Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Зимен риболов по Ангиста
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Зимен риболов по Ангиста
Здравейте колеги ,някой да даде малко информация за риболова по Гръцко или по точно река Ангиста и устието на Струма.излиза ли някаква риба или..благодаря предварително 

Re: Зимен риболов по Ангиста
Доколкото знам риболова е забранен на Ангиста заради някакви раци май...и до ноември
Най-голямата риба е изпуснатата

-
- и господ не е толокова добър
Пък аз до колкото знам си объркал раздела. Има подфоруми за инфо 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Преместена! 

Не е заради раци , ами заради нашата простотияassv написа:Доколкото знам риболова е забранен на Ангиста заради някакви раци май...и до ноември

-
- разбира нещата
Колега успех в риболова,ама там ако те барнат през забраната ще останеш доволен.
.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бил ли е некой сега по Ангиста?Има ли табели за забрана и как е водостоя?Сънувам тази река,ходи ми се...но не съм в течение с евентуалната забрана ,кога е започнала и кога свършва.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ти пък шо се праиш на улафNikola Polizovski написа:Бил ли е некой сега по Ангиста?Има ли табели за забрана и как е водостоя?Сънувам тази река,ходи ми се...но не съм в течение с евентуалната забрана ,кога е започнала и кога свършва.

колеги в събота ще сме на вливането със струма някаква прясна информация?

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Колеги, бихте ли ми помогнали с малко информация - мисля с един приятел да идем до Ангиста да направим риболов с една нощувка. Не сме ходили там досега и сме доста неподготвени.
Бихте ли ми казали къде може да пренощуваме - имате ли координати за хубави/евтини квартири или хотелчета ?
Бихте ли ми казали къде може да пренощуваме - имате ли координати за хубави/евтини квартири или хотелчета ?