Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И какво излиза сега - Инкубуса е едно първично, побойно същество, дет го "владеят" само основните житейски потребности ли?:)
Тук пък вчера такава приказна мъгла се стелеше, бавно, от морето към брега. Към два-три следобеда беше като в картина на сюрреалист, някой си:)
Тук пък вчера такава приказна мъгла се стелеше, бавно, от морето към брега. Към два-три следобеда беше като в картина на сюрреалист, някой си:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
У таа мъглъ освен да ида за риба ли
Ае се видиме понеделнишки, че ледец треа се дупчи.

Ае се видиме понеделнишки, че ледец треа се дупчи.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Не-е,stonetales,аз съм високо културно създание,радеещо за мирно съвместно съществуване с политици,гейове,роми и пр.маргинали,ама още генетично съм бил маскиран кат редови простак-месоядящ през пости антихрист и т.н.,бе,като най-подходящ прототип за прехода
Иначе,ако е да са праим на чувствителни и културни,найш ли къв романтичен /мамка му мръсна,всъщност!/дъжд се сипеше цяла нощ и се сипа днес цял ден над ледясалия Смолян ?!Чиста поезия в нецензурни рими,всичкия ревматизъм на света се бе събрал в атмосферата,следобяд тези масови убийци от ЕVN спираха тока десетина пъти,та ако имаше и мъгла,щях сигурно да стана кат оная гад в Норвегия и да изтрепя повече хора от него
За сега обаче всичко е мирно и тихо,почти съм избил стреса още след първото питие и една чинийка телешка саздърма и ви желая безоблачно щастие през уикенда -и няма значение кой с какво 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Е де, няма ли да ти приседнеINCUBUS написа:.... след първото питие и една чинийка телешка саздърма и ви желая безоблачно щастие през уикенда -и няма значение кой с какво

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- кандидат преподавател
Ич няма,продължавам през прехода,рийш ли с второ питие,а в чинийката бе добавено и тънко нарязана луканчица на "Орехите",малко бабек на "Маджаров",че и от любимото ми сиренце от биволско и краве мляко-смес.Е,за твое утешение,няма да ползвам вечеря - след такова замезване само тюфлек може да погълне и вечеря
Всичките благини са купени от нещастната ми "разтегателна"заплата,тъй че нищо не ми пресяда,даже ми се услажда тройно 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Сакън, недей, плюй веднага, то само сол и сурогати има вътреINCUBUS написа:...а в чинийката бе добавено и тънко нарязана луканчица на "Орехите",малко бабек на "Маджаров",че и от любимото ми сиренце от биволско и краве мляко-смес..

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- кандидат преподавател
Тъй де,сол и сурогати,ама вкусни,мама им ...
В къщи нищо не ми засяда,а и да стане,тежката ръка на съпругата е близо
,а иначе гостите си ги водя на доверени други места с още по-вкусни работи със сол по преценка на клиента и почти без сурогати,доколкото това е възможно в бандитската ни икономика 

- stonetales
- разбира нещата
Боже, Инкубусе - а аз само исках чист път до Смолян - нищо повече.
А ти докъде го разтегна?:)
Нася ми пътя с килограми бабеци, луканки, кифлеци, саздърмички, винца, мезенца:)
Ееееее - КККааааак да не дойда тогава?:)
---------------------
Пичове - които и да сте - Радвам се, че се забавлявате:)
А ти докъде го разтегна?:)
Нася ми пътя с килограми бабеци, луканки, кифлеци, саздърмички, винца, мезенца:)
Ееееее - КККааааак да не дойда тогава?:)
---------------------
Пичове - които и да сте - Радвам се, че се забавлявате:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Изборния аспект на объркването, провокиращ неразбиране и невярa в самия себе си, води до следствието, че оптималността на случването намалява значително.
Според една древна традиция, ние като човешки същества, сме съсъди на желанието, които желаят да получават и получават светлина. Но удовлетворението от получаването на тази светлина може да се осъществи единствено, ако ние самите сме си я взели, изработили, извоювали, заслужили, а не получили наготово.Тук стои въпросът и за какво сме се родили. Децата индиго и кристалните деца знаят.
