ЯЗОВИР "СОПОТ"

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

ribarrr
новобранец
новобранец

ЯЗОВИР "СОПОТ"

Мнение от ribarrr »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

СПАСЕНИ ЖИВОТИ!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЯЗОВИР "СОПОТ"

Мнение от evgeniboy »

Да бяхте сложили една снимка от релийза , че то така....малко съмнителна работа!!!
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

evgeniboy написа:Да бяхте сложили една снимка от релийза , че то така....малко съмнителна работа!!!
Бъди сигурен че са пуснали рибата.Все пак познавам д-р Найденов.
Браво Данчо.Много готин тунинг на лодката си направил.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
doki503
новобранец
новобранец

Мнение от doki503 »

bobir написа:
evgeniboy написа:Да бяхте сложили една снимка от релийза , че то така....малко съмнителна работа!!!
Бъди сигурен че са пуснали рибата.Все пак познавам д-р Найденов.
Браво Данчо.Много готин тунинг на лодката си направил.

Боби то на това сомче какво да му ядеш? малко бебче
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

Евала ама другия път хванете мрежари те.вия знаете кои са. :drinkers:
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Свалям ви шапка. Дано станат повече тия като Вас.
Starshel
новобранец
новобранец

Мнение от Starshel »

Колеги,
задава ли си въпроса след като са намерили мрежата, защо не се организират и да изчакат тия дето са я пуснали.
Вече си мисля, че са комбина и от време на време прежалят някоя прокъсана от употреба мрежа, за да замажат очите ни и да отчетат дейност.
vesik77
новобранец
новобранец

Мнение от vesik77 »

Кажете за един хванат и осъден,то мрежи и аз вадя и режа!!!!!
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Хубави снимки, но мрежи и ние сме виждали и вадили... Айде покажете някоя физономия на заловен "жив" бракониер (за осъден няма да говорим)! :wink:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Бе хората там си пазят язовира :idea: не кат наще на Искъра .
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

За колегите, които се притесняват, рибата е пусната бъдете сигурни! Данчо си върши работата за разлика от министъра на земеделието ;)
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Човек, докато си седи пред компютъра, си мисли, че е много лесно да хванеш бракониер.
Всъшност – за да го хванеш – трябва да си сигурен, че има мрежа или да дебнеш по цял ден на язовира. На Сопот бях три пъти тая година и мрежи на повърхността не видях.

Обаче ако дебнеш – всички браковци са предупредени, защото все някой ще те види.
За да си сигурен, че има мрежа – когато е дънна – трябва да тралиш за да я извадиш. И пак всички браковци те рабират.

Според мен – никак не е лесна тая работа. Затова мисля, че някои обвинения са неуместни. Така може всеки да изгуби ентусиазъм, а това не трябва да става.

Така че – Браво още веднъж за усилията, които полагате.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

на Сопот си пазят и постояно обикалят за това има риба, колкото пъти съм бил винаги са ме проверявали за разлика от Искъра за цял живот имам само една проверка
Последно промяна от Dimy на Чет Дек 08, 2011 11:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

pitcha написа:Човек, докато си седи пред компютъра, си мисли, че е много лесно да хванеш бракониер.
Всъшност – за да го хванеш – трябва да си сигурен, че има мрежа или да дебнеш по цял ден на язовира. На Сопот бях три пъти тая година и мрежи на повърхността не видях.

Обаче ако дебнеш – всички браковци са предупредени, защото все някой ще те види.
За да си сигурен, че има мрежа – когато е дънна – трябва да тралиш за да я извадиш. И пак всички браковци те рабират.

Според мен – никак не е лесна тая работа. Затова мисля, че някои обвинения са неуместни. Така може всеки да изгуби ентусиазъм, а това не трябва да става.

Евала колега,спести ми писане да обяснявам на някой колеги по напред в темата някой неща :wink: Като не работи ИАРА ,защо не работи ,като хванат мрежи защо няма бракониерите,не знаете какво искате.А ,да знаете колко район държат,за да седят и да чакат михаля,няма да има ефект защото вече всичко е сигнализирано.Д-Р Найденов им знае номерата,както и те че действа ,но поне не им се получава далаверата.На други язовири/нашия ,както казва Дими/и толкова няма.То ,е хубаво да има опозиция ,различно мнение ,но тук само деградивна критика,безполезна ,чесане на езика.
Ей,вярвай те ми ,и аз не се доверявам лесно,но тази година се запознах с Д-р Найденов,човека си върши работата.Браво!
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
djonsan65
новобранец
новобранец

Мнение от djonsan65 »

MITKO70 написа:
pitcha написа:Човек, докато си седи пред компютъра, си мисли, че е много лесно да хванеш бракониер.

Евала колега,спести ми писане да обяснявам на някой колеги по напред в темата някой неща :wink: Като не работи ИАРА ,защо не работи ,като хванат мрежи защо няма бракониерите,не знаете какво искате.А ,да знаете колко район държат,за да седят и да чакат михаля,няма да има ефект защото вече всичко е сигнализирано.Д-Р Найденов им знае номерата,както и те че действа ,но поне не им се получава далаверата.На други язовири/нашия ,както казва Дими/и толкова няма.То ,е хубаво да има опозиция ,различно мнение ,но тук само деградивна критика,безполезна ,чесане на езика.
Ей,вярвай те ми ,и аз не се доверявам лесно,но тази година се запознах с Д-р Найденов,човека си върши работата.Браво!
точно казват колегите дайте малко бракониери или по точно бракониерски физиономии
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”