна ![/quote]
Подкрепям - макар,че моята е 7-ца.
Подкрепям - макар,че моята е 7-ца.
-
- новобранец
имам new huner-6м. за 6м. е добре 7м. идва вече тежка. ловя навсякъде без ластик,не я жаля. чупил съм я -части има.копувал съм за подарък на приятел и той е много доволен. за сладководен риболов за мен 6м. е идеалния размер.извинявам се но синът ми е повредил клавиатурата ми ,нямам главни и някой други букви до понеделник съм така.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=jYXl2HhE ... ature=plcp
Ню Хънтър 6м. в действие с 700гр каракуда.
Вземи си някоя скъпарска/гъзарска/ въдица ама гледай да няма вятър ,па внимавай при замятането,че имат адет да се чупят.
Весели празници!
Ню Хънтър 6м. в действие с 700гр каракуда.
Вземи си някоя скъпарска/гъзарска/ въдица ама гледай да няма вятър ,па внимавай при замятането,че имат адет да се чупят.

Весели празници!
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
та тоя new hunter на 7 метра става ли за 5-6 часов риболов без стоика за мрени по рядко скобари ама качествени от кило до 1.5 ... и ще трябва ли ластик за тоя риболов ......
По-добре да събереш някой лев повече,и да си купиш нещо по-добро и качествено.Бях се навил на ню хънтър,имах средства да го взема ,но се разубедих при един риболов -колегата до мен беше с такъв 8метра.Помолих го да го пробвам-голямо дърво.Иначе си вадеше рибките ама не е като Tica Adventure 7 метра.Щото просто изчаках(понатрупах още Финансови средства) и от форума си взех една такава -ползвана ама много пазена,и не съжалявам изобщо за забавянето във времето .Сигурно те сърбят ръцете за нещо новичко да помяташ с него ама .....................
Колегата с хънтъра не го харесва ама си лови с него-кво да прави,нали се е набутал
Колегата с хънтъра не го харесва ама си лови с него-кво да прави,нали се е набутал
-
- кандидат преподавател
Нарочно не му писах по-скъпи марки с още по-добър карбон-може да няма никаква възможност да спести повече парета.Иначе и аз имам 6 м "Тубертини Проксима 02" и 7 м "Тика Адвенчър"освен някои други 5 и 6 м ефтинджоси ,но следва да се отбележи,че напоследък има много сполучливи изпълнения за по-ниска цена от диапазона на "Формакс" и "Вега Серафик".И,такова,тези пръчки не са за брулене на орехи и ябълки,а за пичовско и талантливо ловене с финес както на уклеи,така и на скобари от 700-900 грама парчето в течение,но това е вече лекинко висш пилотаж 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вкарвах и вкарвам Ню Хънтър,но никога не съм го препоръчвал!Всичката му слава е прекалено пресилена! 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А "Адмирал" на "Мило" вкарваш ли.Че нещо май ги нама напоследък.sapuna написа:Вкарвах и вкарвам Ню Хънтър,но никога не съм го препоръчвал!Всичката му слава е прекалено пресилена!
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;