Идеята на тази древна традиция се потвърждава и от факта, че би било добре получената даром Божествена светлина, да се върне обратно към Бога, но вече одухотворена, облагородена, от самите нас.
Изниква въпроса – как така облагородена и одухотворена? Нима можем да се мерим с Господа?
Не, излишно е, но можем да Му сътрудничим в това, заради което ни е дарил с живот – Творчеството.
Знам, че ви се струва странно това твърдение. Проверете и вие за себе си – дали е така?
От друга страна, а тя е „друга” само външно, всеки човек, всяка душа, дори и най-закоравялата, желае някаква сигурност и спокойствие. Вътрешен комфорт. Независимост.
На какъвто и стадий от развитието си да се намираме, ние искаме, желаем да получим този вътрешен комфорт. Понякога – на всяка цена.
Японците го наричат УА.
Постигнатият вътрешен комфорт неизменно води и до външен. Човек е наясно със себе си и рано или късно си застава на мястото. А оттам всичко останало се подрежда от само себе си.
Точно тук се крие Изборния аспект на объркването, в резултат на което оптималното случване на нещата бива забавяно, затруднявано или стопирано от самите нас. Бих го формулирал така:
Какво точно искаме, как го искаме и съответства ли, провокираният от някакъв външен фактор, образ в главата ни, на нашите действителни желания?
Желанието да получаваме е съвсем естествено. Но интензитета и насоката на това желание е нещо съвсем друго. Не случайно се казва:
„Остави го. Младо е. Кръвта му врие”.(ври, кипи) Силата бушува и нерядко намира странни изрази.
Често попадаме на хора, чиято максима е: „Искам всичко, тук и сега”.
В тази максима няма нищо лошо или неестествено. Но интензитета, силата, с която те си пожелават, а и това „всичко”играе основна роля в развитието на оптималността на случване. Тоест, играе основна роля в объркването.
Спомняте ли си едновремешната реклама на NIKE – „Силата е нищо без контрол”?
„Внимавай какво си пожелаваш” – с това започва цялата тема. Предупреждението тук е доста по – дълбоко, отколкото личи на пръв поглед.
Бих го перифразирал за целта като: „Внимавай КАК си пожелаваш”.
Ето например пожелаването на „всяка цена” говори само за себе си. Независимо от жертвите, които неминуемо ще бъдат изтърпени или дадени, Има, (съществува, ние сме я създали, с помисляне), Цена, която Трябва да платим, за да получим. Но това вече не е получаване, това е компромис. Какво друго би могло да е, след като само с мисълта „На всяка цена” ние предварително възнамеряваме и „всякакви”загуби.
Подаспект на получаването на „Всяка цена” е нетърпението. Знаем вече, че лекотата и естествеността спомагат за оптималния ефект. А нетърпението в никакъв случай не би могло да е естествен процес. В никакъв случай не е лекота. То си е чиста проба Излишък. Процес на нагнетяване на сила, по повод някакво желание. Вибриране на тази сила с интензитет, значително по-голям от необходимия. Можете да го сравните със огромен автовлекач или ферибот, който тегли Трабант.
Материята, в чиято честота живеем, е тегава и инертна. Огромният интензитет на нетърпението може само да „затлачи” протичането на желаните от нас процеси.
Събирайки нетърпението с желанието да получаваме, ние автоматично изкривяваме конеца на нашето намерение и непременно получаваме съответен, изкривен резултат. Същото се получава, когато разпалим огромна пещ, с намерението да си запалим цигара.
Най-малкото е безмислено, освен ако не сме си пожелали да се наслаждаваме на огъня в пещта. Е, губим и няколко часа време и кубик дърва за целта.
Бихме могли също така да си палим цигарите с влачене на количка с горелка или оксижен след себе си.
Схващате ли „на живо” какво е оптималност на случването?
Едно намерение, различни начини – един и същ краен ефект.
Кой от тях ще изберете – може би джобната запалка?:)
Спомняте ли си за мисловните постановки?
Различни мисловни постановки, различни намерения, различни ефекти.
