Доспат

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

gyleva
новобранец
новобранец

Доспат

Мнение от gyleva »

Регистрирах се в този форум с на маика ми меила. Що не става с моя не знам. Та утре заминавам на риба след Крушата та ако имате инфо на какво върви.Малко закъснях с питането към вас,но..... :oops:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Здравей колега. Като се върниш от Доспат драсни някой ред за да знаем как е положението. И аз смятам да отида там за една седмица след 06.08. Дано да имаш късмет!
Наслука!
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Отидох в 7часа тамна язовира 2 часа нищо.Към 9 часа на заливче до нас до 14часа хванах 70слънчевки и 10костура.Но мои познат бил на втечалото и хванал 50 червеноперки.Само да поясня ,че аз съм от Велинград и ходих от страната на Сърница ,а не гр.Доспат.Абе пробвай,напрай си кефа,земи си пържоли и бира и НАСЛУКА :D :D :D :D :wink:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Колега, благодаря ти за информацията. Кажи ми моляте има ли място къде да се острои бивак около Сърница. При нас се носи слух, че местните са си заградили имотите и няма къде да се разпънат палатки около Крушата и Бардуча.
Наслука!
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

A може близо до язовира. Наоколо имаше палатки. препоръчвам ти едно место след Крушата има един фургон до него наоколо много камъни ние от града му викаме "Камъните'. Отдолу на язовира има некво циментово за мерене на язовира по това също ще го познаеш.Аз вчера бях там и хванах оная зган слънчевките.Ако друго трябва нещо пиши :D :D :D
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Колега, през миналата година точно под фургона за който ми говориш побъркахме каракудата и перката. Останах впечатлен от това място.И тази година искам да отида там но не знам дали ще намеря места за палатките.
Наслука!
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Еми дано да намерите свободно место. Но ако искаш същата риба иди на втечалото давам ти гаранция. Иначе слънчевки ако те уреждат :D . Преготви се за риболов на плувка,но си вземи и дънарки.Ама всичко става с пробване.За втечалото си земи сладка царевица и дълъг прът. Ако ми скимне да ида може и да сезасечем някъде :D :D :D
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Колега,благодаря за информацията.Но къде по точно се намира втечилото и има ли там места за палатки.
Наслука!
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Питай местните те ще ти кажат.щот да не те объркам.Влези в Сърница и питай.За палатка труден въпрос сам ще прецениш
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

ОК.Благодаря за информацията.
Наслука!
gyleva
новобранец
новобранец

Мнение от gyleva »

Пиши кат се върнете
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Тони 72 написа:и няма къде да се разпънат палатки около Крушата и Бардуча.
Има места , няма проблем с къмпирането , проблема са боклуците и строшените бутилки .
Пастървата кълве на тролинг вечер предимно от 19.00-21.00 , парчетата са 30 см. , но трябва да осигуриш блесната или воблера да се движат на 15-16 метра дълбочина , при дъно 17-18м. , сонара е задължителен в случая , останалото си е губене на време . Върнах се от там преди няколко часа , инфото е актуално .
На платено не одим !
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Благодаря за полезната информация.Ще ви пиша как е минало.
Наслука!
ribara_91
новобранец
новобранец

Мнение от ribara_91 »

На Яз. Доспат сме ходили преди 2 години... Помня всичко добре...Аз бях наи настоятелния по тема риболов по цели дни седях и не мърдах от язовира... и наи големия ми риболов беше 4 каракуди (таранки) по кило кило и половина... опитвах я на всичко и не искаше докато разбрах накрая че на прожина (със захранка) а куките поставени под и над прожината изкарах риба ...
Ако желаеш да постигнеш нещо а не става не се отказвай!!!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Здравейте колеги,не съм писал доста време защото бях за 15дни на Доспат.Аз специално съм доволен от риболова защото търсех само каракудата червеноперката и кефала.Бях на палатка срещу селото после доиде и колегата Неделчо Делев също от форума с които имахме оговорка по телефона и така се запознахме на място.Прекарахме си чудесно..Ловях и хранех всеки ден едно местенце с дъбочена 4 метра от доло имаше зелени водорасли (треви)който задържаха рибата.Хранех и ловях само на жито и царевица от консерва.Рибите са с много прилични размери .Успех на всички :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”