Първи шаран за 2012г.

Модератори: bobopeli, sapuna

veso72
разбира нещата
разбира нещата

Re: Първи шаран за 2012г.

Мнение от veso72 »

Поздрави колега.
Да не се одтърваш от такава слука през цялата година.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Поздрави за успеха. :wink: На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци. :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Браво! Все така да ти върви през цялата година!
Ivan Zagorski
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan Zagorski »

Добре ти е тръгнала годината. :smt038
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

beis написа:Поздрави за успеха. :wink: На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци. :wink:
На няколкостотин метра от "моето" място забелязах кефали колкото лакът,има и доста по-дребни.но не взимат на нищо пробвах на бял,пинки,царевица,виол,тесто,хляб,троха - нищо.пускам дълго изтичане и гледам стръвта минава буквално пред устата на рибата но не взема.стоят в плиткото и гледат стръвта и аз ги гледам и им се радвам, но само толкова.
aiskrov
новобранец
новобранец

Мнение от aiskrov »

:yawinkle: евала колега за шаркото. :? а имам и един въпрос относно местото на статията ти да не мислиш че се заяждам еи :drinkers: ама не е ли за Пазарджишки регион
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво колега :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Браво, страхотен улов на шаран в тоя студ !
Страхотно започване на годината.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
k_kuk
новобранец
новобранец

Мнение от k_kuk »

kodek написа:
beis написа:Поздрави за успеха. :wink: На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци. :wink:
На няколкостотин метра от "моето" място забелязах кефали колкото лакът,има и доста по-дребни.но не взимат на нищо пробвах на бял,пинки,царевица,виол,тесто,хляб,троха - нищо.пускам дълго изтичане и гледам стръвта минава буквално пред устата на рибата но не взема.стоят в плиткото и гледат стръвта и аз ги гледам и им се радвам, но само толкова.
Предполагам че,водата е бистра за това не взима... Пробвай с по тънък и по дълъг повод 0.08-0.10 , 16 кука и две мъниста; бяло и червено или както му викат-мартеничка... :wink: Успех
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

aiskrov написа::yawinkle: евала колега за шаркото. :? а имам и един въпрос относно местото на статията ти да не мислиш че се заяждам еи :drinkers: ама не е ли за Пазарджишки регион
Здравей колега, пожелавам много успехи през новата година.
Аз също доста се чудих къде да се похваля с този шаран? Дали в темата"инфо от Пазарджик и региона"където може би и е мястото , но не знам защо я пуснах в"моят риболовен излет"?
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

k_kuk написа:
kodek написа:
Предполагам че,водата е бистра за това не взима... Пробвай с по тънък и по дълъг повод 0.08-0.10 , 16 кука и две мъниста; бяло и червено или както му викат-мартеничка... :wink: Успех
Успех и на тебе колега,водата наистина е като сълза.повода ми наистина е 0.08, кука 18, перо 0.3гр.(носи само една малка съчма), но не взема(поне на моята въдица.
Аватар
botur
фен клуб-скобар

Мнение от botur »

:smt041 браво
Изображение Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”