Но да се върнем на Изборният аспект на объркването.
Тъй като всички ние желаем да получим вътрешна хармония, пари, слава и какво ли още не, рядко се замисляме как точно и какво точно да си пожелаем. За съжаление, обикновено се водим по установени вече модели – Жорката има толкова готини нови джинси – искам и аз такива.
Напоследък са модерни обувки тип....- искам и аз.
Онзи лаптоп има `нам си какви екстри – искам.
Яна има такава яка, модерна блузка –ИИИСКАААААММММММ.
Опъвайки конеца на нашето намерение, ние виждаме бляскавата, неестествена картина на пожеланото, провокирана от нещо външно.
A понякога просто си искаме – ей така, на инат.
Общо взето, за да получим исканото, в повечето случаи на всеки следващ кръстопът, взимаме странни и неясни решения, тъй като самите ние сме изпаднали в някаква заблуда. Или горим от нетърпение „да сме в крак с модата”.
За да избегна неяснотата от толкова много думи ще илюстрирам с тотален пример, засягащ едно и също поведение, наблюдаван в десетки и десетки варианти. Спокойно можете да прехвърлите примера върху вашата ситуация, както правя и аз.
Златка и Петко имаха малка къща. Обикновени хора, с обикновена – малка или голяма заплата.
Впечатлили се от размаха на строителството по Черноморието.
Съседите им дават квартири под наем, сезон след сезон, година след година, а те стоят с ръце в джобовете. Хотелите се изпълват, а те пак стоят.
Писнало им от тази „неправда”. Добре. Решили и те да строят.
„Е, пари няма и няма да имаме” – си казали те. Какво да правим?
Хоп – и в банката. Огромен кредит, изплащан от малките им заплати. Надежда, че след няколко години нещата ще потръгнат.
Не мога да знам точно какво се е случвало в главите им, мога само да предполагам.
Дотук добре – „така правят всички” – „и ние ще направим така”.
Пред вид относително малките им заплати и ресурси, би могло да се оптимализира използването на средствата, получени от банката, още повече, че лихвите са си лихви и не спират да текат. Една нова едноетажна или двуетажна къша, с по две-три-четири стаи на етаж и с красиво, пълно вътрешно обзавеждане, би позволило на образа в техните представи да заработи след около година, например. Тоест, парите биха им стигнали, за да материализират мечтата си и да заживеят възможен, спокоен живот, изплащайки навреме кредита си.
Да, ала не.
Златка и Петко Избират погрешен, неправилен или какъвто и да е, друг кръстопът. Започват да строят 4 етажна къща със студия, апартаменти и така нататък. Не лош, но надали оптимален вариант.
Не ми се рови в причините, пореди които са взели такова решение, защото ми става тегаво. Сами бихте могли да се досетите за неразборията в главите им. А и в нашите, собствените.
Резултата на практика е, че след достигането на 4 етаж, къщата остава без покрив и на груб строеж. Парите свършват, лихвите текат, а така бленуваният наем от отдаване на квартири през лятото е все още блян.
Нататък – банката обявява къщата за продан. Но за да се продаде, тя трябва да е с покрив, санирана, с външна мазилка, цокъл и облепени тераси.
Златка и Петко продадоха апартамента на децата си.
Сега къшата е с покрив, голяма, красива, санирана и измазана отвън, на груб строеж отвътре и празна.
Огромно, празно, четириетажно хале.
Варианти всякакви.
Златка и Петко си пожелаха нова къща.
Те вече я имат, но, това ли си пожелаха?
Спокойното и безметежно съществуване, което всъщност искаха, бе заменено, спомощта на обърканият избор на кръстопът, с непрекъснато притеснение за изплащане на кредита.
Внимавайте, точно как и точно какво си пожелавате:)
Според една древна традиция, ние като човешки същества, сме съсъди на желанието, които желаят да получават и получават светлина. Но удовлетворението от получаването на тази светлина може да се осъществи единствено, ако ние самите сме си я взели, изработили, извоювали, заслужили, а не получили наготово.Тук стои въпросът и за какво сме се родили. Децата индиго и кристалните деца знаят.
