Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
http://translate.google.com/translate?h ... te%3Dwebhp
Това е линк към каталога аз от 1год ползвам техни продукти и съм доволен наи интересно ми беше че съм виждал да пристигат в пратката и воблери в кутии на фокс и на други марки бях чул че това била фабриката за европа в която всички големи фирми дават поръчки?

Това е линк към каталога аз от 1год ползвам техни продукти и съм доволен наи интересно ми беше че съм виждал да пристигат в пратката и воблери в кутии на фокс и на други марки бях чул че това била фабриката за европа в която всички големи фирми дават поръчки?
Re: знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
Хммм само аз ли я зня тая гад  ))
))

))
))- barutchiata ©
- Администратор 
Бате ти питаш или знаеш, нещо не разбирам?

Ами питам понеже ги ползвам от около година и за това искам консултация с други колеги да обменим опит за модели и разцветки

Разгледах каталога и без учудване установих, че "мистрал" е полска търговска марка, която продава знайни и незнайни китайски продукти. Колкото до скромната колекция от воблери за която питаш, същите се предлагат и от друга полска марка - "джаксън".

Мерси за инфото 
Питам понеже тези който ги фнасят ме успиват че това е фабриката за европа която прави всички воблери аз имам на някой от моделите костури и на 2 модела чернокопи изкарани на славянка на ултралайт правих тестове но само 2 риби взех а колегите с блесните имаха доста голям успех

Питам понеже тези който ги фнасят ме успиват че това е фабриката за европа която прави всички воблери аз имам на някой от моделите костури и на 2 модела чернокопи изкарани на славянка на ултралайт правих тестове но само 2 риби взех а колегите с блесните имаха доста голям успех
От блесните има отлични модели. Особено Wolf и Klipper.

Ползвал съм само клатушката Elf и и съм доволен. Имам хванати няколко щуки и сомчета на такава. И другите им блесни ми допадат визуално без да съм ги пробвал. Воблерите им не ми вдъхват доверие.

- 
				INCUBUS
- кандидат преподавател 
Аз за блесните на "Джаксън" /sestrata,моля да не го счетеш за спам  /,мога дисертация да напиша
  /,мога дисертация да напиша  ,обаче поради многото писане в службата,ме мързи,така,че по-лесно ще е да им вдигна едно мемориалче от пирамидално натрупани камъни край р.Арда,но воблери с марка "Мистрал"още не съм барвал и не съм пробвал.Малко мразя " on line" търговията и за това искам да попитам- някой внася ли ги в реалния български пазар ?
 ,обаче поради многото писане в службата,ме мързи,така,че по-лесно ще е да им вдигна едно мемориалче от пирамидално натрупани камъни край р.Арда,но воблери с марка "Мистрал"още не съм барвал и не съм пробвал.Малко мразя " on line" търговията и за това искам да попитам- някой внася ли ги в реалния български пазар ?

/,мога дисертация да напиша
  /,мога дисертация да напиша  ,обаче поради многото писане в службата,ме мързи,така,че по-лесно ще е да им вдигна едно мемориалче от пирамидално натрупани камъни край р.Арда,но воблери с марка "Мистрал"още не съм барвал и не съм пробвал.Малко мразя " on line" търговията и за това искам да попитам- някой внася ли ги в реалния български пазар ?
 ,обаче поради многото писане в службата,ме мързи,така,че по-лесно ще е да им вдигна едно мемориалче от пирамидално натрупани камъни край р.Арда,но воблери с марка "Мистрал"още не съм барвал и не съм пробвал.Малко мразя " on line" търговията и за това искам да попитам- някой внася ли ги в реалния български пазар ?Re: знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
Ами продават ги в бургас имат почти всички модели от каталога нямаха само поперите аз от 1 год и нещо ги ползвам  и съм доволен и като качество на изработка са доста добре в бургас на краставицата ги продават

Има вносител, да - магазин "Щука" . Такъв има във В. Търново например зарежда със стоки на Mistrall и имат завидно качество, имам макара space master 1000 и към момента  съм много доволен.

За тролене съм много доволен имам един бияч огнентигър разцветка