Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
http://translate.google.com/translate?h ... te%3Dwebhp
Това е линк към каталога аз от 1год ползвам техни продукти и съм доволен наи интересно ми беше че съм виждал да пристигат в пратката и воблери в кутии на фокс и на други марки бях чул че това била фабриката за европа в която всички големи фирми дават поръчки?
Това е линк към каталога аз от 1год ползвам техни продукти и съм доволен наи интересно ми беше че съм виждал да пристигат в пратката и воблери в кутии на фокс и на други марки бях чул че това била фабриката за европа в която всички големи фирми дават поръчки?
Re: знаете ли нещо за воблерите на мистрал?
Хммм само аз ли я зня тая гад
))

- barutchiata ©
- Администратор
Бате ти питаш или знаеш, нещо не разбирам?
Ами питам понеже ги ползвам от около година и за това искам консултация с други колеги да обменим опит за модели и разцветки
Разгледах каталога и без учудване установих, че "мистрал" е полска търговска марка, която продава знайни и незнайни китайски продукти. Колкото до скромната колекция от воблери за която питаш, същите се предлагат и от друга полска марка - "джаксън".
Мерси за инфото 
Питам понеже тези който ги фнасят ме успиват че това е фабриката за европа която прави всички воблери аз имам на някой от моделите костури и на 2 модела чернокопи изкарани на славянка на ултралайт правих тестове но само 2 риби взех а колегите с блесните имаха доста голям успех

Питам понеже тези който ги фнасят ме успиват че това е фабриката за европа която прави всички воблери аз имам на някой от моделите костури и на 2 модела чернокопи изкарани на славянка на ултралайт правих тестове но само 2 риби взех а колегите с блесните имаха доста голям успех
От блесните има отлични модели. Особено Wolf и Klipper.

Ползвал съм само клатушката Elf и и съм доволен. Имам хванати няколко щуки и сомчета на такава. И другите им блесни ми допадат визуално без да съм ги пробвал. Воблерите им не ми вдъхват доверие.
-
- кандидат преподавател
Аз за блесните на "Джаксън" /sestrata,моля да не го счетеш за спам
/,мога дисертация да напиша
,обаче поради многото писане в службата,ме мързи,така,че по-лесно ще е да им вдигна едно мемориалче от пирамидално натрупани камъни край р.Арда,но воблери с марка "Мистрал"още не съм барвал и не съм пробвал.Малко мразя " on line" търговията и за това искам да попитам- някой внася ли ги в реалния български пазар ?

Ами продават ги в бургас имат почти всички модели от каталога нямаха само поперите аз от 1 год и нещо ги ползвам и съм доволен и като качество на изработка са доста добре в бургас на краставицата ги продават
Има вносител, да - магазин "Щука" . Такъв има във В. Търново например зарежда със стоки на Mistrall и имат завидно качество, имам макара space master 1000 и към момента съм много доволен.
За тролене съм много доволен имам един бияч огнентигър разцветка