Идеята на тази древна традиция се потвърждава и от факта, че би било добре получената даром Божествена светлина, да се върне обратно към Бога, но вече одухотворена, облагородена, от самите нас.
Изниква въпроса – как така облагородена и одухотворена? Нима можем да се мерим с Господа?
Не, излишно е, но можем да Му сътрудничим в това, заради което ни е дарил с живот – Творчеството.
Знам, че ви се струва странно това твърдение. Проверете и вие за себе си – дали е така?
От друга страна, а тя е „друга” само външно, всеки човек, всяка душа, дори и най-закоравялата, желае някаква сигурност и спокойствие. Вътрешен комфорт. Независимост.
На какъвто и стадий от развитието си да се намираме, ние искаме, желаем да получим този вътрешен комфорт. Понякога – на всяка цена.
Японците го наричат УА.
Постигнатият вътрешен комфорт неизменно води и до външен. Човек е наясно със себе си и рано или късно си застава на мястото. А оттам всичко останало се подрежда от само себе си.
Точно тук се крие Изборния аспект на объркването, в резултат на което оптималното случване на нещата бива забавяно, затруднявано или стопирано от самите нас. Бих го формулирал така:
Какво точно искаме, как го искаме и съответства ли, провокираният от някакъв външен фактор, образ в главата ни, на нашите действителни желания?
Желанието да получаваме е съвсем естествено. Но интензитета и насоката на това желание е нещо съвсем друго. Не случайно се казва:
„Остави го. Младо е. Кръвта му врие”.(ври, кипи) Силата бушува и нерядко намира странни изрази.
Често попадаме на хора, чиято максима е: „Искам всичко, тук и сега”.
В тази максима няма нищо лошо или неестествено. Но интензитета, силата, с която те си пожелават, а и това „всичко”играе основна роля в развитието на оптималността на случване. Тоест, играе основна роля в объркването.
Спомняте ли си едновремешната реклама на NIKE – „Силата е нищо без контрол”?
„Внимавай какво си пожелаваш” – с това започва цялата тема. Предупреждението тук е доста по – дълбоко, отколкото личи на пръв поглед.
Бих го перифразирал за целта като: „Внимавай КАК си пожелаваш”.
Ето например пожелаването на „всяка цена” говори само за себе си. Независимо от жертвите, които неминуемо ще бъдат изтърпени или дадени, Има, (съществува, ние сме я създали, с помисляне), Цена, която Трябва да платим, за да получим. Но това вече не е получаване, това е компромис. Какво друго би могло да е, след като само с мисълта „На всяка цена” ние предварително възнамеряваме и „всякакви”загуби.
Подаспект на получаването на „Всяка цена” е нетърпението. Знаем вече, че лекотата и естествеността спомагат за оптималния ефект. А нетърпението в никакъв случай не би могло да е естествен процес. В никакъв случай не е лекота. То си е чиста проба Излишък. Процес на нагнетяване на сила, по повод някакво желание. Вибриране на тази сила с интензитет, значително по-голям от необходимия. Можете да го сравните със огромен автовлекач или ферибот, който тегли Трабант.
Материята, в чиято честота живеем, е тегава и инертна. Огромният интензитет на нетърпението може само да „затлачи” протичането на желаните от нас процеси.
Събирайки нетърпението с желанието да получаваме, ние автоматично изкривяваме конеца на нашето намерение и непременно получаваме съответен, изкривен резултат. Същото се получава, когато разпалим огромна пещ, с намерението да си запалим цигара.
Най-малкото е безмислено, освен ако не сме си пожелали да се наслаждаваме на огъня в пещта. Е, губим и няколко часа време и кубик дърва за целта.
Бихме могли също така да си палим цигарите с влачене на количка с горелка или оксижен след себе си.
Схващате ли „на живо” какво е оптималност на случването?
Едно намерение, различни начини – един и същ краен ефект.
Кой от тях ще изберете – може би джобната запалка?:)
Спомняте ли си за мисловните постановки?
Различни мисловни постановки, различни намерения, различни ефекти.
