Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Дано да имаш слука Ники.Аз днес ходих на 5та буна.С хвърлянето 3 прилични бабушки и после дърво.Една бяла ми изпили нервите но не пожела да ми удари.Можеби съм смотан или блесната не върши работа.Утре Ще се вихрим с компания на остров Мишка .Може би ще взема някоя сопа но надали ще успея да я ползвам.Айде наслука на всички през почивните дни.

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
Вчера ходихме на Янтра, преди моста на Цвново се завива на дясно, и по един черен път се кара 2-3км, не бях ходил до сега там. Реката прави S и има много хубави места, дълбоки 3-4 метра и много тиха вода.Даваше много уклей , едини мутирали около педя
, платика,бабушка,и някоя друга голяма таранка и то само на плувка, на дъното не бутна никак, на малай,царевица, бял, торен, малка рибка е неще и неще на дъно.Иначе скачат огомни парцали, направо ти скъсват нервите ама не изскат да се хващат.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айде на инфото.
след захранване и тишина в плитката част на Текето покрай папура удрят шарани на плувка.
На Ряхово на буните излиза доста шаран 1-2 кг (сега се връщам от там
)
На хижа приста е плачевно положението.
На Мартен на дупката също излиза шаран след подхранване с качамак
, но доста по слабо от Ряхово.
Хищника пасува, набарах едни щуки на едно място , ама нещът да пипнат
Днес ударих към 22-23 капо на спининг

след захранване и тишина в плитката част на Текето покрай папура удрят шарани на плувка.
На Ряхово на буните излиза доста шаран 1-2 кг (сега се връщам от там

На хижа приста е плачевно положението.
На Мартен на дупката също излиза шаран след подхранване с качамак
, но доста по слабо от Ряхово.
Хищника пасува, набарах едни щуки на едно място , ама нещът да пипнат

Днес ударих към 22-23 капо на спининг

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Малко ми е старо инфото, но все пак... На Бръшлен, миналата седмица в събота(21.07.2007), около 448км (не знам как се казва мястото, но Ивака знае
). Много бабушки, таранки платички и едно шаранче около кило на плувка. На дъно не се хвана нищо, макар че имаше някакви плахи побутвания (явно малки рибета унищожаващи качамака в спиралата). Та това е... Имаше и двама ама мноого дразнещи "колеги", които като дойдоха взеха да викат все едно са на полето и подкарват овцете
. Единият беше хвърлил 5-6 пръчки на дъно и го забелязах, че си имаше и една пръчка оборудвана с "парашутче", а другият без притеснение се навря да хвърля между нашите дънни... абе голяма простотия с една дума. Хубавото беше, че след цялата дандания "колегите" си тръгнаха без риба
и така им се пада
.

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тая седмица ще водя домочадието на разходка по Лома, да съчетаем приятното с полезното
. Мен много ме изненада това шаранче, защото бях хвърлил две дънни на царевица и малай и нещя да пипне, а по едно време гледам върха на телескопа удавен
. После го вадих сигурно 2-3 минути, много буйстваше и през това време въображението ми рисуваше какви ли не морски чудовища ха-ха-ха-ха 
Иначе малко не по темата, ама не мога да се сдържа да не се изфукам и тук -> http://forum.nariba.com/viewtopic9172.html

Иначе малко не по темата, ама не мога да се сдържа да не се изфукам и тук -> http://forum.nariba.com/viewtopic9172.html
-
- новобранец