Но да се върнем на Изборният аспект на объркването.
Тъй като всички ние желаем да получим вътрешна хармония, пари, слава и какво ли още не, рядко се замисляме как точно и какво точно да си пожелаем. За съжаление, обикновено се водим по установени вече модели – Жорката има толкова готини нови джинси – искам и аз такива.
Напоследък са модерни обувки тип....- искам и аз.
Онзи лаптоп има `нам си какви екстри – искам.
Яна има такава яка, модерна блузка –ИИИСКАААААММММММ.
Опъвайки конеца на нашето намерение, ние виждаме бляскавата, неестествена картина на пожеланото, провокирана от нещо външно.
A понякога просто си искаме – ей така, на инат.
Общо взето, за да получим исканото, в повечето случаи на всеки следващ кръстопът, взимаме странни и неясни решения, тъй като самите ние сме изпаднали в някаква заблуда. Или горим от нетърпение „да сме в крак с модата”.
За да избегна неяснотата от толкова много думи ще илюстрирам с тотален пример, засягащ едно и също поведение, наблюдаван в десетки и десетки варианти. Спокойно можете да прехвърлите примера върху вашата ситуация, както правя и аз.
Златка и Петко имаха малка къща. Обикновени хора, с обикновена – малка или голяма заплата.
Впечатлили се от размаха на строителството по Черноморието.
Съседите им дават квартири под наем, сезон след сезон, година след година, а те стоят с ръце в джобовете. Хотелите се изпълват, а те пак стоят.
Писнало им от тази „неправда”. Добре. Решили и те да строят.
„Е, пари няма и няма да имаме” – си казали те. Какво да правим?
Хоп – и в банката. Огромен кредит, изплащан от малките им заплати. Надежда, че след няколко години нещата ще потръгнат.
Не мога да знам точно какво се е случвало в главите им, мога само да предполагам.
Дотук добре – „така правят всички” – „и ние ще направим така”.
Пред вид относително малките им заплати и ресурси, би могло да се оптимализира използването на средствата, получени от банката, още повече, че лихвите са си лихви и не спират да текат. Една нова едноетажна или двуетажна къша, с по две-три-четири стаи на етаж и с красиво, пълно вътрешно обзавеждане, би позволило на образа в техните представи да заработи след около година, например. Тоест, парите биха им стигнали, за да материализират мечтата си и да заживеят възможен, спокоен живот, изплащайки навреме кредита си.
Да, ала не.
Златка и Петко Избират погрешен, неправилен или какъвто и да е, друг кръстопът. Започват да строят 4 етажна къща със студия, апартаменти и така нататък. Не лош, но надали оптимален вариант.
Не ми се рови в причините, пореди които са взели такова решение, защото ми става тегаво. Сами бихте могли да се досетите за неразборията в главите им. А и в нашите, собствените.
Резултата на практика е, че след достигането на 4 етаж, къщата остава без покрив и на груб строеж. Парите свършват, лихвите текат, а така бленуваният наем от отдаване на квартири през лятото е все още блян.
Нататък – банката обявява къщата за продан. Но за да се продаде, тя трябва да е с покрив, санирана, с външна мазилка, цокъл и облепени тераси.
Златка и Петко продадоха апартамента на децата си.
Сега къшата е с покрив, голяма, красива, санирана и измазана отвън, на груб строеж отвътре и празна.
Огромно, празно, четириетажно хале.
Варианти всякакви.
Златка и Петко си пожелаха нова къща.
Те вече я имат, но, това ли си пожелаха?
Спокойното и безметежно съществуване, което всъщност искаха, бе заменено, спомощта на обърканият избор на кръстопът, с непрекъснато притеснение за изплащане на кредита.
Внимавайте, точно как и точно какво си пожелавате:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
При мен прехода леко позабави ход.
Дали защото многото празници и очакването за празници отмина, дали защото зимата застина твърдо около нас, не успявам да разбера за пореден път, но явно е закономерност и се случва всяка година, по това време.
А иначе го чакам с интерес - времето на зимния риболов, и се възползвам доколкото ми позволяват силите и уменията да избягам от всички, които не искат да ми дадат тази възможност.
За голямо мое съжаление, има доста хора, които с удоволствие ми пречат да служа на себе си, така както ни учи темата и нейния автор.
Но прехода върви, служим и ще служим на себе си, въпреки съпротивата
!
Дали защото многото празници и очакването за празници отмина, дали защото зимата застина твърдо около нас, не успявам да разбера за пореден път, но явно е закономерност и се случва всяка година, по това време.
А иначе го чакам с интерес - времето на зимния риболов, и се възползвам доколкото ми позволяват силите и уменията да избягам от всички, които не искат да ми дадат тази възможност.
За голямо мое съжаление, има доста хора, които с удоволствие ми пречат да служа на себе си, така както ни учи темата и нейния автор.
Но прехода върви, служим и ще служим на себе си, въпреки съпротивата

-
- кандидат преподавател
Златка и Петко от примера са част от точно тоя български народ,който е "много малък,но за сметка на това изключително прост".И която част не само не се движи през прехода,ми се дави в него,осира се окончателно и не може да служи нито на себе си,нито на когото и да било.Самия пример е с малко изнасилена действителност-никога през прехода не е имало банка в България,която при малки заплати да даде голям кредит.Абдалите Златка и Петко са имали достатъчни доходи,за да им бъде отпуснат ипотечен кредит,ама не са си направили сметката за поскъпването на труда и материалите,както и за настъпващата финансово-икономическа криза.Много отдавна,по държавната руска телевизия,имаше една серия от много комични реклами,чиято основна мисъл беше :" Ставьте себе реальные целы "!Ама,то в България с нашите частпром реотани няма затопляне,всеки се мисли за Пича или Пичката над всички и,че всичко знае,от всичко разбира и акъл му не трябва.
Ба си,накъде подкарах,явно тази неделна вечер ми е малко усвоеното пиене в служба на себе си
,одеве бях с всичкия си,че си правих преглед на изкуствените примамки-ей тъй,за укрепване на психическото равновесие .Установих,че за да издрапам през прехода,ще трябва да удвоя броя на пълните кутии,пък няма значение дали ще остане риба за гъдел по реките и язовирите. Лека нощ,да спите като в бебешки кош,че идват тъпи понеделник и други делници

Ба си,накъде подкарах,явно тази неделна вечер ми е малко усвоеното пиене в служба на себе си

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добро утро!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- stonetales
- разбира нещата
Добро да е 
Ицо:)
Имаше два бесни, неизкореними лафове, от едно време, вървящи почти ръка за ръка:
"Тииии - Знаеш ли Кой съм аз бе???'
"Акъл мене не ми требе - Пари ми дай!".
Възможно е да са ипотекирали някакъв имот за да получат заем - знам ли ги?
На практика, след цялата залисия и тюхкане около неуредиците, тия дни Петко се качил на стоп, катастрофирал и сега е в болница.
Честно - не ми се рови повече натам.

Ицо:)
Имаше два бесни, неизкореними лафове, от едно време, вървящи почти ръка за ръка:
"Тииии - Знаеш ли Кой съм аз бе???'
"Акъл мене не ми требе - Пари ми дай!".
Възможно е да са ипотекирали някакъв имот за да получат заем - знам ли ги?
На практика, след цялата залисия и тюхкане около неуредиците, тия дни Петко се качил на стоп, катастрофирал и сега е в болница.
Честно - не ми се рови повече натам.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх , това къде изтрополе беше "камъкът" който падна от сърцето ми
Краси , тамън си мислех че след онова "сбогом" си ни отлюспил как с при дъновистите ама виждам че гледам а то не е тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- stonetales
- разбира нещата
Павле, темата там свърши, а развитието и - и с твоя помощ не ми хареса.
Вие сте свободни да пишете каквото си искате.
Аз съм свободен да не се занимавам с глупостите ви.
И тук е същото - давайте.................
Вие сте свободни да пишете каквото си искате.
Аз съм свободен да не се занимавам с глупостите ви.
И тук е същото - давайте.................
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........